- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaismiljonääri: kaikki pakolaiset Suomeen

San Franciscossa asuva juutalainen kiinteistömiljonääri Jason Buzi antoi kohua herättäneen lausunnon, jossa hän ehdotti ratkaisua maailman pakolaisongelmaan. Buzin mielestä kaikki maailman pakolaiset voitaisiin asuttaa Suomeen.

Buzi on ollut laatimassa 11-sivuista muistiota, jossa ehdotetaan “radikaalia ratkaisua” kolmannen maailman kriisialueilta lähtevien ihmisten uudelleenasuttamiseen. Englanninkielinen muistio löytyy täältä [1].

Suomi vastaa pinta-alaltaan Isoa-Britanniaa, mutta toisin kuin Isossa-Britanniassa, Suomessa elää vain reilu viisi miljoonaa ihmistä. Buzin mukaan Suomeen mahtuisivat kaikki pakolaiset, lähes 60 miljoonaa tulijaa.

Hän käyttää esimerkkinä Israelin valtiota: “Israel on käytännössä perustettiin pakolaisten valtioksi, yksinomaan juutalaisia pakolaisia varten.”

Vaihtoehtoisena ratkaisuna Buzille kelpaisi muiden valtioiden asumattomat syrjäseudut. Miljonääri on luvannut rahoittaa hanketta, mikäli maa-alue järjestyy. Pohatta ei kuitenkaan edes ehdota, että Israel osallistuisi taakanjakoon, vaan keinotekoisen valtio tulisi lohkaista muualta.

 

Lisää aiheesta:

Clintonin suurrahoittajista lähes kaikki juutalaisia [2]
Englannin monikulttuurisuuden sionistiset juuret [3]
Video: juutalainen sionisti vaatii monikulttuurisuutta länsimaihin [4]