”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Juutalaismiljonääri: kaikki pakolaiset Suomeen

9 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (9 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

San Franciscossa asuva juutalainen kiinteistömiljonääri Jason Buzi antoi kohua herättäneen lausunnon, jossa hän ehdotti ratkaisua maailman pakolaisongelmaan. Buzin mielestä kaikki maailman pakolaiset voitaisiin asuttaa Suomeen.

Buzi on ollut laatimassa 11-sivuista muistiota, jossa ehdotetaan “radikaalia ratkaisua” kolmannen maailman kriisialueilta lähtevien ihmisten uudelleenasuttamiseen. Englanninkielinen muistio löytyy täältä.

Suomi vastaa pinta-alaltaan Isoa-Britanniaa, mutta toisin kuin Isossa-Britanniassa, Suomessa elää vain reilu viisi miljoonaa ihmistä. Buzin mukaan Suomeen mahtuisivat kaikki pakolaiset, lähes 60 miljoonaa tulijaa.

Hän käyttää esimerkkinä Israelin valtiota: “Israel on käytännössä perustettiin pakolaisten valtioksi, yksinomaan juutalaisia pakolaisia varten.”

Vaihtoehtoisena ratkaisuna Buzille kelpaisi muiden valtioiden asumattomat syrjäseudut. Miljonääri on luvannut rahoittaa hanketta, mikäli maa-alue järjestyy. Pohatta ei kuitenkaan edes ehdota, että Israel osallistuisi taakanjakoon, vaan keinotekoisen valtio tulisi lohkaista muualta.

 

Lisää aiheesta:

Clintonin suurrahoittajista lähes kaikki juutalaisia
Englannin monikulttuurisuuden sionistiset juuret
Video: juutalainen sionisti vaatii monikulttuurisuutta länsimaihin

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Avustaja 1

9 Kommentit

 1. Ja näitä se sipilä,stubb,soini palvoo.
  mitähän he saavat jos siionistit saavat pöytäkirjansa täytäntöön.
  ”paraskin goyim tullaan tappamaan”
  aika hervottoman hauskaa kun omaa kuoppaa kaivaa.

  (41)(1)
  • Kansahan nuo kolme – heidän puolueensa siis (samoja ovat kaikki puolueet) – vihollistenpalvojiksi ja suomenmurhan edistäjiksi valitsee. ’Kyllä kansa tietää’. Kaikki hukkuu. Kaikki tuhoutuu hirvittävällä tavalla. Sen aikaansaamista on kaikki toiminta Suomessa nykyisin.

   (21)(3)
   • Niin varmaan joo

    Hehehe… Uskotko sinä ihan tosissasi, että kansa äänesti siten kuin vaalitulokset antoivat ymmärtää? Kannattaa huomioida, että äänet laskee Tieto Oyj eikä mikään puolueeton taho.

    (27)(2)
  • Kalervo(Kalle) Böös

   Nimenomaan niin käy zionistien lakeijoillekin. Kun heitä ei enää tarvita kumileimasimen virassa, heidät tapetaan räkänaurun ja pilkkahuutojen säestyksellä, vinkeränaamaisten irvistelijöiden toimesta. Jos joitakin ”päättäjiä”, hah- hah-haa, jätetään eloon, saavat he jäljellä olevan lyhyen ikänsä nuolla juutalaisten varpaita ohjelmoituina mielenhallintatapauksina.

   (11)(1)
 2. USAssahan on jo 6 miljoonaa Jutkua, eikö hän halua asuttaa rakkaansa sinne?

  (13)(1)
 3. Onneksi muu maailma ei ota tuota tosissaan, sillä ehdotus ”kaikki” maailman pakolaiset jne. sijoitettaisiin samalle alueelle aiheuttaisi sotia.
  Kun liian monta eri kansallisuutta tungettaisiin samaan pieneen paikkaan (Suomi) niin kyräilyistä ne taistelut alkaa. Vankilat Usassa ovat jo osoittaneet ilmiön vuosikymmeniä sitten, nyttemmin myös Euroopan maissa, joissa eri kansallisuuksia oleilee yhteisissä paikoissa.

  Jokainen pakolainen haluaisi oman kulttuurinsa ja sen säännöt toimimaan uudella alueella. Sekin on jo nähty täällä ja omat päättäjämme ruskeakielisinä poistavat islamisuskoisia loukkaavat betoniporsaat (Espoo), suostuvat sijoittamaan temppelin pääkaupunkiin, ottavat aina tosissaan tulijoiden väitteet kuinka kantasuomalaiset täällä kiusaavat ja ovat rasisteja heille (jättävät maksamatta esim. ruuat ravintolassa ja käskevät hakea sos.virastosta ja jos ravintola jatkaa vaatimistaan, niin huutavat että ravintola on raisistinen, tai jättävät taksikyydin maksamatta ja vaativat poliisia paikalle kun tulee maksun paikka ja kuljettaja kehtaa vaatia maksua. Oliko se pari viikkoa sitten kun tummahipiäiset hyökkäsivät syyttä kolmen suomalaisnuoren kimppuun Turussa ja hakkasivat ja potkivat myös väliin mennyttä keski-ikäistä miestä?Vaikka esimerkkini ovat ääimmäisiä eivätkä edusta todellakaan enemmistöä mamuista, ovat ne omiaan kasvattamaan lisää rasismia ja vastenmielisyyttä mamuja kohtaan.).

  (12)(0)
  • Suomi suomalaisille

   Kuinka on mahdollista, että vallankahvaan on päässyt niin paljon maanpettureita?

   (15)(0)
   • laiskuutta?

    Olisko syy siinä ettei liian iso osa suomalaisista käy äänestämässä laiskuuttaan tasi luullen, ettei voi asioille kuiteskaan mitään?

    (1)(2)
  • laiskuutta?

   Ei näytä mahtuvan Joutsenon vastaanottomestaankaan – johan siel 30albaanii kävi venäläisen kimppuun.

   (5)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*