- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaismies otti lapset seksiorjiksi vastineeksi vanhempien veloista

Yhdysvaltain Pennsylvanian osavaltiossa paljastui menneellä viikolla järkyttävä tapaus, jossa amissitaustaiset vanhemmat olivat luovuttaneet lapsensa paikallisen juutalaismiehen seksiorjiksi.

Amissitaustaisen pariskunnan pyörittämä metallialan yritys oli ajautunut talousvaikeuksiin, ja he olivat vaarassa menettää tilansa. Paikallinen juutalaismies, Lee Kaplan, 51, tarjoutui auttamaan heitä taloudellisesti. Amissiyhteisön vanhimpien varoitukset olivat kaikuneet kuuroille korville: he olivat varoittaneet pariskuntaa olematta tekemisissä juutalaisen Lee Kaplanin kanssa [1].

Lee Kaplan [2]

Lee Kaplan,51

Daniel Stoltzfus ja Savilla Stoltzfus [3]

Daniel Stoltzfus, 43, ja Savilla Stoltzfus, 42

Naapuruston asukkaat olivat epäilleet Kaplanissa olevan jotain omituista. Poliisit olivat käyneet paikalla aikaisemmin, mutta tutkinta ei koskaan edennyt. Karmiva hyväksikäyttö ehti kestää jopa neljä vuotta. Lopulta tapaus paljastui kun Kaplanin naapuri soitti nimettömän puhelun paikallisille lastensuojeluviranomaisille. Naisen hälytyskellot alkoivat soida nähtyään talon pihalla nuoria tyttöjä, joista kaikilla oli samanlaiset siniset mekot ja siivottomat hiukset. Lapsia näkyi ulkona vain harvoin eivätkä he käyneet koulua.

Talo oli kuin suoraan kauhuelokuvasta: pihalla poltettiin roskia, ikkunat oli naulattu umpeen, hoitamaton, pitkää ruohoa kasvava piha, pihalla vapaana juoksentelevia kanoja ja täytettävä uima-allas, jonka vesi oli eltaantunut vihreäksi liejuksi. Kaplanin kodista löytyi kaikkiaan 12 tyttöä, joista nuorin oli 6 kuukauden ja vanhin 18 vuoden ikäinen. Tytöistä kolme on Kaplanin ja vanhimman, 18-vuotiaan tytön lapsia.

Tapauksen tultua ilmi lapset otettiin huostaan. Kaplania ja Stoltzfuseja syytetään lukuisista seksuaalirikoksista. Tapauksen tutkinta on edelleen käynnissä.

Lue myös:

Israelin vastahakoinen puuttuminen seksiorjakauppaan [4]