- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaislehti: ”pakolaisilla” oikeus perheenyhdistämiseen

Suomen juutalaiset seurakunnat allekirjoittivat tänä keväänä julkilausuman, jonka mukaan Eurooppaan tunkeutuvilla tulisi olla automaattinen oikeus perheenyhdistämiseen.

Julkilausuma julkaistiin sanasta sanaan Helsingin juutalaisen seurakunnan HaKehila-lehdessä (1/2016). HaKehila on käytännössä Suomen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja.

Julistus tehtiin hieman sen jälkeen, kun Suomi oli päättänyt tiukentaa [1] kosmeettisesti turvapaikkaturistien perheenyhdistämismahdollisuuksia. Yleisradio [2] arvioi vuodenvaihteessa, että viime vuonna Suomeen tulvineet ”pakolaiset” saattavat tuoda perheenyhdistämisten kautta tänne kymmeniätuhansia muukalaisia lisää, mikäli heidän hakemuksensa menevät läpi.

HaKehilan ja juutalaisten seurakuntien mukaan perheenyhdistämiskäytäntöjen kiristäminen ”murentaa ihmisten yhdenmukaisen kohtelun periaatteita” ja kuvastaa ”ilmapiirin koventumista omassa maassamme”.

Miksei HaKehila ollut huolissaan Israelin ”ilmapiirin koventumisesta”, kun selvisi, että juutalaisvaltio steriloi [3] maahan tulleita mustia etiopianjuutalaisia pakolaisia?

Julkilausuman mukaan perheenyhdistämisten kieltäminen ”loukkaa” pakolaisten ”ihmisarvoa”. Allekirjoittajat ovat myös pöyristyneitä siitä, että tunkeutujilta on takavarikoitu matkapuhelimia rajalla.

livson perheenyhdistys [4]LATIMES-Israel-refugees1 [5]

Ei ensimmäinen kulttuurimarxistinen julkilausuma

Julkilausuman allekirjoitti Suomen ylirabbiini Simon Livson, joka esiintyi viime kesänä juhlapuhujana juutalaisen Koko Hubaran [6] ystäväpiirin järjestämässä Meillä on unelma –tapahtumassa.

Meillä on unelma –tapahtuma järjestettiin vastalauseena suomalaisille, jotka tahtovat vaalia kotimaansa alkuperäistä kulttuuria ja verenperimää.

Maaliskuussa 2015 Helsingin juutalainen seurakunta järjesti näyttävän monikulttuurisuusmarssin [7], jota johti Suomen juutalaisjohtaja Yaron Nadbornik. Synagogan rappusilla luettiin yhteinen julkilausuma, jonka mukaan monikulttuurisuus on voimavara.

Seuraavana syksynä HaKehila julkaisi pääkirjoituksen [8], jossa vaaditiin avoimia rajoja pakolaisille. Lehdessä nykyisiä pakolaisia verrattiin 1800-luvulla ”pogromeja [9]” Itä-Euroopasta paenneisiin juutalaisiin.

 

Lue myös: Timo Soini: maahanmuuttajat kotoutettava holokaustipropagandalla [10]