”Holokausti oli toisen maailmansodan traagisin tapahtuma. Saksalaisten hallitsemilla alueilla asui neljä miljoonaa juutalaista, joista kuusi miljoonaa murhattiin. Sodan jälkeen heitä oli jäljellä enää viisi miljoonaa.”

Nicholas Kollerstrom

Juutalaislehti: ”pakolaisilla” oikeus perheenyhdistämiseen

5 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (5 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Suomen juutalaiset seurakunnat allekirjoittivat tänä keväänä julkilausuman, jonka mukaan Eurooppaan tunkeutuvilla tulisi olla automaattinen oikeus perheenyhdistämiseen.

Julkilausuma julkaistiin sanasta sanaan Helsingin juutalaisen seurakunnan HaKehila-lehdessä (1/2016). HaKehila on käytännössä Suomen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja.

Julistus tehtiin hieman sen jälkeen, kun Suomi oli päättänyt tiukentaa kosmeettisesti turvapaikkaturistien perheenyhdistämismahdollisuuksia. Yleisradio arvioi vuodenvaihteessa, että viime vuonna Suomeen tulvineet ”pakolaiset” saattavat tuoda perheenyhdistämisten kautta tänne kymmeniätuhansia muukalaisia lisää, mikäli heidän hakemuksensa menevät läpi.

HaKehilan ja juutalaisten seurakuntien mukaan perheenyhdistämiskäytäntöjen kiristäminen ”murentaa ihmisten yhdenmukaisen kohtelun periaatteita” ja kuvastaa ”ilmapiirin koventumista omassa maassamme”.

Miksei HaKehila ollut huolissaan Israelin ”ilmapiirin koventumisesta”, kun selvisi, että juutalaisvaltio steriloi maahan tulleita mustia etiopianjuutalaisia pakolaisia?

Julkilausuman mukaan perheenyhdistämisten kieltäminen ”loukkaa” pakolaisten ”ihmisarvoa”. Allekirjoittajat ovat myös pöyristyneitä siitä, että tunkeutujilta on takavarikoitu matkapuhelimia rajalla.

livson perheenyhdistysLATIMES-Israel-refugees1

Ei ensimmäinen kulttuurimarxistinen julkilausuma

Julkilausuman allekirjoitti Suomen ylirabbiini Simon Livson, joka esiintyi viime kesänä juhlapuhujana juutalaisen Koko Hubaran ystäväpiirin järjestämässä Meillä on unelma –tapahtumassa.

Meillä on unelma –tapahtuma järjestettiin vastalauseena suomalaisille, jotka tahtovat vaalia kotimaansa alkuperäistä kulttuuria ja verenperimää.

Maaliskuussa 2015 Helsingin juutalainen seurakunta järjesti näyttävän monikulttuurisuusmarssin, jota johti Suomen juutalaisjohtaja Yaron Nadbornik. Synagogan rappusilla luettiin yhteinen julkilausuma, jonka mukaan monikulttuurisuus on voimavara.

Seuraavana syksynä HaKehila julkaisi pääkirjoituksen, jossa vaaditiin avoimia rajoja pakolaisille. Lehdessä nykyisiä pakolaisia verrattiin 1800-luvulla ”pogromeja” Itä-Euroopasta paenneisiin juutalaisiin.

 

Lue myös: Timo Soini: maahanmuuttajat kotoutettava holokaustipropagandalla

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

3 Kommentit

 1. Erkki Hänninen

  Nyt on kyllä juutalainen puukottamassa selkään Suomen kansaa! Naivit kristityt ym. herätkää näkemään mitä tämä juudasporukka oikeasti on!

  (23)(0)
 2. Ja persut. Persut ovat paljastuneet kv. juutalaismafian käsikassaraksi ja mokuttajapuolueeksi. Kahdella pallilla ei voi istua ja aina on tiedetty, että mamukriittinen palli olikin petosta

  (21)(0)
 3. Tieto lisää tuskaa

  Israel ottaa omaan maahansa vain syntyperältään todistetusti juutalaisia ja ajaa kaikkien muiden maiden kansalaisten maasta poistamista.Palestiinalaisten ryöstämistä ja tappamista ovat harjoittaneet jo vuosikymmeniä-minkään todellisen voiman puuttumatta siihen!(YK:ssakin huomattava juutalaisedustus) Samaan aikaan eurooppalaisia syyllistetään luodussa matukriisissä yhden hukkuneen lapsen kuvalla.
  Juutalaiset vaikuttajat länsimaiden mediassa, politiikassa, järjestöissä, bisneksessä ym. lobbaavaat Euroopan kansojen demografista muutosta, alasajoa ja valkoisten länsimaiden tuhoa.Jälleen kerran-the usual suspects!
  Isaskarin heimo= SUOMALAISETei kuitenkaan niin vaan luovuta! Tietoisuus kieroilusta, valheista ja petoksista leviää joka päivä!

  (14)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*