- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaislakimiehet johtavat Brexitin kumoamista ajavaa kampanjaa

Viime päivinä on uutisoitu paljon siitä, että Ison-Britannian poliittinen eliitti ja ”oikeuslaitos” yrittävät kumota Brexit [1]-kansanäänestyksen tuloksen. Valtavirtainen valemedia ei ole kuitenkaan kertonut, ketkä ovat Brexit-vastaisen kampanjan moottoreita.

Tohtori Andrew Joyce tutki Brexit-vastaisen kampanjan vaikutusvaltaisimpia taustahahmoja The Occidental Observer –julkaisua [2] varten. Juutalaisten yliedustus hankkeessa on huomattavan suuri.

Kuten olemme kirjoittaneet [3], pitää valtaosa juutalaisjulkaisuista Brexitiä haitallisena, koska EU-vastaisuuden lisääntymisen ”pelätään” ruokkivan nationalismia ja siten myös juutalaisvihaa.

Joyce kirjoittaa, että Brexit-vastaista kampanjaa johtaa Mischon de Reya –niminen juutalainen lakifirma (1 [4], 2 [5]), jonka juuret yltävät sotienväliseen aikaan. Yhtiön perusti juutalaisen rabbin poika Victor Mischon vuonna 1937.

Mischon de Reya yrittää löytää porsaanreikiä, joiden avulla demokraattisen kansanäänestyksen tulos voitaisiin mitätöidä. Päätösvalta tahdottaisiin siirtää poliittiselle eliitille, joka ilmoittaisi välittömästi, että Britannia pysyy sittenkin EU:ssa. Näin Britannia säilytettäisiin monikulttuurisena ja kosmopoliittisena maana, jossa juutalaisten ei tarvitsisi pelätä tulevaisuutensa puolesta.

Joycen mukaan Mischon de Reya ei ole menettänyt juutalaista identiteettiään vuosikymmenten saatossa.

Valtaosa yhtiön osakkaista ovat taustaltaan Lontoon ja New Yorkin juutalaisia. Yhtiön osakkaat kuuluvat usein myös korkeisiin asemiin Board of Deputies of British Jews –ryhmän kaltaisissa juutalaisissa lobbausjärjestöissä.

Yksi Mischon de Reyan kautta Brexitiä vastaan äänekkäimmin agitoivista vaikuttajista on ökyrikas juutalainen kiinteistökeinottelija Alex Chesterman.

Valtamedian [6] mukaan Chesterman alkoi värvätä Brexitin vastustajia hankkeeseen kesäkuussa. Juutalainen Chesterman päätti, että hänen heimoveljensä Mischon de Reyasta olisivat ihanteellinen etujoukko Brexitin vastaisessa juridisessa taistelussa.

David Pannick. [7]

David Pannick.

Terence Etherton sulhasensa kanssa. Onko tällä "miehellä" oikeus päättää Britannian kohtalosta? [8]

Terence Etherton sulhasensa kanssa. Onko tällä ”miehellä” oikeus päättää Britannian kohtalosta?

Taustahahmojen henkilöllisyys sensuroitu ”antisemitismin” vuoksi

Brexit-vastaisen kampanjan kärkimieheksi nimettiin Mischon de Reyan juutalainen lakimies nimeltä David Pannick.

Mielenkiintoista kyllä, The Jewish News [9]kirjoitti kesäkuussa Pannickin valittaneen tuomioistuimelle, että hänen lakimiestiiminsä oli joutunut kovan ”antisemitistisen hyökkäyksen kohteeksi” Brexit-vastaisen työn vuoksi.

The Jewish News toisin sanoen myönsi, että Brexit-vastaisen kampanjan kärkijoukko koostui juutalaisista, sillä ei-juutalaiset eivät tietenkään voi joutua ”antisemitistisen hyökkäyksen kohteeksi”.

Pannick osoitti valituksensa tuomarille nimeltä Sir Brian Leveson, joka on myöskin juutalainen!

Pannick vaati myös, että Brexit-vastaisen aloitteen allekirjoittajien henkilöllisyydet tulisi sensuroida, koska tiimi oli jo joutunut ”antisemitismin uhriksi”. Mitä ”antisemitismin” uhkaan perustuva sensuurivaatimus kertoo aloitteen allekirjoittajien taustasta?

Juutalainen tuomari Leveson suostui sensuurivaatimukseen. Mischon de Reyalla on siis nyt lain suoma erivapaus pimittää briteiltä tiedot siitä, ketkä poliittisen eliitin edustajat yrittävät kumota Brexit-kansanäänestyksen tuloksen!

Korkein oikeus on jo ilmoittanut jarruttavansa Brexit-hanketta Mischon de Reyan painostuksen ansiosta. EU-vastainen lehdistö on kutsunut päätöksen tehnyttä tuomarikolmikkoa ”kansanvihollisiksi”. Tuomareista ainakin julkihomo Terence Etherton on juutalainen.

Vain 0,5 prosenttia Ison-Britannian kansalaisista on juutalaisia. Heidän yliedustuksensa Brexitin kumoamiseen tähtäävässä liikkeessä on siis häkellyttävän suuri.

 

Lue myös:

Juutalaiset ja sionistit keskustelevat Brexitin uhista ja mahdollisuuksista [10]
Brexit aiheuttaa hajaannusta pankkivallan vastustajissa [11]
Brexit: sionistit toivovat orjuutetusta Saksasta Euroopan johtajaa? [12]
Valtiovarainministeriö yrittää sabotoida Brexitiä? [13]