- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaisjohtoinen Washington Post: maahanmuutto- ja pankkikriittiset mediat ovat Putinin salaliitto

Juutalaisen Martin Baronin johtama Washington Post on hämmästyttänyt poliittisia toisinajattelijoita tuoreella artikkelilla [1], joka leimaa kaikki suositut vaihtoehtomediat osaksi Venäjän salaliittoa.

Washington Postin (WP) mukaan kaikki sotaa, pankkien ylivaltaa tai holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa vastustavat mediat ovat joko tietoisesti tai tiedostamatta Venäjän propagandatorvia.

WP:n artikkelin lähteenä toimii PropOrNot.com, jonka julkaisema lista [2] ”valemedioista” on suututtanut erityisesti liberaaleja vasemmistolaisia, sillä lista rinnastaa toisiinsa esimerkiksi maahanmuuttovastaisen Zero Hedgen ja kulttuurimarxistisen Counterpunchin.

Zero Hedgeä ja Counterpunchia yhdistää se, että julkaisut ovat ottaneet kantaa Lähi-idän sotia sekä Goldman Sachsin kaltaisten megapankkien levittämää korruptiota vastaan.

Washington Postin mielestä korruptio- ja sotavastaisuus on epäisänmaallista ”putinismia”, minkä vuoksi vasemmiston ja oikeiston vaihtoehtomediat ovat osa samaa ongelmaa. WP:n mukaan Putinia palvelevat vaihtoehtomediat ovat syyllisiä pankkien [3] ja sotahaukkojen [4] rakastaman Hillary Clintonin vaalitappioon.

Venäläisagenttien listalle on päätynyt jopa esimerkiksi pitkän linjan libertaari Ron Paul, koska Paul kritisoi Yhdysvaltojen keskuspankin toimintaa sekä uuskonservatiivista [5] ulkopolitiikkaa.

Ron Unz on puolestaan päätynyt listalle todennäköisesti samoista syistä ja lisäksi siksi, että hän on julkaissut avoimesti juutalais [6]– ja maahanmuuttokriittisiä artikkeleita.

hillary-aipac [7]

Huolestuneet kansalaiset ovat osa ”Venäjän hienostunutta propagandakoneistoa”

WP kirjoittaa, että Lähi-idän sotia sekä lännen pankkieliittiä vastustavat ihmiset ja julkaisut muodostavat yhdessä ”Venäjän hienostuneen propagandakoneiston”.

Vaikuttaa siltä, ettei Martin Baron voi uskoa, että länsimaissa todella eläisi ihmisiä, jotka eivät rakasta Israelin nimissä käytyjä sotia [8] tai Goldman Sachsia [9]. Mikäli huolestunut kansalainen päättää alkaa kirjoittaa sodanvastaisia artikkeleita, on hänen yksinkertaisesti pakko olla Vladimir Putinin agentti.

Kuten uutisoimme tänään [10], valtamedian Venäjä-vainoharha ei rajoitu Yhdysvaltoihin. EU-parlamentti äänesti hiljattain hankkeista, joiden tavoitteena on rinnastaa kaikki EU-, liberalismi- sekä maahanmuuttovastainen ajattelu ”putinismiin” ja jopa terrorismiin.

Washington Postin siteeraamaan valemedialistaan kuuluvat muun muassa:

 

Lue myös:

Juutalaistoimittaja: valkoiset eivät voi estää omaa perikatoaan! [12]
Venäjä: puolesta vai vastaan? [13]
Mazel tov, Putinin agentit: nyt vietetään sananvapausviikkoa! [14]
Halla-aho – Putinin salaliiton uhri? [15]
Helsingin Sanomien romahdus: maahanmuuttokriittisyys onkin venäläisten ”nerokas” juoni [16]