- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaisjärjestö raivoissaan – hollantilainen koulukirja kertoi totuuden Israelin perustamisesta!

Hollanninjuutalainen painostusjärjestö Likoed Nederland oli haljeta raivosta, kun lukiolaisille suunnattu koulukirja kertoi totuuden siitä, kuinka sionistiset pankkiirit ryöväsivät Palestiinan juutalaisille.

ThiemeMeulenhoff-kustantamon Lähi-idän yhteiskuntia käsittelevä lukiokirja kertoo juutalaisvaltion perustamisesta ja Balfourin julistuksesta harvinaisen rehellisesti:

”Brittihallitus tarvitsi kipeästi rahaa ensimmäisen maailmansodan aikana. […] Juutalaiset pankkiirit ottivat hallitukseen yhteyttä ja kertoivat voivansa myöntää huomattavan lainan, mikäli britit olisivat valmiit antamaan juutalaiselle kansalle vastapalveluksen.”

Juutalaisen painostusjärjestön mukaan koulukirjan olisi pitänyt sensuroida Israelin historiaa poliittisen korrektiuden nimissä.

Nyt monet Hollannin lukiolaiset tietävät, että juutalaiset pankkiirit ovat vaikuttaneet maailmanhistorian ratkaisevassa käännekohdassa kietomalla suurvaltoja velkavankeuteen ja vaatimalla merkittäviä vastapalveluksia. Tämä voisi johtaa antisemitismin voimistumiseen Hollannissa.

 

Pankkiirit ja Englanti Saksaa vastaan

Pahamaineinen koulukirja. [1]

Pahamaineinen koulukirja.

Magneettimedia kirjoitti aiheesta jo toukokuussa [2]. Vielä 1916 vaikutti siltä, että Saksa voittaisi ensimmäisen maailmansodan. Esimerkiksi Englanti oli jo lähes valmis luovuttamaan.

Saksa tarjosi erittäin ystävällistä rauhansopimusta, jonka tarkoituksena oli palata sotaa edeltäneeseen tilaan. Sitten jotain tapahtui:

”Englannin sionistinen liike juutalaisten lordi Rothschildin ja Alfred Mondin johdolla alkoi painostaa hallitusta. He ehdottivat vaihtokauppaa Englannin sekä Israelin perustamista havitelleen World Zionist Organization –juutalaisjärjestön välille. Mikäli Englanti lahjoittaisi Palestiinan juutalaisille, sionistiset pankkiirit suostuttelisivat Yhdysvallat hyökkäämään Saksaa vastaan.

Saksa oli kasvava talousmahti, joka uhkasi vakavasti Englannin ylivaltaa, joten päätös oli Englannille helppo. Englanti tahtoi säilyttää ylivaltansa ja se onnistui vain, jos Saksan kehitys pysäytettäisiin.

Sodan jälkeen Winston Churchill totesikin, että mikäli Saksa enää kykenisi nousemaan menestyväksi teollisuusvaltioksi ensimmäisen maailmansodan hävityksen jälkeen, olisivat sodan uhraukset olleet Englannin kannalta turhia.”

Sodan tapahtumat oli merkittävä syy sille, että Adolf Hitlerin kansallissosialistit pääsivät Saksassa lopulta valtaan juutalaistietoisella sanomallaan.

 

Lisää valituksen aiheita

Hollantilainen kirja suututtaa juutalaisia myös siksi, että se toteaa, että ”holokausti [3]” oli merkittävä syy Israelin perustamiselle. Hollannin järjestäytyneet juutalaiset pitävät kiusallisena julkista keskustelua siitä, että sionistit olisivat uhria esittämällä kiristäneet Palestiinan itselleen (1 [4], 2 [5]). Siksi myös holokaustimaininta tahdotaan nyt poistaa Israelin syntyä käsittelevästä kappaleesta.

Kirjakustantaja ei ole taipunut ainakaan toistaiseksi juutalaisjärjestön kaikkiin sensuurivaatimuksiin. Hollannin juutalaiset vaativat yhteensä 41 muutosta lukiokirjaan, jotta sen sisältö antaisi sionismista myönteisemmän kuvan. Kustantamo suostui neljään muutosvaatimukseen.

Antisemitistinen katukyltti. [6]

Antisemitistinen katukyltti, joka järkytti Hollannin juutalaisia.

Viime vuonna juutalainen lobbausjärjestö alkoi valittaa [7]kovaan ääneen hollantilaisen Eindhovenin kaupungin katukylteistä. Kylteissä kerrottiin, missä ilmansuunnassa erinäiset ulkomaalaiset kaupungit sijaitsevat. Muun muassa Jerusalemin, Nasaretin ja Tiberiasin suunnan osoittavien kylttien mukaan kaupungit sijaitsevat Palestiinassa.

Hollannin juutalaisten mukaan Eindhovenin kaupunki ”pyrki pyyhkimään Israelin maailmankartalta”. Kaupunki alistui juutalaisten vaatimuksiin ja vaihdatti kyltit veronmaksajien piikkiin. Kaupunki pyysi samalla anteeksi juutalaisilta ja vakuutti, että tarkoituksena ei ollut loukata sionisteja.

Juutalaiset eivät olleet täysin tyytyväisiä lopputulokseen, sillä Jewish Telegraphic Agencyn mukaan esimerkiksi hollantilainen ANP-uutistoimisto uutisoi edelleen liian kriittisesti Israelin toimista Lähi-idässä. Hollannilla on siis vielä paljon opittavaa.

 

Lähde: CarolynYeager.net [8]