- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaisia vankilaan terrorismista Ranskassa

Ranskassa kaksi juutalaista on tuomittu vankeuteen, sillä nämä asensivat 2012 Pariisissa pommin Israel-kriittisen toimittajan autoon.

Kummallista kyllä, tuomioistuin kertoi julkisuuteen vain tuomittujen terroristien sukunimet: Bismuth ja Benhamou. Autopommi toi toiselle juutalaiselle vankeutta 10 ja toiselle kuusi kuukautta. Valtamedia ei ole Euroopassa aiheesta juuri kirjoittanut. Tuomioistuimen ja median reaktio olisivat tietysti olleet täysin erilaisia, mikäli autopommin takana eivät olisikaan olleet juutalaiset, vaan esimerkiksi ”muslimit” tai ”äärioikeistolaiset”.

Poliisi otti 2012 yhteensä neljä ranskanjuutalaista kiinni epäiltynä kotitekoisen pommin asentamisesta toimittaja Jonathan Moadabin autoon. Kiinniotetut, joista kaksi sai nyt tuomion, kuuluvat kaikki juutalaiseen Jewish Defense League (JDL) -järjestöön. Ranskan JDL on jo useiden kymmenien vuosien ajan tehnyt väkivaltaisia iskuja vihaamiaan ihmisryhmiä vastaan. Erityisesti sen tähtäimessä ovat olleet Israelin sotarikoksista tiedottavat toimittajat ja toista maailmansotaa kriittisesti tutkivat revisionistit [1].

Kesäkuun alussa JDL:n kanadalainen haara uhkasi murhata [2] iranilaiselle Press TV -kanavalle työskentelevän toimittajan. Viime vuonna JDL uhkasi murhata BBC-kanavalle aiemmin työskennelleen toimittaja  Tony Goslingin, sillä tämä oli kritisoinut Israelia. Terroristijärjestö on saanut tukea väkivaltakampanjalleen suoraan juutalaisvaltio Israelin tiedustelupalvelu Mossadilta. Vaikka JDL lukeutuu länsimaiden väkivaltaisimpiin terroristijärjestöihin, harva Suomessa tietää edes sen olemassaolosta. Juutalaisomisteinen valtamedia on pyrkinyt lakaisemaan juutalaisterrorismin kokonaan maton alle.

Times of Israel [3]