"Revisionisti elää vaarallisesti. Poliisi, tuomarit ja valtamedia vaanivat häntä. Hän voi joutua vankilaan tai sairaalaan koska tahansa. Hän ja hänen perheensä voivat joutua vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin. Hän ei anna tämän kuitenkaan häiritä työtään."

Robert Faurisson

Juutalaiset yrittivät kiristää Unkarilta rahaa ”holokaustilla”

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Juutalaiset vetosivat Yhdysvaltojen hallitukseen, kun Unkari ei ole suostunut antamaan ilmaista rahaa kiristäjille, jotka väittivät olevansa ”holokaustiselviytyjiä”. Tällä kertaa oikeus kävi kuitenkin toteen.

2010 joukko juutalaisia nosti ryhmäkanteen Unkarin valtiota sekä valtiollista rautatieyhtiöitä vastaan. Juutalaisten mielestä sekä hallituksen että yhtiön olisi tullut maksaa heille tähtitieteellisiä korvauksia. He väittivät Unkarin rautateitä käytettäneen ihmiskuljetuksissa ”tuhoamisleireille” toisen maailmansodan aikana.

Amerikkalainen piirituomari Beryl Howell kuitenkin totesi Unkarin ja rautatietyhtiön syyttömiksi mihinkään rikokseen. Howell asetti sanansa erittäin varovasti ja totesi kanteen nostaneille juutalaisille, että Yhdysvaltojen tuomioistuimessa on kovin turhaa puida toisella mantereella monta kymmentä vuotta sitten tapahtuneita asioita – etenkin, kun syytettynä on kokonainen valtio.

jobbik

Juutalaisten käytös Unkarissa heijastuu jo maan puoluepolitiikkaan. ”Antisemitistiseksi” syytetty Jobbik on noussut jo parlamentin kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi. Tavalliset unkarilaiset opiskelijoista eläkeläisiin pitävät Jobbikia hyvänä vaihtoehtona vanhojen puolueiden korruptiolle. Sen sijaan juutalaiset ja kommunistit ovat olleet raivoissaan puolueen menestyksestä. Esimerkiksi viime helmikuussa juutalaiset mielenosoittajat yrittivät estää puolueen tapahtuman Esztergomissa. Daavidintähtiin sonnustautuneet häiriköijät muodostivat ihmiskilven tapahtumapaikan ympärille, mutta saartorengas murrettiin nopeasti ja tapahtuma saatiin pidettyä suunnitelmien mukaisesti.

2013 Jobbik järjesti suuren protestimielenosoituksen äärisionistista painostusjärjestö World Jewish Congressia vastaan. Hallitus yritti estää mielenosoituksen, mutta Jobbik piti pintansa. Jobbikin johtaja Gábor Vona totesi tuolloin, että juutalaisten vaikutusvallan lisääntyminen Unkarissa olisi suuri taloudellinen ja ulkopoliittinen turvallisuusriski. Jobbik on ottanut usein kantaa Israelin vainoamien palestiinalaisten puolesta.

Merced Sun-Star

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*