- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaiset vaikuttajat vaativat etnistä puhdistusta

Viime päivinä vaikutusvaltaiset juutalaiset ovat kertoneet valtamediassa, kuinka valkoisten roolia yhteiskunnassa on muutettava.

BBC-yleisradioyhtiön uutisosaston juutalainen johtaja James Harding (kuvassa) on sitä mieltä, että tiedotusvälineissä on suoritettava etninen puhdistus: ”Valkoisia on liikaa!” Yhdysvalloissa juutalainen kirjailija Naomi Cahn puolestaan kannustaa valkoisia äitejä ottamaan nykyistä enemmän avioeroja ja välttelemään sitoutumista.

BBC:n Harding sanoi haastattelussa, että Englannin yleisradion työntekijät näyttävät liian englantilaisilta. Hän mahtaili turvautuvansa ”koviin otteisiin”, jotta ”etnisten vähemmistöjen” määrä ruudussa kasvaisi. Erääksi keinoksi hän mainitsi erilaiset sponsorijärjestelmät. Toisin sanoen BBC aikoo hyväksikäyttää veronmaksajien varoja maksaakseen tavallista suurempaa palkkaa mustille, jotka saavat ammatin rotunsa (ei pätevyytensä!) perusteella. Tällä hetkellä BBC:n työntekijöistä 21 % kuuluu ”etnisiin vähemmistöihin”. Osuus on määrä nostaa 28 prosenttiin reilussa kahdessa vuodessa.

Naomi Cahn. [1]

Naomi Cahn.

Naomi Cahn vaatii perinteisten valkoisten perheiden tuhoamista artikkelissaan, jonka nimi on suomeksi ”Sano ei. Valkoisten työläisnaisten on järkevää pysyä sinkkuäiteinä”. Vaikka liberaalien iskulause kuuluu, ettei ”rotuja ole olemassa”, puhuu Cahn tekstissään nimenomaan valkoisista naisista. Cahn väittää, että suostuessaan kestävään parisuhteeseen valkoiset naiset ”menettävät itsenäisyytensä”. Hänen mukaan on esimerkiksi negatiivinen asia, että avioliiton solmiva henkilö joutuu tukemaan kumppaniaan, kun tällä on vaikeaa. Artikkelista ei selviä, miksei kirjoittaja suosittele perheiden tuhoamista myös juutalaisille. Ilmeisesti ainakin empatia ja auttaminen ovat juutalaiskirjailija Cahnille tuntemattomia käsitteitä.

Daily Stormer [2]
Destroy Zionism [3]