- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaiset vaativat Amerikkaa avaamaan rajansa, mutta käyttävät DNA-testejä pitääkseen Israelin rodullisesti puhtaana

Amerikanjuutalaiset ovat 100 %:sti yhdistyneet kannattamaan ”rajojen aukaisua” ja ”maahanmuuton uudistamista” Yhdysvalloissa, mutta samaan aikaan he tekopyhästi kannattavat Israelia, joka käyttää DNA-testejä maahanmuuttajien seulomiseen pitääkseen juutalaisvaltion rodullisesti puhtaana. Tässä eräänä marraskuun viikonloppuna lähes 1300 rabbia ja useita kanttoreita kaikista amerikanjuutalaisten joukoista liittyi yhteen vaatimaan Yhdysvaltain kongressia hyväksymään täydellisen maahanmuuton uudistuksen.

Kongressille osoitetussa kirjeessään, jonka he myös julkaisivat verkkosivuillaan [1], rabbit totesivat maahanmuuton uudistuksen olevan ”sopusoinnussa” juutalaisten ”tärkeiden juhlapyhien” vaatimuksen kanssa ”itsetutkiskelun hengestä niin yksilöinä kuin yhteiskuntana”. Kirjeen olivat allekirjoittaneet juutalaisten hengelliset johtajat reformi-, ortodoksi-, rekonstruktionismi- ja konservatiivijuutalaisuudesta. Yhdessä he vaativat ”terveellä järjellä uudistettua maahanmuuttoa”, jonka tulisi kuvastaa ”yhteistä sitoutumista kansalaisuuden myöntämiseksi, paranneltuja perheiden yhdistämiskäytäntöjä, rajaturvallisuuden tehostamista ja inhimillistämistä, järkeviä työviisumien käytäntöjä ja keinoja palvella pakolaisia ja turvapaikanhakijoita.” Kirjeessä todettiin lisäksi, että juutalaisten historia ”yhdistettynä Raamatun eniten toistettuun käskyyn rakastaa, ruokkia ja vaatettaa muukalaisia innostaa meitä ajamaan maahanmuuton uudistamista…”

Tämä ei ole ensimmäinen tai ainoa tämänkaltainen lausunto Amerikan järjestäytyneiden juutalaisten yhteisöltä. Vastikään Kansallisen juutalaisnaisten Neuvoston Washingtonin toimiston johtaja Sammie Moshenberg oli sadan pidätetyn aktivistin joukossa, jotka osoittivat kongressissa mieltään maahanmuuton puolesta kieltäytyen poistumasta.

Amerikan Juutalainen Kongressi (AJC) on suurin yksittäinen Yhdysvaltojen juutalaisjärjestö ja sillä on erityinen ”maahanmuuton reformia” ajava ryhmänsä. AJC:n ei-valkoihoisten maahanmuuttoa edistämään suunnatun sivuston [2] mukaan AJC ylpeilee ”ajavansa oikeudenmukaista ja reilua maahanmuuttopolitiikkaa, joka tukee näkemystämme siitä, että vahva ja voimakas Amerikka on välttämätön maailman vapaudelle ja turvallisuudelle.” AJC:n mukaan ”kansallinen kinastelu maahanmuutosta heikentää Amerikan vahvuutta ja maan sitoutumista demokraattisiin ja humaaneihin arvoihin. Jaetulla maahanmuuttajien kokemuksellamme juutalaiset ymmärtävät, että maahanmuuttajien oikeuksien ylläpitäminen on elintärkeää vahvalle Amerikalle.”

Juutalaisen Daily Forward –sanomalehden artikkeli julisti ”Juutalaisten yhdistyvän maahanmuuton uudistuksen vaatimusten taakse” ja vielä tarkensi merkityksellisesti, että ”epätavallisen kansallisen ponnistelun taustalla vaikuttavat moraali ja oman edun tavoittelu”. Artikkelissa kerrotaan maahanmuuton uudistuksen tarjoavan mahdollisuuden kansalaisuuteen ainakin osalle maan 11 miljoonasta ulkomaalaisesta vaille asianmukaisia papereita. Uudistusta ovat ajamassa ainakin Hebrew Immigrant Aid Society (HIAS), Amerikan Juutalaisten Komitea (AJC), Anti-Defamation League (ADL), Jewish Council for Public Affairs, Bend the Arc ja Kansallinen juutalaisnaisten Neuvosto.

Senaatin äänestys – ja sitä seuraava vielä tiukempi kamppailu republikaanien hallitsemassa edustajainhuoneessa – edustaa juutalaisyhteisöjen pitkittyneen ja jo vuosikymmenen ajan vauhtia keränneen maahanmuuton uudistuksen kampanjan täyttymistä. Ennen vain juutalaisten maahanmuuttoa, mutta nykyään kaikkien ei-valkoihoisten maahanmuuttoa ajavan HIAS:in johtajan Mark Hetfieldi mukaan ”Se on moraalisesti oikein. Se on strategisten etujemme mukaista.”

Kuitenkin Israelissa, jota kaikki juutalaisjärjestöt ja edellä lainatut henkilöt fanaattisesti tukevat, noudatetaan ja ajetaan voimalla täsmälleen vastakkaista maahanmuuttopolitiikkaa. Israelin ”paluumuuttolakiin” perustuva maahanmuuttopolitiikka perustuu itse asiassa natsien Nürnbergin rotulakeihin, joiden mukaan juutalaiseksi määritellään jokainen, jolla on kaksi tai useampia juutalaisia isovanhempia. Tämä paluumuuttolaki ei perustu uskontoon, sillä myös juutalaiset ateistit hyväksytään paluumuuttajiksi Israeliin. Ei tarvitse siis olla uskovainen juutalainen, kunhan omaa biologiset juutalaiset sukujuuret.

Lisäksi Israelissa on lainvastaista juutalaisen mennä naimisiin ei-juutalaisen kanssa [3], mikä on jälleen yksi suora lainaus natsien rodun puhtautta koskevista laeista.

Israelilla on myös nolla-toleranssi turvapaikanhakijoiden suhteen. He ovat perustaneet keskitysleirejä, joihin on suljettu tuhansittain afrikkalaisia [4] odottamaan karkotusta. Viimeksi juutalaisvaltio ilmoitti karkottavansa kaikki afrikkalaiset Ugandaan [5], riippumatta heidän alkuperäisestä tulomaastaan. Lisäksi Israel on julistanut aloittavansa maahanmuuttajien DNA-testaukset ennen muuton hyväksymistä [6] Israeliin. Tämä merkittävä muutos (sillä se todistaa juutalaisuuden perustuvan biologiaan) tuli vastauksena lisääntyviin Israelin huoliin epäillyistä ei-juutalaisista maahanmuuttajista entisistä Neuvostoliiton maista.

Israelilla on siten täysin rotuun perustuva maahanmuuttopolitiikka, joka sallii vain biologisten juutalaisten muuttavan maahan. Tämä käytäntö on suoraan ristiriidassa juutalaisryhmien omaksuman näkemyksen kanssa Yhdysvalloissa ja muissa Euroopan valtioissa, mutta silti nämä samat juutalaisjärjestöt puolustavat Israelia henkeen ja vereen.

Tämän asian näkee oikeissa mittasuhteissa toteamalla, että jos Yhdysvallat (tai mikä tahansa muu valtio) ottaisi käyttöön rotuun perustuvan maahanmuuttopolitiikan ja tarkistaisi mahdollisten maahanmuuttajien DNA:n ennen muuton hyväksymistä, nämä samat juutalaisjärjestöt nousisivat barrikadeille huutamaan ”natsia” ja ”holokaustia”. Kuitenkin Israel saa ottaa käyttöön tällaisia käytäntöjä ilman että kukaan sanoo edes yhtä poikittaista sanaa. Päinvastoin nämä samat juutalaisjärjestöt puolustavat fanaattisesti Israelin ”oikeutta olla juutalainen valtio”.

Miksi juutalaiset ajavat ei-valkoisten maahanmuuttoa eurooppalaisiin valtioihin ja kannattavat samalla Israelin rotuerotteluun perustuvaa maahanmuuttoa? Tämä kysymys pureutuu asian ytimeen ja sitä käsitellään kirjan viimeisessä luvussa.

Tämä artikkeli on katkelma Arthur Kempin tulevasta kirjasta ”The Fall of Jerusalem: Rome, Jews and the Origins of Jewish Racism

Alkuperäinen artikkeli: http://newobserveronline.com/jews-demand-open-borders-for-usa-but-use-dna-to-keep-israel-racially-pure/ [7]