- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaiset vaativat Amerikan veronmaksajilta lisää rahaa Israelin aseyhtiöille

Kansallisen Vastarinnan julkaisema uutinen, jonka nyt myös Magneettimedia julkaisee kiinnittää huomiota todella tärkeään kansainväliseen epäkohtaan. Suurvalta Yhdysvallat ovat polvillaan juutalaisvaltio Israelin edessä, joka ilmenee osaltaan juuri Yhdysvaltojen mittaamattomista lahjoituksista valtioterroristi valtiolle Israelille. Vaikuttavana tekijänä tämän ehtymättömän verorahojen lypsämisen onnistumisessa on tehokkaat sionistien eturyhmät, kuten esimerkiksi USA:ssa vaikuttava Israel-lobby, ynnä muut sellaiset organisaatiot.

Juutalaisvaltio Israel vaatii amerikkalaisilta veronmaksajilta lisää rahaa. Israel ei ole tyytyväinen vuonna 2016 solmittuun sopimukseen, jossa Yhdysvaltojen silloinen presidentti Barack Obama lupasi lahjoittaa juutalaisvaltiolle 38 miljardia dollaria. Kyse on Amerikan historian suurimmasta vastaavasta avustuspaketista.

Sopimuksen mukaan kaikki lahjarahat tulee käyttää aseisiin, joita Israel käyttää muun muassa Palestiinan ja Syyrian siviilien teurastamiseen. Israelin parlamentin mukaan sopimus on ongelmallinen siksi, että osa aseista täytyy ostaa Yhdysvalloista. Amerikka pyrkii ehdon avulla tukemaan kotimaista sotilasteollisuuttaan.

[1]

Näiden juutalaisten mielenosoittajien mukaan sionistipirujen aseille olisi heti käyttöä.

Israel on aiemmin saanut käyttää yli neljänneksen amerikkalaisten lahjoituksista oman sotateollisuutensa tukemiseen. Viimeisimmän lahjoituksen sääntöjen mukaan kymmenen vuoden päästä kaikki rahat tulee kuitenkin kuluttaa Amerikan asemarkkinoilla. Israelilaisten päättäjien mukaan ilmaiset aseet eivät ole siis tarpeeksi – sionistit tahtovat sijoittaa mahdollisimman suuren osan avustuksista juutalaisyhtiöiden valmistamaan tappoteknologiaan.

Israel pelkää, että paikallinen sotateollisuus saattaa menettää jopa ”kaksi miljardia dollaria vuodessa” avustuspaketin ehtojen vuoksi. Israelin parlamentin talouskomitean johtajan Moshe Gafnin mukaan ehdot ovat niin ”sietämättömiä”, että ne voivat johtaa ”Israelin luhistumiseen sisältä käsin”. Parlamentissa 38 miljardin dollarin lahjoitusta kutsuttiin myös israelilaisyhtiöitä uhkaavaksi ”ansaksi”.

Gafnin kommentit osoittavat, että Israel on edelleen täysin riippuvainen korruptoituneiden länsimaiden tuesta. Se ei kykene rahoittamaan itse teollisuuttaan eikä sotimaan omia sotiaan. Sen sijaan sionistivaltio imee elinvoimansa valkoisista valtioista.

Kansallinen Vastarinta

 

Lähde: The New Observer [2]