"Minut kasvatettiin kunnioittamaan sananvapautta. Olen liian vanha muuttaakseni tapojani vain mielistelläkseni uutta maailmanjärjestystä."

Bobby Fischer

Juutalaiset pöyristyivät norjalaispankin ”antisemitistisestä” luottokortista

11 ääntä, keskiarvo: 4,64 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 4,64 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 4,64 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 4,64 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 4,64 / 5 tähteä 5 (11 ääntä, keskiarvo: 4,64)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Norjan suurimpiin pankkeihin lukeutuva DNB on saanut tuta kansainvälisen juutalaisyhteisön raivon. DNB julkaisi vahingossa uuden luottokorttimallin, jossa seikkailee tuttu juutalaiskarikatyyri.

Luottokortissa kipaan ja Daavidin tähtiin sonnustautunut koukkunokkainen mies hymyilee haltioissaan suuren rahaläjän edessä. Muun muassa israelilainen The Jerusalem Post on tyrmistynyt maksuvälineen kuvituksesta.

Myös äärisionistinen The Hallelu Foundation järkyttyi muovirahasta. Hallelu on niin sanottu hasbara-järjestö, jonka tavoitteena on valehdella medioille ja kansalaisille, jotta rikollisvaltio Israelin julkisuuskuva paranisi kansainvälisesti.

Hallellu syytti pankkia antisemitismistä ja vaati pikaista anteeksipyyntöä. Kuten odottaa saattoi, DNB kauhistui juutalaisjärjestön syytöksistä ja alkoi välittömästi madella sionistien jalkojen juuressa: ”Olemme syvästi pahoillamme, tätä kuvaa ei olisi koskaan saanut julkaista!”

alkuperainenjuut

Tätä karikatyyriä käytettiin luottokortin kuvituksessa.

juutalainen historiassa

Juutalaiskarikatyyrit ovat pysyneet samanlaisina jo tuhansien vuosien ajan.

DNB lupasi Israel-lobbausjärjestölle, että juutalaiskuvalla varustettu kortti tullaan jäädyttämään. Lopuksi pankki pyysi juutalaisilta vielä kerran anteeksi.

Norjassa vaikuttaa poliittisesti hyvin vaikutusvaltainen juutalaisyhteisö, jota johtaa Cohen-eliittisukuun kuuluva Ervin Kohn. Norjan juutalaisyhteisön lempiaihe on vapaa maahanmuutto, kunhan se suuntautuu Norjaan eikä rotupuhtaaseen juutalaisvaltio Israeliin.

Viime vuonna Kohn antoi haastattelun, jossa hän valitti norjalaisen kansan ”etnisestä homogeenisyydestä”. Toisin sanoen norjalaisen kantaväestön geenit eivät ole juutalaisvaikuttajan mieleen.

 

Uusia skandaaleja syntyy jatkuvasti

Viime vuonna syntyi vastaava kansainvälinen skandaali, kun espanjalainen vaateyhtiö Zara julkaisi poikalapsille suunnatun ”seriffipaidan”. Paidan etuosassa oli virkamiehen kuusisakarainen tähti.

Juutalaiset raivostuivat, sillä he luulivat, että paidalla vihjattiin toisen maailmansodan työleireihin ja niin sanottuun holokaustiin.

 

Lähde: RT

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

4 Kommentit

 1. Juutalaiset ovat vielä herkempiä älähtämään kaikista heihin kohdistuvista kuvista ja artikkeleista kuin nämä ääri-islamistit. Lisäksi heillä on hyvin vaikutusvaltaisia lobbausjärjestöjä joka maassa. Totuus on myrkkyä, sitä ei suvaita, ainakaan heitä itseään koskevaa.

  (35)(1)
 2. Hahhahaha :DD Perkule tällänenhan pitää laittaa itellekkin jos mahdollista. Kuinkahan suomessa shlomowowitzit suhtautuisivat?

  (16)(0)
 3. ville vasta-rinta

  hieno homma että suomen ykkösjulkaisussa uutisoidaan jo 4chan /pol/ meemeistä

  (0)(0)
 4. :-DDDD
  Juutalaisten nahka piloille on yhtä ohut kuin heidän esinahkansa.

  (1)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*