- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaiset polttivat kristityn kirkon Israelissa

Israelin poliisi on ilmoittanut pidättäneensä 16 juutalaista [1]siirtokunta-aktivistia, joita epäillään kristityn kirkon tuhopoltosta.

Hyökkäys tapahtui Tabghassa Genesaretinjärven lähistöllä keskiyöllä viime torstaina. Juutalaiset olivat spray-maalanneet rikospaikalle sitaatin juutalaisesta ”rukouksesta”, jossa kielletään ”epäjumalten” palvonta. Juutalaisten pyhä Talmud [2] sisältää erittäin loukkaavia opetuksia ei-juutalaisista sekä näiden uskosta:

Rikosta tutkivan poliisiyksikön mukaan kaikki epäillyt ovat juutalaisia opiskelijoita Länsirannan siirtokunnista. Suuri osa kirkkorakennuksesta, sen yhteydessä ollut matkamuistomyymälä ja suuri määrä uskonnollista kirjallisuutta tuhoutui palossa. Lisäksi yksi munkki ja vapaaehtoistyöntekijä joutuivat sairaalaan, koska he lähes tukehtuivat savuun.

APTOPIX Mideast Israel Church Fire [13] ISRAEL-RELIGION-CRIME-CHRISTIANITY [14] A religious icon is seen on the floor of Church of Loaves and Fishes in northern Israel [15]

New York Postin mukaan juutalaiset ovat viime vuosina alkaneet polttaa kristittyjen kirkkoja ja muslimien moskeijoita vielä aikaisempaakin enemmän. Poliisilla vaikuttaa olevan rajattomasti resursseja vangita kiviä heitteleviä [16] pieniä palestiinalaislapsia, mutta juutalaisen terrorismin määrä on sen sijaan vain kasvanut.

Viime vuonna juutalaiset hyökkäsivät kirkon edustalla rukoilleiden kristittyjen kimppuun, kivittivät näitä, tuhosivat kirkkoa koristaneen ristin ja heittivät kirkon penkit järveen.

Artkkelissamme ”Kristillinen sionismi ei ole kristillistä [17]” esittelemme lisää juutalaisten suorittamia viharikoksia Israelissa, joista suomalainen valtamedia ei koskaan kerro.

 

Lue myös:

Raiskauksia ehdottanut sionisti piti Helsingissä juhlapuheen! [18]
Uskonnollinen dokumentti ”Marching to Zion” [19]
Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta [20]
Juutalaisille vaaditaan erivapautta kantaa aseita Euroopassa [21]