- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaisen mainostoimiston veteraani hyökkäsi Magneettimediaa vastaan

Juutalaisessa Hasan & Partners –mainostoimistossa vuosia johtotehtävissä työskennellyt Julkisen sanan neuvoston varapuheenjohtaja Anssi Järvinen hyökkää tuoreessa kirjoituksessaan Magneettimediaa vastaan.

Image.fi-blogipalvelussa julkaisemassaan artikkelissa Järvinen vaatii Finlaysonin Jukka Kurttilan [1] tavoin boikottisotaa tavarataloyhtiö Kärkkäistä vastaan, koska yhtiön toimitusjohtaja ei ole irtisanoutunut julkisesti kansallismielisistä arvoista.

Järvinen vaikuttaa kirjoittaneen artikkelinsa rajun tunnemyrskyn vallassa, sillä hän ei osaa kirjoittaa edes Magneettimedian taustayhdistyksen nimeä oikein.

Järvinen kertoo olevansa vihainen muun muassa Magneettimedian ”juutalaisvastaisesta” sisällöstä, vaikka hän ei tietenkään edes yritä kumota esimerkiksi ”Miksi kirjoitamme juutalaisista [2]” –artikkelimme sisältöä.

Järvinen on masentunut siitä, että tavarataloyhtiön tulos on vain parantunut kuluneiden vuosien mediamyllytyksestä huolimatta:

”On mielenkiintoista, että vaikka Kärkkäisen natsisympatiat ovat kaikkien tiedossa jo hänen oikeudessa saamiensa tuomioidenkin ansiosta, kuluttajat äänestävät jaloillaan hänelle tukeaan.

Kuten jo edellä olleesta Fonectan linkistä saatoimme havaita, Lahdessa, Iissä, Ylivieskassa ja Oulussa mm. tavaratalotoimintaa ja verkkokauppaa harjoittavan konsernin liikevaihto lähentelee 140 miljoonaa euroa, ja luvussa oli kasvua edellisestä vuodesta n 6 %. Tuloskin näyttää voittoa, toisin kuin joskus menneinä vuosina.

Mutta ei ainoastaan kuluttajat kannusta Juha Kärkkäistä jatkamaan valitsemallaan tiellä.

Sen on tehnyt myös yhteiskunta.

Syksyllä 2014 Ylivieskan kaupunki muisti suurta poikaansa myöntämällä hänelle Pro Ylivieska -mitalin hänen ansioistaan kaupungin kehittämisessä, kuten KP24.fi tässä kertoo [3].”

Järvinen on uransa aikana ehtinyt toimia muun muassa juutalaisen Ami Hasanin perustaman Hasan & Partnersin luovana johtajana.

Hasan on ajanut raivokkaasti juutalaista Guggenheim-rappiotaidemuseota [4] Suomeen.

Ben Zyskowicz: yksi laki Israelille, toinen Suomelle

Järvisen purkaus liittyi Helsingissä muutama viikko sitten sattuneeseen välikohtaukseen [5], jonka varjolla hallitus tahtoo kieltää kansallismieliset järjestöt Suomessa.

Järvisen lisäksi aiheeseen otti kantaa juutalainen kokoomuspoliitikko Ben Zyskowicz, joka vaatii uudella videollaan ”natsijärjestöjen” kieltämistä. ”Natsijärjestöjen” ohella esivallan täytyisi Zyskowiczin mukaan puuttua myös entistä ankarammin ”vihapuheeseen” eli maahanmuuttopoliittiseen toisinajatteluun.

Videonsa lopuksi juutalaispoliitikko kannusti suomalaisia osallistumaan Helsingissä mielenosoitukseen [6], jossa oli puhumassa aloitteellista vasemmistoväkivaltaa propagoivan Varisverkoston perustajasisäpiiriin [7] kuuluva Mikael Brunila. Tämäkö on Zyskowiczin käsitys ”ääriliikkeiden” vastustamisesta?

Zyskowicz tuomitsee Suomessa kansallismielisen radikalismin, mutta väittää [8], että juutalaisilla on oikeus palestiinalaisilta äärimmäisellä väkivallalla riistettyyn maahan [9]. Kaksinaismoralistista?

 

Lue myös: Juutalainen aktivisti vertasi Jimi Karttusen kohtaloa ”holokaustiin” [10]