- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalaisdokumentti: itsenäisyyspäivän kulkue syyllistyi rikokseen Suomessa!

Juutalaisen Max Blumenthalin [1] ja James Kleinfeldin tuore itsenäisyyspäivän 612-kulkuetta [2] käsittelevä dokumentti valehtelee, että kulkueen järjestäjät olisivat syyllistyneet rikokseen aseistautumalla.

Blumenthal ja Kleinfeld väittävät, että pampuin varustautuneet Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäsenet olisivat ohjailleet kulkuetta. Toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapito julkisella paikalla on rikos. Juutalaisdokumentin mukaan 612-kulkueen järjestäjät syyllistyivät siis laskelmoiden rikokseen.

Kummallista kyllä, Blumenthal ja Kleinfeld eivät esitä yhtään valokuvaa tai videoklippiä, jossa aseet olisivat esillä. Myöskään poliisi ei ottanut ketään kulkueeseen osallistunutta kiinni epäiltynä lyömäaseiden hallussapidosta. Juutalaiskaksikko siis valehteli tapahtumasta mustamaalatakseen Suomen kansallismielistä liikettä.

Blumenthalin ja Kleinfeldin kaksinaismoralismi nousee erityisen hyvin esiin, kun he käsittelevät äärivasemmiston väkivaltaa. ”Rasisminvastustajat” uhkasivat jo etukäteen estää kulkueen toteutumisen voimakeinoin. Tähän heistä ei lopulta ollut, mutta äärivasemmisto heitteli kuitenkin kiviä ja palavia soihtuja kulkuetta kohti, vaikka siihen osallistui myös ikäihmisiä ja lapsiperheitä.

Juutalaiskaksikon mielestä kivien ja soihtujen paiskominen lapsiperheitä kohti on kuitenkin oikeutettua, mikäli kohteet ovat isänmaallisia eurooppalaisia. Blumenthal piti sankarihaudoille suunnistanutta kulkuetta erityisen tuomittavana siksi, että toisessa maailmansodassa Suomi soti Saksan rinnalla. Sekä Hitler- että kaasukammiokortit [3] pelataan propagistisen ”dokumentin” aikana.

Blumenthalin mukaan äärivasemmisto heitti ainakin yhden polttopullon kulkuetta kohti. Kun poliisi puuttui tähän, valitti Blumenthal: ”Mellakkapoliisi hyökkää antifasistien kimppuun ja kohtelee heitä erittäin väkivaltaisesti.” Blumenthalin tavoin koko Suomen valtamedia [4]lakaisi kulkueeseen kohdistuneen väkivallan kokonaan maton alle.

6121 [5]

Kansallismieliset juhlistavat itsenäisyyspäivää.

Äärivasemmisto juhlistaa itsenäisyyspäivää. [6]

Äärivasemmisto juhlistaa itsenäisyyspäivää.

"Uusfasistit" syyllistyivät näkymättömien pamppujen hallussapitoon. [7]

”Uusfasistit” syyllistyivät näkymättömien pamppujen hallussapitoon.

Maltillinen äärivasemmisto

Vastapainoksi verenhimoiselle ”äärioikeistolle” dokumentti nosti vasemmistopoliitikko Li Anderssonin sekä Internet-julkkikseksi nousseen Jari Laineen, joka yritti häiritä 612-kulkuetta. Laineen mukaan maahanmuuton rajoittamista kannattavat ”rasistit” tulisi eristää koko yhteiskunnasta.

Andersson esitettiin puolestaan maltillisena asiantuntijana, vaikka hänen hyvä ystävänsä Dan Koivulaakso on jäänyt kiinni [8] äärimmäistä poliittista väkivaltaa kannattavista strategiakirjoituksista.

Dokumentissa haastatellaan muun muassa Perussuomalaisten Nuorten sionistista johtajaa [9] Sebastian Tynkkystä. Vaikka Tynkkynen on moneen otteeseen tehnyt selväksi, ettei hänellä ole mitään juutalaisia vastaan, ei hän siltikään saa Blumenthalin sympatiaa puolelleen.

Ilmiö on tuttu Finnish Defence Leagueta käsittelevästä artikkelistamme [10]: kaikki lännen merkittävät juutalaisjärjestöt vaativat avoimien rajojen politiikkaa riippumatta siitä, mikä maahanmuuttovastaisten ryhmien suhtautuminen juutalaisiin on.

 

Lue myös: Upea video isänmaallisesta 612-soihtukulkueesta [11]