- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Juutalainen verkkojulkaisu palkkaa nuoria valehtelemaan Israelin hyväksi

Palestiinan ihmisoikeuskysymyksiin keskittyvä Electronic Intifada on saanut selville, että israelilainen Israel21c-julkaisu palkkaa nuoria levittämään sionistista propagandaa Internetin keskustelupalstoille.

Kaikki sionistipropaganda ei näytä tältä. [1]
Kaikki sionistipropaganda ei näytä tältä.

Israel21c painottaa palkollisilleen, etteivät nämä saa kertoa keskustelupalstoilla toimivansa palkattuina provokaattoreina. Israelin propagandakampanjaa oman julkisuuskuvan kiillottamiseksi ja Palestiinan kansanmurhan [2] oikeuttamiseksi kutsutaan hasbaraksi.

Electronic Intifadan keräämissä viesteissä Israel21c kehottaa palkkaamiaan nuoria ilmoittamaan kaikista tärkeistä Israelia koskevista Internet-keskusteluista Israel21c:n henkilökunnalle. Lisäksi nuorten on ohjattava keskustelua juutalaisvaltiolle myönteiseen suuntaan.

Tärkeintä on kääntää kansainvälinen huomio pois Palestiinan ahdingosta. Israel21c:n mukaan eri ympäristöissä tämän voi tehdä eri tavoin. Ilmapiiriltään liberaaleilla foorumeilla palestiinalaisten kansanmurhaa voi vähätellä kertomalla siitä, kuinka monipuolinen homokulttuuri juutalaisvaltiossa vallitsee. Konservatiivisemmalle yleisölle voi puolestaan ylistää Israelissa tehtävää tieteellistä tutkimusta.

Röyhkeimmillään sionistien verkkopropaganda on silloin, kun palestiinalaisten teurastusta pyritään oikeuttamaan suoranaisilla valheilla ja väärennöksillä. Juutalaiset alkoivat esimerkiksi levittää sosiaalisessa mediassa videota lapsesta, joka ampui singolla [3]. Sionistit väittivät, että videolla esiintynyt lapsi oli palestiinalainen, mutta myöhemmin selvisi, että video olikin kuvattu Libyassa. Tavoitteena oli tietenkin leimata palestiinalaiset murhaamista rakastaviksi hirviöiksi, jotka tarttuvat aseisiin heti opittuaan kävelemään. Tällä taas tahdotaan oikeuttaa se, että Israel tappaa järjestelmällisesti pieniä lapsia [4] hyökätessään palestiinalaisalueille.

Electronic Intifada selvitti, että Israel21c saa rahoitusta propagandasotaansa lukuisilta sionistisilta lobbausjärjestöiltä Yhdysvalloissa. Suurin lahjoittaja on juutalainen Jewish Communal Fund –rahasto.

Electronic Intifada [5]