- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalainen sotarikollinen: ”Suomen tiedustelupalvelu” murhasi itsenäisyystaistelijan

Rikollinen juutalaisvaltio Israel jatkaa sotaansa ääri-islamistien rinnalla [1] Libanonia ja Syyriaa vastaan. Viikonloppuna Israel murhasi Hizbollah-aktiivi Samir al-Quntarin [2], joka tunnettiin työstään Israelin kidnappaamien arabien hyväksi.

Al-Quntar saavutti mainetta jo 16-vuotiaana, kun hän osallistui 1979 Nahariya-operaationa tunnettuun iskuun sionistimiehittäjiä vastaan PLF-vapaustaistelujärjestön nimissä. Hänet suljettiin israelilaiseen vankilaan ja vapautettiin vasta 2008 Hizbollahin ja Israelin välisen vanginvaihtosopimuksen myötä.

Samir al-Quntar. [3]

Samir al-Quntar.

Vapautumisen jälkeen Al-Quntar jatkoi toimintaa sionismista vapaan maailman puolesta. Hän teki tiivistä yhteistyötä niin Syyrian kuin Hizbollahin kanssa. Hän on muun muassa todennut: ”Aluettamme vaivaa tauti nimeltä ’Israelin valtio’. Me pidämme sitä rikollisjärjestönä. Ellemme kykene parantamaan tätä tautia, se tulee seuraamaan meitä maailman ääriin, vaikka yrittäisimme paeta sitä. Tauti on siis tuhottava.”

Israel pommitti aikaisin sunnuntaina Damaskoksen lähellä sijainnutta kerrostalorakennusta, jossa oleskeli iskun aikana kymmeniä ihmisiä. Al-Qantarin lisäksi sionistit murhasivat hyökkäyksessä Syyrian puolustusvoimien virkailija Essam al-Shaalanin.

Kansainvälinen yhteisö ei uskalla tuomita Israelin sotarikoksia, vaikka ne pönkittävät ISIS:n ja al-Qaidan asemaa Syyriassa. Politiikantutkija Norman Finkelstein onkin todennut [4], että Israelilla on enemmän vaikutusvaltaa kuin YK:lla.

Aiheesta uutisoinut juutalaisen Erkon suvun [5]omistama Helsingin Sanomat luonnehti [6] ISIS:iä ja al-Qaidaa vastaan sotivaa Hizbollahia ”äärijärjestöksi”.

Juutalaiset pelkäävät vastaiskua

Vastaiskun pelossa Israelin juutalaiset eivät ole uskaltaneet ottaa julkista vastuuta al-Quntarin murhasta. Sen sijaan maan energiaministeri totesi sarkastisesti, että todennäköisesti murhat olivat ”Suomen tiedustelupalvelun” tekosia. Israelin valtamedia on kuitenkin ylistänyt murhia, joten juutalaisvaltion syyllisyys on julkinen salaisuus.

Hizbollahin al-Manar-median toimittaja Hasan Hijazin mukaan [7] Tel Aviv ei ole tahtonut ottaa kunniaa murhista, koska se pelkää Hizbollahin vastaiskua. Vuosi sitten [8]Israel oli ajautua sekasortoon, kun Hizbollah kosti sotilaidensa murhan Syyriassa. Hizbollah surmasi kaksi ja haavoitti seitsemää juutalaismiehittäjää raketti-iskulla.

Israel päätti kärjistää tilannetta lisää ja alkoi tulittaa Libanonia summittain – ja vaaransi näin lukemattomien siviilien hengen.

Juutalaiset eivät kuitenkaan osuneet yhteenkään Hizbollahin taistelijaan, vaan tappoivatkin ”vahingossa” espanjalaisen YK-rauhanturvaajan. Aiheesta ei kuitenkaan syntynyt kansainvälistä kohua tai sanktioita, koska sionistit olivat syyllisiä tappoon.

Hizbollahin vastaiskussa viime tammikuussa haavoittunut sionisti. [9]

Hizbollahin vastaiskussa viime tammikuussa haavoittunut sionisti.

 

Lue myös:

Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset [10]
Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta [11]