- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalainen rabbi Ariel: ”Kristityt ja muslimit tapettava!”

Syyskuun 9. päivä Nuori Sanhedrin –niminen yhdistys järjesti Jerusalemissa puhetilaisuuden. Keskeinen teema oli Israelin suhde kansainväliseen yhteisöön.

Tapahtumassa puhunut rabbi Yisrael Ariel vaati, että mikäli kristityt ja muslimit eivät luovu uskotaan ja suostu juutalaisten orjiksi, on heidät kaikki murhattava.

Palestiinassa konflikti arabien ja sionistimiehittäjien välillä on kärjistymässä, minkä vuoksi Israel ja valtamedia levittävät jälleen propagandaa ”ääri-islamin” uhasta. ISIS:n kaltaisten järjestöjen [1]sijaan Israel kutsuu ”ääri-islamisteiksi” palestiinalaisia itsenäisyystaistelijoita, joista monet ovat kristittyjä.

Kuten olemme uutisoineet [2], israelilaiset siviilit ja viranomaiset ovat murhanneet ja pahoinpidelleet useita palestiinalaisia viime päivinä, vaikka esimerkiksi Helsingin Sanomat [3] kirjoittaa vain palestiinalaisten voimankäytöstä.

”Ääri-islam” on julkisuudessa kestopuheenaihe, mutta äärijuutalaisuudesta ei ole kuullut juuri kukaan. Syy tälle ei ole se, etteikö juutalaista ääripolitiikkaa olisi, vaan se, ettei valtamedia halua lainkaan kirjoittaa aiheesta.

Nuori Sanhedrin –järjestön tapahtumassa rabbi Ariel vetosi 1100-luvulla eläneeseen juutalaiseen rabbi Maimonidesiin, jonka mukaan kaikki uskostaan kiinni pitävät kristityt ja muslimit on murhattava. Maimonidesin mukaan uskostaan luopuneiden on lisäksi suostuttava alistumaan juutalaiselle laille:

”Seuraatko seitsemää Nooan liiton lakia? Jos kyllä, saat elää. Jos kansa ei noudata Nooan liiton lakeja, miehet teloitetaan ja naiset säästetään. Miten naisille sitten käy? Heidän on noudatettava Nooan liiton lakeja.

Näin kaupungit alistetaan talmudistiselle lainsäädännölle. Valloitamme Irakin, Turkin ja Iranin. Nooan liiton lakeja tullaan noudattamaan kaikkialla.

Tuomme rauhan, mikäli viholliset antautuvat. Kerromme heille: ’Ei ole enää kristinuskoa, ei islamia.’ Moskeijat, kirkot ja ristit revitään maan tasalle. ’Tästä lähtien noudatatte seitsemää Nooan liiton lakia.’”

Juutalaiset äärijärjestöt juhlistavat edelleen Baruch Goldsteiniä, joka murhasi 29 palestiinalaista moskeijassa. [4]

Juutalaiset äärijärjestöt juhlistavat edelleen Baruch Goldsteinia, joka murhasi 29 palestiinalaista moskeijassa.

 

Terrorismin ihailua

Kokouksen nauhoittaneen toimittajan mukaan tapahtumaan osallistuneet juutalaiset syyttivät lukuisia valtioita uuden ”holokaustin [5]” suunnittelusta. Juutalaiset voivat välttyä joukkotuhonnalta vain hyökkäämällä itse ensin ja näin yllättämällä vihollisensa.

Ariel on entinen laittoman Yamitin juutalaissiirtokunnan rabbi. Kun juutalainen terroristi Baruch Goldstein murhasi 29 palestiinalaista Hebronin moskeijassa, Ariel ylisti Goldsteinia. Hänen mukaansa murhaaja oli ”marttyyri” ja ”pyhimystenkin yläpuolella”.

Vaikka valtamedia ei asiasta uutisoi, Israelin siirtokunta-aktivistit syyllistyvät jatkuvasti väkivaltaisiin rikoksiin krisittyjä arabeja vastaan. Kesällä juutalaisjohtaja Bentzi Gopstein vaati julkisesti, että kristityt kirkot on poltettava.

Gopstein ei saanut rikokseen yllyttämisestä ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan syytettä, sillä hän vetosi puheessaan juutalaisille pyhiin kirjoituksiin ja rabbeihin.

Yitzhak Attia Tel Avivin Yad Vashem –holokaustimuseosta on todennut:

”Vaikka terve järki sanoisi, että Israelin kansan (eli kansainvälisen juutalaisyhteisön) on hullua vastustaa koko muuta ihmiskuntaa… se voi olla absurdia, sekavaa ja hirviömäistä, mutta Israel taistelee kaikkia muita kansakuntia vastaan.

Tämä sota on totaalista ja voi johtaa kansanmurhiin, sillä kyse on molempien osapuolten identiteetin elämästä ja kuolemasta.”

 

Lue myös:

Juutalaiset ja rasismi 1 [6], 2 [7]
Juutalaiset polttivat kristityn kirkon Israelissa [8]
Harhauskoisten lasten tappamiseen kehottava kirja bestselleriksi Israelissa [9]
Ei-juutalaisten ahdinko Israelissa pahenee [10]
Netanjahu: ”Talmudista Israelin laki!” [11]

Julkinenkirje Suomen hallinnolle Israelin luonteesta. [12]