"Ne harvat, jotka tietävät totuuden pankkijärjestelmästä, ovat joko täysin riippuvaisia siitä tai janoavat sen mahdollistamia voittoja. Tämä ryhmä ei siis tule vastustamaan sen vääryyksiä. Sitten on suuri enemmistö, joka ei kykene alkuunkaan ymmärtämään koko talousjärjestelmää. Heistä tehdään maksumiehiä ilman, että he edes tietävät sitä."

Rotschildin veljekset Lontoossa

Juutalainen miljardööri tuki Alexander Stubbia

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,58
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Lukuisat suomalaislehdet ovat kirjoittaneet, että juutalaissyntyinen sionistimiljardööri Chaim ”Poju” Zabludowicz rahoitti kokoomuksen Alexander Stubbin nousua valtaan.

Stubbin rahoitus on herättänyt paljon kysymyksiä, sillä hän ei tehnyt ennakkoilmoitusta vaalitukijoistaan. Hän ei ole tehnyt vieläkään vaalirahailmoitustaan. Maakuntalehtien mukaan Stubbin avokätisin tukija ei edes asu Suomessa, vaan hän on Euroopan politiikkaa miljoonillaan ohjaileva liikemies Zabludowicz.

"Poju" Zabludowicz on juutalaisuuteen kääntyneen aikuisviihdetähti Madonnan hyvä ystävä.

”Poju” Zabludowicz on juutalaisuuteen kääntyneen aikuisviihdetähti Madonnan hyvä ystävä.

Stubbin vaalivoittoa siivittänyt ”Poju” ei rikastunut omalla työllä, vaan verirahat ovat kulkeneet Zabludowiczin suvussa. Isä Shlomo Zabludowicz rikastui myymällä suomalaisvalmisteisia aseita juutalaiselle terroristivaltio Israelille, joka toteuttaa palestiinalaisten ja libanonilaisten kansanmurhaa Lähi-idässä.

Zabludowicz ohjailee Suomen politiikkaa nykyisestä kotimaastaan Isosta-Britanniasta käsin. Siellä hän on herättänyt inhoa satojentuhansien puntien lobbaustoiminnallaan esimerkiksi Israelin ja sionistisen konservatiivisen puolueen puolesta.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*