"Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."

Jeesus juutalaisille

Juutalainen miljardööri tuki Alexander Stubbia

19 ääntä, keskiarvo: 4,58 / 5 tähteä 519 ääntä, keskiarvo: 4,58 / 5 tähteä 519 ääntä, keskiarvo: 4,58 / 5 tähteä 519 ääntä, keskiarvo: 4,58 / 5 tähteä 519 ääntä, keskiarvo: 4,58 / 5 tähteä 5 (19 ääntä, keskiarvo: 4,58)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Lukuisat suomalaislehdet ovat kirjoittaneet, että juutalaissyntyinen sionistimiljardööri Chaim ”Poju” Zabludowicz rahoitti kokoomuksen Alexander Stubbin nousua valtaan.

Stubbin rahoitus on herättänyt paljon kysymyksiä, sillä hän ei tehnyt ennakkoilmoitusta vaalitukijoistaan. Hän ei ole tehnyt vieläkään vaalirahailmoitustaan. Maakuntalehtien mukaan Stubbin avokätisin tukija ei edes asu Suomessa, vaan hän on Euroopan politiikkaa miljoonillaan ohjaileva liikemies Zabludowicz.

"Poju" Zabludowicz on juutalaisuuteen kääntyneen aikuisviihdetähti Madonnan hyvä ystävä.

”Poju” Zabludowicz on juutalaisuuteen kääntyneen aikuisviihdetähti Madonnan hyvä ystävä.

Stubbin vaalivoittoa siivittänyt ”Poju” ei rikastunut omalla työllä, vaan verirahat ovat kulkeneet Zabludowiczin suvussa. Isä Shlomo Zabludowicz rikastui myymällä suomalaisvalmisteisia aseita juutalaiselle terroristivaltio Israelille, joka toteuttaa palestiinalaisten ja libanonilaisten kansanmurhaa Lähi-idässä.

Zabludowicz ohjailee Suomen politiikkaa nykyisestä kotimaastaan Isosta-Britanniasta käsin. Siellä hän on herättänyt inhoa satojentuhansien puntien lobbaustoiminnallaan esimerkiksi Israelin ja sionistisen konservatiivisen puolueen puolesta.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*