- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Juutalainen ajatushautomo: ISIS:n tuhoaminen olisi suuri virhe

Sionistisen BESA-ajatushautomon mukaan länsimaiden ei tule tuhota ISIS-terroristijärjestöä [1], sillä ääri-islamisteista on paljon hyötyä Israelille.

BESA on kanadalaisen juutalaisjohtajan Thomas Hechtin perustama järjestö, jonka tavoitteena on ”rakentaa realistista, konservatiivista ja sionistista agendaa, joka palvelee Israelin turvallisuutta ja rauhaa”.

Hecht perusti ajatushautomon Nobelin rauhanpalkinnon saaneen juutalaisen terroristin Menachem Beginin [2] kunniaksi.

BESA:n uusi julkaisu ”ISIS:n tuhoaminen on strateginen virhe [3]” pureutuu teemaan, josta Israelin ystävät pitävät julkisuudessa yleensä suunsa kiinni.

Ajatushautomon mukaan ISIS täytyy pitää hengissä, jotta järjestö voi jatkaa sotaa Israelin vihollisia vastaan. BESA:n mielestä ISIS:n tuhoaminen voisi vahvistaa antisionistisen Iranin ”alueellista hegemoniaa”, minkä vuoksi lännen tulee kohdella ääri-islamistijärjestöä varoen. Sionistien mukaan ISIS suojelee Israelia Iranin lisäksi myös Syyrialta ja Hizbollahilta.

BESA kysyy retorisesti, onko ”Iranin vaikutusvallan vahvistaminen Irakissa linjassa Amerikan tavoitteiden kanssa”. Kuten olemme uutisoineet, Israelin tärkeimpiä geopoliittisia tavoitteita on pitää Irakin kaltaiset valtiot hajaannuksen ja kaaoksen tilassa [4], jotta juutalaisvaltio voisi säilyttää ylivalta-asemansa tulevaisuudessakin.

Sota kristittyjen liittolaisia vastaan

BESA kirjoittaa: ”Hizbollah […] on joutunut maksamaan kovan hinnan taistellessaan ISIS:iä vastaan. Tämän luulisi olevan länsimaiden mieleen.”

Juuri Hizbollah on suojellut [5] Lähi-idän kristittyjä sekä näiden kirkkoja sionistien tukemia ääri-islamisteja vastaan. Hizbollah perustettiin [6] ajamaan juutalaiset miehittäjät ulos Libanonista – ei tekemään terrori-iskuja esimerkiksi kristittyjä vastaan.

Toisin kuin BESA siis väittää, olisi lännen ja kristittyjen kannalta parasta, että Hizbollah vain voimistuisi suhteessa ISIS:iin ja ääri-islamisteja tukeviin sionisteihin.

Juutalainen ajatushautomo myöntää suoraan, ettei Lähi-idän kattava rauhan ja vakauden aika palvele Israelin pitkän tähtäimen etua: ”Vakaus ei ole itseisarvo. Vakaus on hyväksi vain silloin, kun se palvelee meidän [sionistien] intressejämme. ISIS:n tappio vahvistaisi Irania […] ja tukisi Assadin tyranniaa [sic! [7]].”

Kuten aina [8], Yhdysvallat on tehnyt työtä käskettyä ja tukenut Lähi-idän ääri-islamisteja BESA:n vaatimalla pieteetillä.

Eilen maailmalla nimittäin levisivät uutisvideot asevarastoista, jotka al-Qaidaan liitetyt Jabhat Fateh al-Sham –terroristit jättivät jälkeensä Aleppossa. Vähemmän yllättäen ääri-islamistien aseet oli valmistettu Yhdysvalloissa:

Myös Eurooppa tukee terrorismia

Yhdysvaltojen ja Israelin lisäksi myös Eurooppa tukee ääri-islamisteja jatkuvasti, vaikka päättäjämme valehtelevatkin taistelevansa ”terrorismia vastaan”.

Tutkivat journalistit Balkan Investigative Reporting Network- (BIRN) ja Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP) –järjestöistä selvittivät [9], että Euroopan hallitukset ovat netonneet reilusti yli miljardi dollaria myymällä aseita rikolliseen käyttöön Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa vuoden 2012 jälkeen.

BIRN:n ja OCCRP:n tutkimuksen mukaan Euroopan hallitukset myyvät aseita laittomiin tarkoituksiin konfliktialueille erityisesti Nato-maa Turkin [10] kautta.

Yksi asekaupan merkittävistä kohteista on Syyria, joka on Israelin, EU:n, Naton, Turkin ja ääri-islamistien yhteinen vihollinen. Länsi väittää siis tekopyhästi taistelevansa terrorismia vastaan, vaikka se tekee kaikkensa, jotta ISIS voisi jatkaa veristä missiotaan.

 

Lue myös: Mossad-johtaja myönsi televisiossa Israelin tukevan al-Qaidaa [11]