"Sionistien valta länsimaissa pohjautuu holokaustimyyttiin. Revisionisteja vastaan hyökätään väkivalloin ja tuomioistuimessa, koska heitä ei uskalleta haastaa historiallisessa ja tieteellisessä tutkimuksessa."

Robert Faurisson

JUURI NYT: Vasemmistopedofiili yritti hiljentää Magneettimedian – epäonnistui!

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,63
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Uutisoimme aiemmin vasemmisto- ja homoaktivisti Jouni Valkosen syyllistyneen pedofiliaan. Vasemmistopedofiili sai tuomion lapsipornon levittämisestä.

Uutisemme aiheutti närkästystä rikollisessa, sillä Valkonen teki rikosilmoituksen kirjoituksesta! Juuri saamamme tiedon mukaan poliisi on kuitenkin lopettanut esitutkinnan! Vasemmistopedofiili ei kyennyt hiljentämään Suomen radikaaleinta totuusmediaa.

Suosittelemme lukemaan Länsi-Suomen syyttäjänviraston Pohjoiselle Perinteelle lähettämät asiakirjat, joista ilmenee esitutkinnan päättymiseen johtuneet syyt viranomaisten omin sanoin.

Todellinen syy esitutkinnan lopettamiseen on se, että Valkosen tuomiot ovat julkista tietoa, jonka kuka tahansa voi tilata itselleen. Myös vaihtoehtomedioilla on oikeus julkaista käräjäoikeuden pöytäkirjoja ja uutisoida tuomioista objektiivisesti.

liite1

Klikkaa suuremmaksi.

liite2

Klikkaa suuremmaksi.

liite3

Klikkaa suuremmaksi.

liite4

Klikkaa suuremmaksi.

Kuten näemme, ovat asiakirjat päivätty 10.4. Esitutkinnan lopettamisesta ilmeisesti katkeroitunut vasemmistopedofiili lähetti viime kuun lopulla Magneettimedian toimitussähköpostiin ”uhkaavan” vaatimuksen, jossa hän valehteli, että artikkeli olisi laiton ja että se pitäisi poistaa heti:

Kuvakaappaus: Protonmail.

Kuvakaappaus: Protonmail.

Tapauksen johdosta toivommekin että vaihtoehtomediat toisivat pedofiilien tuomiot päivänvaloon entistä tarmokkaammin, koska kulttuurimarxistinen valtamedia tulee ainoastaan piilottelemaan niitä.

Esimerkiksi Jessikka Aro on hiljattain vaatinut jopa eduskunnan edessä, että vaihtoehtomediojen tiedonsaantimahdollisuuksia rajoitettaisiin. Tällaista kehitystä vastaan on taisteltava täydellä teholla.

 

Lue myös:

”Israelista on tulossa pedofiilien turvasatama”
Pedofiilit ajavat asiaansa entistä avoimemmin – vertaavat kohtaloaan ”holokaustiin”
Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

8 Kommentit

 1. Lenin kuuluu kiistatta 1900 luvun suurimpiin massamurhaajiin. Hän suunnitteli ja toimeenpani laajan terrorin Neuvostoliitossa heti noustuaan valtaan. Lenin kävi säälimätöntä sotaa tavallista kansaa vastaan.
  Nälkiinnyttäminen kuoliaaksi ja kidutus olivat erottamaton osa Lenin johtamaa hallintoa.

  Suomen pääkaupungissa Helsingissä, Alppilassa on kuitenkin puisto joka on nimetty Leninin puistoksi.

  Tämä on häväistystä kaikkia niitä miljoonia ihmisä kohtaan jotka menettivät henkensä Leninin vainoissa.

  Helsingin kaupungin on muutettava puiston nimi. Tässä on muutama varteenotettava nimi puistolle: Kukkapuisto, Vesilinnanpuisto tai Puutarhurinpuisto.

  Helsingistä ei löydy Hitlerin puistoa. Sellainen tulisi nimetä mahdollisimman nopeasti jo pelkästään siitä syystä että historia vaatii sitä.

  Hitlerin aseapu pelasti Suomen Leninin perustaman kommunistihirmuvallan miehitykseltä.

  (67)(5)
 2. Johan Alfred Johansson

  En oikein käsitä miksi tuo Valkonen viittaa Ruotsin lakiin? Mitä tekemistä Ruotsin lakien kanssa tuossa koko hommassa on? Eikö Valkonen käsitä, että jokaisella maalla on omat lakipykälät eikä jonkin toisen maan lait päde?

  (28)(0)
 3. Kulkia Pustojen

  Tämähän ei vielä anna vihreää valoa  ҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓̕҈̒̓

  (2)(2)
 4. Erkki Hänninen

  Pedofiilit kastroitava!

  (26)(1)
 5. peljuhanmiljuun

  jaa ett valkonen pyytää armoa, juuuu

  (5)(1)
 6. Valkonen ajaa suvakkisateenkaaaripolitkaa ,eikä tiedä olevansa ,kattokassinen, muslimit heittelevät näitä homoja kotimaassaan katoilta. Tämä on sitä kulttuuririkkautta jota Valkonenkin on ajamassa Suomeen harjoittele jo voltteja jotta viimeinen lentosi on näyttävän näköinen, joku sen kuitenkin kuvaa someen

  (13)(1)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*