- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Jussi Halla-aho haluaa EU:n päättävän Suomen maahanmuuttopolitiikasta

TTIP-vapaakauppasopimusta, NSA:n vakoilua, ääri-islamistisen Saudi-Arabian aseistamista ja sotilasliitto Natoa kannattava Jussi Halla-aho [1] haluaa, että Euroopan unioni päättää Suomen maahanmuuttopolitiikasta.

Yleisradio [2] kysyi suomalaisilta europarlamentaarikoilta, tahtoisivatko he, että siirtolaispolitiikasta päätettäisiin kansallisella vai EU:n tasolla. Vain kaksi vastaajista oli sitä mieltä, että Suomella pitäisi olla oikeus päättää itsenäisesti tunkeutujien vastaanottamisesta tai käännyttämisestä.

EU:n ylivaltaa kannatti myös perussuomalainen Halla-aho, vaikka äänestäjät ovat pitäneet häntä tähän asti EU-kriitikkona. Halla-ahon kannattama malli olisi suuri harppaus kohti Euroopan liittovaltiota.

Puolueen toimintaa kriittisesti seuraavia Halla-ahon mielipide ei yllätä. Viime syksynä Timo Soini vaati [3], että EU:n on rangaistava jäsenmaita, jotka eivät ota säännöllisesti vastaan tarpeeksi suurta määrää tunkeutujia.

Halla-aho vaati helmikuussa [4], että EU ei saa estää aseiden vientiä ääri-islamistiselle Saudi-Arabialle. Hänen kannattajansa perustelivat kummallista vaatimusta väittämällä, että Halla-aho vastusti aseiden vientikieltoa siksi, ”ettei asekaupan pitäisi kuulua EU:n päätösvallan piiriin”.

Mutta miksi Halla-aho on sitä mieltä, että maahanmuuttopolitiikan ohjakset on pidettävä tiukasti kulttuurimarxismin nimiin vannovassa Brysselissä?

 

Lue myös: Perussuomalaiset: lisää pakolaisia, enemmän valvontaa, vähemmän sananvapautta [5]