”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

JP Morgan tahtoo rahastaa Italian pankkikriisillä

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Sionistipankki JP Morgan on haistanut rahan Italian pankkikriisissä, joka uhkaa tuhota koko Euroopan talouden.

Kuten olemme uutisoineet, sekä Kansainvälinen valuuttarahasto IMF että Euroopan keskuspankki EKP ovat alkaneet kampanjoida sen puolesta, että Italian rikolliset pankit pelastettaisiin eurooppalaisten veronmaksajien rahoilla.

Italian pankit tahdotaan pelastaa muun muassa siksi, että suuret saksalais- ja ranskalaispankit ovat sijoittaneet huikeita summia Italian valtion velkakirjoihin. Romahdus Italiassa tekisi rumaa jälkeä kaikkien eurooppalaispankkien taseissa. Lisäksi euroeliitti pelkää, että talouskriisi voisi johtaa Italian eroon EU:sta.

Kun EKP-johtaja Mario Draghi ilmoitti kannattavansa pelastuspakettia, useiden italialaisten ja eurooppalaisten pankkien osakekurssit alkoivat kohota. Finanssieliitti luottaa siihen, että korruptoituneet poliitikot päästävät heidät jälleen pälkähästä.

IMF:n ja EKP:n propagandan mukaan veronmaksajien rahat täytyy lahjoittaa pankkiireille siksi, että ”rehelliset piensijoittajat” eivät menettäisi rahojaan. Todellisuudessa eliitin tavoitteena on kuitenkin turvata Deutsche Bankin kaltaisten jättiläismäisten luottolaitosten kohtalo.

jp-morgan

Maailman korruptoitunein pankki ryhtyi hyväntekijäksi?

Piensijoittajaystävällisten korulauseiden ”uskottavuudesta” kertoo kaiken oleellisen se, että Italian pankkien julkista pelastuspakettia ajaa nyt erityisellä innolla JP Morgan, jota on kutsuttu ”Amerikan korruptoituneimmaksi pankiksi”.

JP Morgan Asset Management –yhtiön varajohtaja Lucía Gutiérrez-Mellado ilmoitti hiljattain, että pankit on ”pelastettava mahdollisimman nopeasti” veronmaksajien rahoilla, jotta pörssikeinottelijoiden luottamus markkinoihin saataisiin palautettua.

Italian korruptoitunut hallitus on The Telegraph –julkaisun mukaan palkannut JP Morganin perustamaan roskapankin huolehtimaan italialaispankkiirien tekemistä huijarilainoista. Lainoja on tehty noin 50 miljardin euron edestä.

Jo roskapankki itsessään tulee olemaan kultakaivos JP Morganille. Lisäksi hanke tarjoaa ”maailman korruptoituneimmalle pankille” valtavan määrän salaista sisäpiiritietoa Italian finanssisektorista, mitä JP Morgan tulee käyttämään armotta hyväkseen.

Koska sekä EKP että IMF ovat jo asettuneet kannattamaan pankkien pelastamista veronmaksajien rahoilla, on todennäköisesti vain ajan kysymys, milloin myös Euroopan komissio näyttää hankkeelle vihreää valoa. Sosialismia pankeille – kapitalismia veronmaksajille.

 

Lue myös: Miksi Italian pankit ovat Euroopan seuraava kriisipesäke

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*