- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Jorma Jaakkola: Suomessa tehdyt valtiopetokset

Magneettimedia julkaisee Jorma Jaakkolan pyynnön Suomen kansalaisille hänen ”Suomessa tehdyt valtiopetokset” -videonsa sanoman jakamiseksi.  

____________ 

Jorma Jaakkolan pyyntö Suomen kansalaisille:

Suomessa tehdyt valtiopetokset 

Jokaisella kotisivuja ylläpitävällä on omat intressinsä. Minun intressini kotisivujen pitämiseen on kertoa kansalaisille Suomessa vuosina 1992-1994 tapahtuneista valtiopetoksista. Ne kaikki liittyvät Suomen liittämiseen ETA:an, EY:hyn ja EU:hun.  Korkean valtiojohdon päätöksentekoon liittyy myös salaisia asiakirjoja

Valtiopetos on rikos, joka ei vanhene.   

Valtiopetoksesta seuraa, että valtiosääntöoikeudellisesti Suomi ei ole EU:n jäsen, joten mikään EU-säädöstö ei koske Suomea. 

Pyyntö Suomen kansalaisille 

Pyydän ystävällisesti Suomen kansalaisten apua, jotta ”Suomessa tehdyt valtiopetokset” -videoni ylittää valtamedian uutiskynnyksen. 

Jokaisen Suomen kansalaisen velvollisuus on jakaa tietoa videostani koko kansalle. Näin luodaan painetta valtamedian uutisointiin ja siten Markan hävittämistä koskevan valtiopetoksen käsittelemiseksi valtakunnan oikeudessa. 

Katso lyhyt videoni  (kesto 13.26) ”Suomessa tehdyt valtiopetokset”   https://www.youtube.com/watch?v=dYXZeR3TtAk [1] 

Videolla näytän dokumenteilla toteen, että vuonna 1994 pääministeri Esko Aho harhautti eduskuntaa salaiseen EU-ministeriryhmän kokouspöytäkirjaan 16/93 20.12.1993 tekaistulla valheellisella EMU-varaumalla. Euro-päätöksenteko eli Hallitusmuodon 72 §:ään kirjoitetusta markasta luopuminen ilman lakia perustui salailuun ja oli pelkkää näytelmää. 

Youtuben keskustelussa annan videooni lisätietoa. 

Videollani kerron myös toisesta valtiopetoksesta, joka tapahtui ns. Koiviston konklaavissa. Siitä on olemassa toinen videoni, joka katsottavissa osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=qxYWewCG9M8  [2]

Koiviston konklaavista on lisää tietoa kotisivullani http://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi [3] 

Kokemäen Jalonojalla 20.8.2021  

Salaisen EMU-varaumapöytäkirjaotteen jo 1.12.1999 saaneena 

Jorma Jaakkola, Kokemäki 

Kokoomuksen jäsen numero 69267 

jorma.a.jaakkola(@)gmail.com [4] 

044-230 2707