- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Johtava puolalainen akateemikko: ”Holokaustin syynä juutalaisten käytös”

Eräs asia on varma. Mikään ei oikeuta kansanmurhaa tai joukkomurhaa, ei mikään! Professori Krzysztof Jasiewicz selittää kuitenkin, että antisemitismiä ovat ruokkineet äärijuutalaisten uskomattomat rikokset.

1930-luvun lopulla ja 40-luvun alussa puolalaiset ja monet itäeurooppalaiset olivat tuskallisen tietoisia juutalaisbolsevikkien johtajien järjestämistä joukkomurhista Venäjällä, Ukrainassa ja muualla itäblokissa. He tiesivät kymmenien miljoonien tulleen murhatuiksi. Tiedot kommunistisen Venäjän murhista, juutalaisten kansainvälisestä kommunismimyönteisyydestä sekä gulageille lähetetyistä miljoonista aiheuttivat suunnattoman vihan juutalaisväestöjä kohtaan. Professori Jasiewicz kysyykin, miksi ainoa länsimaalaisten muistama joukkomurha on juutalaisten holokausti. Miksemme koskaan kuule kommunistijuutalaisten johtamasta [1]holokaustista, jossa kuoli miljoonia eurooppalaisia?

”Juutalaisten käytös on syynä antisemitismiin ja heidän tekonsa ovat olleet pääsyy sille, miksi niin moni puolalainen vainosi juutalaisia toisen maailmansodan aikana,” totesi Krzysztof Jasiewicz, joka on puolalaisen tiedeakatemian professori ja tunnettu Puolan juutalaissuhteiden asiantuntija. Puolalaisen Focus-lehden mukaan hän myös sanoi: ”Juutalaisilla on ongelma, sillä he ovat vakuuttuneita siitä, että he ovat valittu kansa. He uskovat olevansa etuoikeutettuja arvostelemaan kaikkea, myös esimerkiksi katolilaisten oppeja [katolinen kirkko on Puolan suosituin kirkko. Suom. huom.]. Olen vakuuttunut, ettei dialogista juutalaisten kanssa ole mitään hyötyä, sillä se ei johda mihinkään.”

Artikkeli julkaistiin lehden erikoispainoksessa, joka keskittyi Varsovan geton kapinan 70-vuotisjuhlapäivään. ”Ovatko juutalaiset itse syyllisiä?” –otsikoidussa artikkelissa lainataan professoria, jonka mukaan juutalaiset aiheuttivat holokaustin itse. ”Useiden sukupolvien ajan juutalaiset itse, ei katolinen kirkko, työskentelivät aikaansaadakseen holokaustin. Näyttää siltä, etteivät juutalaiset ole oppineet läksyään eivätkä päätyneet vielä mihinkään johtopäätöksiin,” hän sanoi viitaten äärijuutalaisten valtaan ja sionistien rikoksiin kaikkialla maailmassa.

Hänen kommentteihinsa tartuttiin heti ja niitä vääristeltiin juutalaisomisteisessa valtamediassa, jossa hänen sanansa tulkittiin täysin väärin. Hänen jopa väitettiin sanoneen, että ”juutalaiset osallistuivat oman kansansa murhaamiseen” sodan aikana (näin valehteli mun muassa sionistinen The Times of Israel [2]). Tietenkään Jasiewicz ei sanonut mitään sellaista, vaan hän huomautti juutalaisten oman käytöksen aiheuttaneen antisemitismiä, kuten se vaikuttaa aiheuttavan edelleen [3] tänäkin päivänä.

 

Alkuperäinen artikkeli englanniksi David Duken sivuilla 2013 [4].

 

Lue myös:

Katsaus 1800-luvun Venäjän juutalaisten pogromeihin [5]
David Duke: Kommunismin salaisuus [6]
Alexandr Solženitsyn: ”200 vuotta yhdessä: luku 19, 1930-luku” [7]