- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Jimi Karttusen huumehuuruinen rikoshistoria paljastettiin – Jessikka Aro pillastui

Kansallinen Vastarinta vahvisti tänään [1] viikkojen ajan liikkuneet huhut Asema-aukion tapahtumista kuuluisaksi tulleen Jimi Joonas Karttusen rikoshistoriasta. Yleisradiota uutinen ei ilahduttanut.

Vastarintaliike järjesti syyskuun alussa Helsingissä katuaktivismitapahtuman. Poliisin mukaan paikalle ystäviensä kanssa eksynyt antirasisti Jimi Karttunen sylki mielenosoitusta kohti, minkä jälkeen häntä potkaistiin yhdesti rintaan.

Hieman myöhemmin Karttunen hakeutui sairaalaan, josta hänet kotiutettiin viikkoa myöhemmin. Kotiin päästyään Karttunen kuoli vielä tuntemattomista syistä. Valtamedia ei ole jäänyt odottamaan kuolinsyytutkimuksen tuloksia, vaan Vastarintaliikkeen aktivisti Jesse Torniainen on lehdistössä jo leimattu Karttusen tappajaksi. Torniainen on poliittinen toisinajattelija, joten hänellä ei lehdistön mukaan ole oikeusturvaa.

Pian Karttusen kuoleman jälkeen monet hänen tuttavansa alkoivat epäillä Internetissä, että kuolema on saattanut liittyä hänen vähintäänkin epäterveellisiin elämäntapoihin ja huumeidenkäyttöön.

Huumehuhut eivät miellyttäneet valtamediaa, joka oli päättänyt leipoa Karttusesta monikulttuurisen Suomen ensimmäisen marttyyrin.

Valtamedia sensuroi kaikki tiedot Karttusen huumeongelmasta ja rikoksista. Julkisuudessa alettiin levittää Karttusen ikivanhaa rippikuvaa, minkä lisäksi häntä luonnehdittiin ”runopojaksi”, joka ei tekisi pahaa kenellekään.

Kansallinen Vastarinta alkoi kuitenkin kerätä tietoja Karttusen salatusta menneisyydestä vastatakseen Torniaiseen kohdistuneeseen mediahyökkäykseen.

Alla on julkaisun löytämät tiedot Karttusen lainvoimaisista tuomioista ja rangaistusmääräyksistä:

Subutexiä suoneen – ei halunnut hoitoon

Kansallinen Vastarinta jatkaa:

”Lisäksi Karttusella on yksipuolinen velkomustuomio maksamattomasta pikavipistä. Karttunen on tuomittu maksamaan yli 400 euron edestä saatavia Vivus Oy:lle. Hänen julkiset verotietonsa kertovat paljon hänen elämäntavoistaan: 2009 [31], 2010 [32], 2011 [33], 2012 [34], 2013 [35], 2014 [36]

Karttusen omaisuusrikoksissa nousee esille selvä trendi. Yleensä mies on yrittänyt varastaa alkoholipitoisia juomia sekä pikkupurtavaa, mutta toisinaan mukaan on myös tarttunut arvokkaampaa omaisuutta. […]

Karttunen on jäänyt kaksi kertaa kiinni huumausaineiden hallussapidosta ja käytöstä. Elokuussa 2013 Karttunen otettiin kiinni näpistyksen vuoksi, ja henkilöntarkastuksen yhteydessä taskuista löytyi kannabiksen jäämiä. Karttunen kertoi polttaneensa aiemmin päivällä 1 gramman marihuanasätkän, jonka hän oli ostanut tuntemattomalta henkilöltä. Rangaistusvaatimuksen mukaan Karttusen huumeidenkäyttö on jatkuvaa eikä hän halua hoitoa.

Kesällä 2016 Karttunen jäi jälleen kerran kiinni. Hänen hallustaan löytyi injektioneula, jolla hän oli omien sanojensa mukaan piikittänyt subutexia hetkeä aikaisemmin. Karttusen hallusta löytyi myös yhdeksän kappaletta alpratsolaamipillereitä. Karttusella ei ollut reseptiä lääkkeisiin, eikä hän halunnut hakeutua tarjottuun hoitoon. Tilastojen mukaan jopa 70–80 prosenttia [37] suonensisäisten huumeiden käyttäjistä kantaa C-hepatiittivirusta.

Poliisi epäilee Karttusen sylkeneen Vastarintaliikkeen mielenosoittajia kohti ennen kuin hän joutui ’pahoinpidellyksi’. Monet ovat myöhemmin kritisoineet ’pahoinpitelystä’ epäillyn aktivistin toimintaa. Mutta mitä kritisoijat itse tekisivät, mikäli 70–80 prosentin varmuudella C-hepatiittivirusta kantava narkomaani sylkisi kohti? Kääntäisivätkö he toisen poskensa? Millaisen viestin toisen posken kääntäminen antaisi vihollisille?

Karttusen huumetausta on myös erittäin tärkeä tieto kuolinsyytutkimuksen kannalta. Koska Karttunen oli jo kotiutettu sairaalasta ennen kuolemaansa, on paljon todennäköisempää, että hän kuoli johonkin muuhun kuin viikkoa aiemmin tehtyyn potkuun. Kovien huumeiden suonensisäinen käyttö on erityisen riskialtista toimintaa, minkä vuoksi monet ovat epäilleet Karttusen kuolleen päihteisiin.”

Valtamedia mustamaalasi Vastarintaliikkeen aktivistia viikkojen ajan tämän ollessa tutkintavankeudessa. Samaan aikaan suonensisäisesti huumeita käyttäneestä taparikollisesta maalattiin pyhimystä.

Voisi luulla, että suomalaiset toimittajat olisivat olleet iloisia Kansallisen Vastarinnan tutkivasta journalismista, joka valotti ainutlaatuisella tarkkuudella tämän vuoden suurinta mediaspektaakkelia. Näin ei kuitenkaan ole. Media on raivoissaan.

jessikkaaro [38]

”Rasisminvastustajilla” on valtamedian mielestä erityisoikeuksia, joita maahanmuuttokriitikoilla ei ole

Yleisradion Jessikka Aro menetti malttinsa luettuaan artikkelin. Hän vuodatti tunneryöppynsä Twitteriin [39]: ”Hyi, #SVL uusnatsit @Riimuradio pahoinpitelee ihmisiä myös virtuaalisesti – solvaa vainajaa ja levittää lokatietoa. Hävetkää ja LOPETTAKAA!”

Aihe on Aron kannalta erityisen kivulias siksi, että valtamedia pyrki pimittämään myös hänen saamiaan huumetuomioita [40], kunnes vaihtoehtomedia MV-lehti paljasti ne suurelle yleisölle.

Yle-toimittajan kaksinaismoralismi on röyhkeydessään jotain ennenkuulumatonta. Kansallinen Vastarinta nimittäin kirjoittaa artikkelissaan:

”Vastarintaliikkeen aktivistit ja muiden kansallismielisten järjestöjen jäsenet ovat toisinaan joutuneet mediamyrskyn silmään yhteenotoista äärivasemmistolaisten ja suomalaisvastaisten henkilöiden kanssa.

Kansallismielisten yksityiselämän kaivelu on yksi tavoista, joilla potentiaalisia jäseniä yritetään pelotella olemaan osallistumatta julkiseen toimintaan.

Esimerkiksi keväällä 2016 monet lehdet julkaisivat tietoja katupartiojärjestö Soldiers of Odinin jäsenten rikostaustoista. Vanhimmat julkaistut tapaukset olivat yli 15 vuotta vanhoja, eikä niillä ollut mitään tekemistä yhteiskunnallisen tai poliittisen toiminnan kanssa.

Samaan aikaan Yle-toimittaja Jessikka Aro teki rikosilmoituksen Aron huumetuomioista uutisoineesta MV-lehdestä. Kaksinaismoralismia ei edes yritetä peitellä.”

Valtamedian mukaan luurankoja saa siis kaivaa ihmisten kaapeista julkisesti esiin silloin, kun kohde on maahanmuuttokriitikko. Mikäli ihminen sen sijaan kannattaa avoimien rajojen politiikkaa, on hänen yksityisyydensuojansa täydellinen ja pyhä.

Kansallisen Vastarinnan mukaan Karttusen lähipiiri valmistelee oikeusjuttua niitä suomalaisia vastaan, jotka ovat kirjoittaneet sosiaalisessa mediassa tapauksesta kriittisesti.

”Mikäli olet kutsunut Jimi Karttusta esimerkiksi narkomaaniksi ja saanut poliisit siksi perääsi, voit todistaa syyttömyytesi vetoamalla tässä artikkelissa julkaistuihin pöytäkirjoihin,” julkaisu opastaa.

 

Lue myös:

Tekopyhyyden esiinmarssi – poliittinen eliitti, väkivalta ja ”ääriliikkeet” [41]
Juutalainen aktivisti vertasi Jimi Karttusen kohtaloa ”holokaustiin” [42]