- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Jättiuudistus kansallismielisessä Kadulle.com-kaupassa

Kadulle.com-verkkokauppa on monille Magneettimedian lukijoille tuttu esimerkiksi siksi, että kaupasta on voinut hankkia Magneettimedia [1]– ja Vastamedia [2]-paperilehtiä. Nyt kaupan valikoimia on laajennettu radikaalisti! Julkaisemme Kansallisen Vastarinnan artikkelin [3] asiasta.

Päivitys 24.1.2016: Iltalehti ja juutalaisen Bonnier-suvun omistama MTV3 [4] ovat yrittäneet tänään hyökätä säälittävästi [5] kauppaa ja sen oletettuja taustatahoja vastaan. Kadulle.comilta saamamme tiedon mukaan kohu-uutiset ovat olleet ilmaista mainosta, ja kauppa käy nyt paremmin kuin koskaan! Protestoi valehtelevaa valtamediaa vastaan ja tue Kadulle.comin toimintaa!

* * *

Kadulle.com ei ole enää pelkkä poliittinen kirja- ja mainosmateriaalikauppa. Valikoimastamme löytyy nyt myös paljon arkisiakin tuotteita, kuten retkeily-, urheilu-, terveys-, hygienia- ja ravintotuotteita. Myös vanhat tuotteet luonnollisesti pysyvät valikoimassa. Parhaan kuvan kaupan uudesta toiminta-ajatuksesta saat vierailemalla sivuilla itse: Kadulle.com [6]!

Olemme valmistaneet runsaasti myös erilaisia Vastarintaliikkeen brändituotteita [7], muun muassa liikkeen logolla sekä Suomalaisapu- ja Bellum-merkeillä varustettuja laatutuotteita. Brändituotteiden valikoima yltää vaatteista aina laukkuihin, kyniin, avainnauhoihin ja esimerkiksi juomapulloihin. Näin voit helposti tunnustaa väriä!

Tukijäseneksi liittyminen siirtyi kuitenkin pois kaupalta. Nykyisin voit liittyä tukijäseneksi TÄÄLTÄ [8].

Miksi jättiuudistus?

Moni epäilemättä ihmettelee, miksi kansallismielisessä nettikaupassa myydään täysin arkisia tuotteita pelkkien kansallismielisten tuotteiden sijasta. Tahdomme tarjota kansallismielisen vaihtoehdon suomalaisille myös arjen askareissa. Miksi tukea ”positiivista syrjintää” ja ulkomaalaista työvoimaa kannattavia kauppoja, kun yhä suuremman osan arkisista tarpeista voi täyttää tukemalla kansallismielisiä?

Aikaisemmin vaihtoehtojen puute on pakottanut ihmiset tukemaan suomalaisvihamielisiä yhtiöitä, mutta me tahdomme tehdä muutoksen. Pyrimmekin tilanteeseen, jossa minkä tahansa arkisen tuotteen ostamisella voi tukea suomalaisystävällistä toimintaa. Tiedostamme toki valikoimamme olevan vielä toistaiseksi rajallinen verrattuna suuriin kauppaketjuihin, mutta kansallismielisen vaihtoehdon rakentaminen on nyt alkanut! Asioimalla meillä varmistat valikoiman laajentumisen!

Voit tukea kaupan toimintaa sekä asioimalla että mainostamalla. Kerro uudesta vaihtoehdosta kavereillesi. Linkitä tietoa erilaisille Internet-palstoille, joissa potentiaaliset asiakkaat voivat nähdä tiedon kaupastamme. Mainosta omilla sosiaalisen median tileilläsi.

Mikäli ylläpidät omaa blogia tai vastaavaa nettisivua, mainosta siellä tai lisää kaupan banneri sivuillesi. Voit ladata bannerin TÄSTÄ [9]. Etsimme aktiivisesti mainospaikkoja, joten jos kiinnostuit, ota yhteyttä kauppa[at]kadulle.com! Tutustu kaupan uuteen valikoimaan TÄÄLLÄ [6]!

Kadulle.com