- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Jälleen juutalainen Amerikan rahaministeriksi

Amerikassa 86 % rahaministereistä on ollut juutalaisia viimeisten 15 vuoden aikana.

Joe Biden on ilmoittanut, että hän tulee Donald Trumpin tavoin pitämään Amerikan talouden avaimet juutalaisissa käsissä. Trumpin nimittämä juutalainen valtiovarainministeri Steven Mnuchin joutuu väistymään Bidenin nimittämän juutalaisen Janet Yellenin tieltä.

Siinä missä Mnuchin ansaitsi kannuksensa juutalaisessa rikollispankki Goldman Sachsissa, Yellenin uran huippupiste oli hänen kautensa keskuspankki Fedin johtajana. Goldman Sachs on 1800-luvulta asti nimittänyt johtajikseen vain juutalaisia. Fedillä on puolestaan ollut vuoden 1987 jälkeen vain yksi ei-juutalainen johtaja – keskuspankkiirien ylivoimaisen enemmistön koostuessa ”valitusta kansasta”.

Meriiteistä Bidenin valinnassa ei ainakaan voinut olla kyse, sillä Yellenin luokattomat ennustajanlahjat ovat olleet yleisen irvailun kohteita tänä vuonna. Kun maailmantalous romahti rajusti tänä keväänä, kriitikot kaivoivat esille Yellenin vuonna 2017 tekemän julistuksen, jonka mukaan ”meidän sukupolvemme ei tule todistamaan uutta finanssikriisiä”.

86 % rahaministereistä juutalaisia viimeisten 15 vuoden aikana

Kun väliaikaisesti virkaa tehneetkin valtiovarainministerit lasketaan mukaan, viimeisten vajaan 15 vuoden aikana Amerikan kirstunvartijoista hämmentävät 86 prosenttia ovat olleet juutalaisia: Steven Mnuchin, Adam Szubin, Jack Lew, Neal Wolin, Stuart Levey ja Henry Paulson. Juutalaiset ovat olleet niin demokraatti- kuin republikaanipresidenttien suosikkivalintoja johtaviin rahamaailman tehtäviin.

Juutalaisia on Yhdysvaltojen väestöstä vain noin 2 prosenttia. He ovat saavuttaneet kuitenkin lähes monopoliaseman poliittisen päätöksenteon ja finanssimaailman tärkeimmässä risteämässä. Koska Amerikka on edelleen johtava globaali suurvalta, hallitsevat maan talousministerit ja keskuspankkiirit merkittäviltä osin koko maailmaa.

Talousjulkaisu Bloomberg kirjoittaa, että Yellenin valitsemalla Biden valmistautuu talouden aggressiiviseen velkaelvytykseen. Käytännössä veronmaksajat pakotetaan ottamaan tuhansia miljardeja dollareita lisää velkaa, minkä jälkeen rahat lahjoitetaan Yellenin sisäpiiriin kuuluville pankkiireille, sijoittajille ja monopolisteille.

Partisaani

Alkuperäinen uutinen: Jälleen juutalainen Amerikan rahaministeriksi: https://www.partisaani.com/news/zionism/2020/11/26/jalleen-juutalainen-amerikan-rahaministeriksi/ [1]

LähdeBloomberg [2]Reuters [3]