- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Jacob Rothschildin valokuva ja Trumpin menestys ahdistavat Amerikan juutalaisia

Kevät on kohdellut uutisista päätellen erityisen kovakouraisesti Yhdysvalloissa asuvia juutalaisia. Nyt otsikoihin ovat nousseet megapankkiiri Jacob Rothschildin stereotyyppinen valokuva sekä ”Trump-ahdistus”.

Juutalaisen Erkon suvun [1]omistama Helsingin Sanomat uutisoi [2] tänään, että Amerikan psykologit ovat törmänneet uuteen kummalliseen ilmiöön, ”Trump-ahdistukseen”. Vanne kiristää useiden Amerikassa asuvien päätä, sillä presidenttikisassa on kyseenalaistettu niin monikulttuurisuus [3] kuin juutalaisten vaalirahoittajien [4] oikeutus ylivaltaan.

Helsingin Sanomien uutisesta selviää, että ”Trump-ahdistuksella” on mystinen yhteys toisen maailmansodan holokaustimyyttiin [5]:

”Myös newyorkilaiset psykologit ovat törmänneet ’Trump-ahdistukseen’. Greenwich Villagessa työskentelevän psykologin Paul Saksin mukaan se, että Trump kieltäytyi tuomitsemasta Ku Klux Klanin suoralta kädeltä on vaivannut kovasti hänen potilastaan, joka on holokaustista selvinneen pojanpoika.

’Asia todella vaikutti häneen, ja siksi myös vaivaa häntä’, Saks sanoo. ’Se, että Trump on pysynyt mukana kisassa, ja että republikaanipuolueessa on tapahtunut näin mullistava muutos – instituutiossa, joka on osa elämäntapaasi vaikka et olisikaan republikaani – tulee häiritsemään useita ihmisiä.’”

Trumpin päätös sivuuttaa KKK-kysymys [6]ahdistaa, mutta Amerikan miljardien dollareiden sotilaallinen tuki ihmisoikeuksia halveksuville Saudi-Arabialle [7], ISIS:lle [8] ja palestiinalaisia rodullisesti sortavalle Israelille [9] ei ole ilmeisesti herättänyt vastaavaa ahdistusta ”holokaustiselviytyjän” jälkeläisessä. Miksiköhän.

HS ei tietenkään suostu näkemään tätä kaksinaismoralismia vaan pitää newyorkilaisen juutalaisen kärsimystä osoituksena tiukan maahanmuuttopolitiikan paholaismaisuudesta.

Amerikan kaikki suuret juutalaisjärjestöt [10]ovat vaatineet näkyvästi viime kuukausien aikana avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa. Lisäksi sionistiset lobbaajat ovat olleet näreissään Trumpille, koska tämä on arvostellut [11] Yhdysvaltojen toteuttamia vallankaappauksia esimerkiksi Libyassa ja Irakissa.

Valokuva, jota ei olisi saanut julkaista

Aivan kuin Trumpin kerettiläiset ulko- ja maahanmuuttopoliittiset näkemykset eivät olisi olleet tarpeeksi, on Amerikan juutalaisyhteisö kokenut toisenkin tragedian.

Megapankkiiri Jacob Rothschildistä kiertää Internetissä valokuva, joka tukee monien mielestä aivan liian tarkasti negatiivisia juutalaisiin liitettäviä stereotypioita.

Muun muassa Shurat HaDin—Israel Law Center –niminen juutalainen painostusjärjestö vaatii potkuja mustalle professorille [12], joka opettaa kirjoittamista ja retoriikkaa ohiolaisessa yliopistossa.

Professori Joy Karega ”syyllistyi” lobbausjärjestöjä ärsyttäneeseen ajatusrikokseen kirjoittamalla sosiaaliseen mediaan esimerkiksi Israelin tuesta ääri-islamistiselle ISIS-terroristijärjestölle. ”Tämä on pahimman luokan antisemitististä retoriikkaa,” Israel Law Centerin johtaja Nitsana Darshan-Leitner kommentoi, vaikka valtamediakin on vahvistanut [13] juutalaisvaltion tekevän yhteistyötä salafistien kanssa.

Kummallisinta on kuitenkin se, että Karegaa syytetään antisemitismistä myös siksi, että hän latasi Facebookiin kuvan pankkiiri Jacob Rothschildistä.

jacob [14]

Kuvan yhteydessä ei puhuttu mitään Rothschildin juutalaisesta taustasta. Tästä huolimatta esimerkiksi The National Interest –julkaisun [15] toimittaja Marjorie Romeyn-Sanabria oli pöyristynyt valokuvasta:

”Kuvakaappaus hänen Facebook-sivuiltaan viime joulukuulta sisältää valokuvan vanhasta miehestä epäilyttävän hämärässä valaistuksessa. Hänen olemuksensa on korostetun juutalaismainen ja juonitteleva: kookas nenä, leveät silmät ja pirulliseen virneeseen vääntyneet ohuet huulet.”

Painostusjärjestöt tahtovat professorille nyt siis potkut muun muassa siksi, että tämä julkaisi valokuvan juutalaisesta, joka sattui näyttämään ”liian juutalaismaiselta”.

Tämä ei ole vitsi, vaan poliittista todellisuutta länsimaissa Herran vuonna 2016.

 

Lue myös:

Video: Juutalaiset Internet-sensuurin takana [16]
Israel haluaa rakentaa kansainvälisen sensuuriliiton Internetiin [17]