- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Italialaiset osoittivat mieltään pakkorokotuslakia vastaan

Italiassa järjestettiin pakkorokotuslain vastainen mielenosoitus, johon osallistui yli 3000 henkeä. Protestit kritisoivat hallituksen päätöstä, joka riistää valinnanvapauden ja mahdollistaa jopa lasten huostaanoton rokotteista kieltäytyviltä vanhemmilta.

Rokotekriittisen VAXXED-dokumenttielokuvan [1] tuottajien kanssa yhteistyötä tehnyt Francesca Alesse kommentoi [2] nopeasti läpirunnottua lakia:

”Italian presidentti Sergio Mattarella allekirjoitti terveysministerin lakiesityksen ennennäkemättömän nopeasti. Aiemmin vain neljä rokotetta oli pakollisia Italiassa, nyt luku kolminkertaistui kahteentoista.

Italialaisessa oikeusjärjestelmässä yksikään lakiesitys ei ole edennyt yhtä nopeasti, kiirehtimisen syitä ei voi käsittää, kun ottaa huomioon että Istituto Superiore Di Sanità (sikäläinen terveysasioista vastaava virasto) totesi päinvastoin mitä esityksessä itsessään todettiin, että asia ei ole ehdottoman kiireinen. Maassa ei ole puhjennut epidemioita, tuhkarokko- ja aivokalvontulehdustapausten määrä kuluneen vuoden aikana on huomattavasti pienempi kuin edeltävänä vuonna.

Tuhannet vanhemmat osoittivat mieltään uutta lakia vastaan 3. kesäkuuta, mielenosoituksia ja marsseja järjestettiin 21 italialaisessa kaupungissa eri puolilla maata. Kansallinen mielenosoitus järjestetään sunnuntaina 11. kesäkuuta.”

Lain englanninkielinen käännös löytyy täältä [2].

Uusi laki asettaa tiukat vaatimukset vanhemmille, jopa huostaanotot ovat mahdollisia jos vanhemmat kieltäytyvät rokottamasta lapsiaan. Laki on herättänyt laajaa kritiikkiä, mutta myös poliittiset tahot vastustavat sitä [3].

Italialainen Elisabetta Bressan [4] kommentoi asiaa Facebookissa:

”Mielenosoitukset tulevat kasvamaan sen jälkeen kun hallitus hyväksyi… lain, joka tekee 12 rokotteesta pakollisia. [Terveysministeriö] kertoi lain sisällöstä: jotta saisi käydä esikoulua (0-6 vuotiaat) täytyy ottaa 12 pakollista rokotusta: ei rokotuksia, ei asiaa esikouluun, ei poikkeuksia; jotta pääsisi peruskouluun (0-16 vuotiaat) rokottamattomien lasten vanhempien tulee maksaa vuosittain 500-7500 euron suuruinen sakko, jos ei ole varaa, asia annetaan Nuorisotuomioistuimen hoidettavaksi, joka voi ohittaa vanhempien päätösvallan, jotta lapset saavat rokotteen. Kansallinen mielenosoitus järjestetään Roomassa 11. kesäkuuta.

Laki astuu voimaan seuraavan kouluvuoden alusta (syyskuussa 2017); on arvioitu, että yli 800 000 lasta saa huiman määrän rokotuksia hyvin lyhyessä ajassa.

Kuten varmasti tiedätte, Italia on valittu 2014 Maailman terveysjärjestön rokotuskampanjan, jota Bill & Melinda Gates Foundation rahoittaa, mallimaaksi, näin ollen se mitä tapahtuu täällä voi vaikuttaa muihinkin maihin.”

Toisessa Facebook-kommentissa Elisabetta Bressan arvelee, että uudella pakkorokotuslailla on vahvat taloudelliset kytkökset lääkeyhtiö GlaxoSmithKlineen, joka on investoinut yli miljardi euroa Italiaan seuraavalle neljälle vuodelle. Hän kirjoittaa:

”Lehdistötilaisuus, jossa terveysministeri Lorenzin kertoo laista: https://www.facebook.com/mauriziolupi.it/videos/10155541295653694/ [5]

Konferenssin alussa kaikki vieraat esitellään lehdistölle. Yksi heistä on tri Ranieri Guerra, Terveysministeriön Ennaltaehkäisevän terveyden yksikön johtaja. (Istuu Lorenzinin oikealla puolella)

Hänen ansioluettelonsaa on julkaistu hallituksen verkkosivuilla:
http://www.salute.gov.it/…/CV…/CV_pubblicazioni_Guerra_n.pdf [6] sivulta 6 käy ilmi, että hän on Glaxo Smith-Kline säätiön lautakunnan jäsen.

Säätiön verkkosivulta http://www.fsk.it/la-fondazione/storia-della-fondazione/ [7] löytyy lisätietoa:

Fsk.it-verkkosivu kuuluu Smith Kline -säätiölle, jota perustajakumppani GLAXOSMITHKLINE SpA rahoittaa vuosittaisilla, ei-sitovilla avokätisillä lainoilla. Säätiö rahoittaa toimintaansa myös omien projektiensa tuotoilla.

Kuten näkyy, Terveysministeriö, Yliopisto- ja tutkimusministeriö, Talousministeriö, ISS, hallituskonferenssi ja GlaxoSmithKline SpA asettavat säätiön hallituksen jäsenet ja hyväksyvät FSK:n vuosittaisen toimintasuunnitelman.
Hallituksen jäsenet (joihin Ranieri Guerra kuuluu) asettaa:

-Terveysministeriö, jota edustaa ministeri Beatrice Lorenzin lehdistökonferenssissa
-ISS
-Higher Institute of Health, jota edustaa tri Walter Ricciardi
-Sama GlaxoSmithKline S.p.A, joka panostaa miljardilla Italiaan.

http://www.sanita24.ilsole24ore.com/art/imprese-e-mercato/2016-04-13/vaccini-e-farmaci-glaxo-scommette-1-mld-italia-094838.php?uuid=ACzsSh6C [8]

Nyt puhutaan miljardin euron investoinnista Italiaan seuraavan 4 vuoden aikana, johon lasketaan myös vuosi 2016 ja uuteen 2017/2019 kansalliseen rokotesuunnitelmaan liittyvät vuodet, jota Terveysministeriö tukee.

 

Vapaasti kääntäen Health Impact Newsin artikkelista [9].

Lue myös:

Italian pakkorokotuskäytäntöä yritetään kiristää [10]
Pakkorokotuslaki astui voimaan – autismitilastot räjähtivät [11]
Jättikö Obama perinnöksi pakkorokotukset? Uusi täytäntöönpanomääräys sallii pakkokeinot ja karanteenin [12]
Sosiaali- ja terveysministeriö levittää pakkorokoteadressista virheellistä tietoa [13]
Kalifornian lakiehdotus – riistetäänkö lapset vanhemmilta entistä helpommin? [14]
Allekirjoita lääkemielivallan vastainen nettivetoomus [15]