- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Israelissa vaaditaan palestiinalaisten kansanmurhaa

Israel harkitsee Gazan valtaamista uudelleen. Juutalaisvaltio on tehnyt parissa päivässä satoja ilmaiskuja [1]. Useimmat kymmenistä kuolonuhreista ovat siviilejä, ja loukkaantuneita on varovaisimpienkin arvioiden mukaan satoja.

Niin Hamas kuin myös Iran ovat tuominneet [2] palestiinalaislapsia teurastavan juutalaisvaltion toimet. Palestiinalaiset ovat puolustautuneet parhaansa mukaan, ja heillä uskotaan olevan käytössä myös syyrialaisvalmisteisia raketteja. Iran on puolestaan vaatinut kansainvälisiä toimia Israelin pysäyttämiseksi.

Palestiinalaisten kansanmurhalla on laaja kannatus Israelissa. Viime viikkojen tapahtumat [3] ovat saaneet monet juutalaiset johtajat jättämään kaikki estot taakseen. Israelin virallisesti suurimman sionistisen nuorisojärjestön (World Bnei Akiva) johtaja rabbi Noam Perel toi hiljattain julki seksuaalissävytteiset väkivaltafantasiansa [4] palestiinalaisten kohtelusta. Hänen mukaansa Israelin armeijasta täytyy tehdä ”kostajien joukko”, joka ei lepää ennen kuin se on saanut riistettyä ainakin ”300 palestiinalaisen esinahat”! Rabbi Perelin mukaan palestiinalaisten on maksettava paitsi esinahoillaan, niin myös ”verellään”. Perelin johtama järjestö ilmoittaa kotisivuillaan vastustavansa juutalaisen rodun sekoittumista muihin kansoihin.

Rabbi Perel. [5]

Rabbi Perel.

Päivää ennen kuin juutalaisjoukko polttomurhasi 18-vuotiaan palestiinalaisen Yusuf Abu Zagherin, Israelin suosituimpiin lukeutuva poliitikko julisti ”koko palestiinalaisen kansan” olevan hänen vihollisensa. Parlamentissa istuvan Ayelet Shakedin [6] rasistinen Facebook-päivitys sai välittömästi tuhansia ”tykkäyksiä” sionisteilta ympäri maailmaa. Shaked on palkittu aiemmin siitä, että hän on edistänyt esimerkillisesti sionismia maailmalla. Hän on muun muassa vaatinut, että kaikki afrikkalaiset on rodullisin perustein häädettävä [7] heti Israelista. Shakedin Facebook-päivityksen mukaan kaikki palestiinalaiset on tuhottava, myös ”vanhukset ja naiset, heidän kaupunkinsa ja kylänsä, omaisuus ja infrastruktuuri”. Hänen mukaansa lapsia maailmaan synnyttävät palestiinalaisäidit ovat ”pieniä käärmeitä”.

Valtamedia ei ole maininnut halaistua sanaakaan Israelin suosituimpiin kuuluvan poliitikon tai suurimman nuorisojärjestön johtajan puheista. He vaativat ihmisten silpomista, lasten tappamista ja kansanmurhaa, eivätkä edes peittele sitä. Kuinka eurooppalaismedia reagoisi, jos edesmennyt Jörg Haider tai Jean-Marie Le Pen olisi sanonut vastaavaa juutalaisista?

Lue myös: Sionistit ja palestiinalaisvastainen vihapuhe [8]