- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Israelissa säädettiin taas uusi juutalainen rotulaki

Ei-juutalaisten kokema rotusorto ja -erottelu (1 [1], 2 [2]) kärjistyy entisestään miehitetyssä Palestiinassa eli ”Israelissa”. Sionistien laatima uusi laki [3] pyrkii ajamaan ”vääränrotuiset” pois ”juutalaisten alueilta”.

Laki pyrkii voimistamaan juutalaisten laitonta siirtokuntahanketta, jonka tavoite on ajaa arabit lopulta kokonaan pois Palestiinasta. Sionistiset siirtokunta-aktivistit pyrkivät toisin sanoen laajentamaan alituisesti juutalaisten ”reviiriä”.

Israelin parlamentti on antanut ensimmäisen hyväksyntänsä laille [4], joka pyrkii juutalaistamaan arabien asuttaman Länsirannan.

Laki pyrkii laillistamaan kansainvälisen yhteisön tuomitsemat laittomat siirtokunta-asunnot, joita juutalaisaktivistit ovat alueelle rakentaneet. Laki pakottaa ei-juutalaiset myymään tontit juutalaisille juuri siihen hintaan, mitä juutalaiset ovat valmiita tarjoamaan!

Toisin sanoen juutalaisten ei tarvitse edes maksaa käypää hintaa valloittamistaan alueista. Kyse ei siis ole ”pelkästään” etnisestä puhdistuksesta vaan myös ryöstöstä ja talousrikoksesta.

Länsirannan alueella asuu tällä hetkellä vajaat 2,8 miljoonaa ei-juutalaista ja 0,6 miljoonaa juutalaista. Juutalaiset oleskelevat alueella tällä hetkellä laittomasti, mutta kansainvälinen yhteisö ei ole tahtonut puuttua heidän rikolliseen toimintaansa.

Lukemattomat juutalaisjohtajat pitävät siirtokuntahanketta ”oikeutettuna” siksi, että juutalaista rotupuhtautta on vaalittava jatkuvien aluevaltauksien avulla. Mikäli uusia alueita ei valloiteta, saattavat juutalaiset sekoittua naapurikansoihin.

Johtava rabbi Shimon Elitov totesi 2014 jopa [5], että juutalaisten sekoittuminen muihin rotuihin on ”pahempaa kuin holokausti [6]”.

Elitovin kanssa samassa tapahtumassa puhunut israelilaisministeri Eli Ben-Dahan totesi, että Euroopan juutalaiset voivat suojella rotuperintöään vain muuttamalla Israeliin. Eurooppa on Ben-Dahanin mukaan liian vaarallista aluetta juutalaisen geenin kannalta.

Juutalainen puukottaja. [7]

Juutalainen puukottaja.

Juutalainen uhri. [8]

Juutalainen uhri.

”Ansaitset tämän, senkin arabipaska!”

Ruohonjuuritasolla ei-juutalaisten sortaminen ilmenee myös silmittömänä ja usein täysin summittaisena syntyperän motivoimana väkivaltana.

Israelissa valmistaudutaan nyt murhanyrityksestä epäillyn Shlomo Pinto –nimisen juutalaisen oikeudenkäyntiin [9]. Pinto puukotti hiljattain toista juutalaista, koska luuli tämän olevan arabi!

Syyttäjän mukaan Pinto oli etsinyt ei-juutalaisia uhreja jututtamalla kadulla vastaantulevia ihmisiä ja kysymällä näiltä, ovatko nämä arabeja. Ainakin yksi arabi pelastui, kun hän valehteli Pintolle olevansa juutalainen.

Lopulta Pinto luuli löytävänsä sopivan uhrin, kun hän näki kadulla Uriel Razkan –nimisen tumman miehen. Pinto ei vaivautunut edes varmistamaan uhrinsa rodullista taustaa vaan hyökkäsi suoraan tämän kimppuun veitsi kädessään.

Pintolle kuitenkin sattui nolo virhe, sillä rusketuksesta huolimatta uhri olikin juutalainen. Uhri selvisi kuin ihmeen kaupalla ylävartaloon kohdistetuista veitsi-iskuista.

Silpoessaan uhriaan juutalainen Pinto karjui: ”Sinä ansaitset tämän, sinä ansaitset tämän, senkin arabipaska!”

 

Lue myös:

Israelilainen rabbi: juutalaisilla siviileillä on oikeus ampua ei-juutalaisia! [10]
Valheet, joilla Israelin rikokset oikeutetaan [11]