- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Israelin terrorismi palestiinalaisia vastaan kiihtyy

Viime viikolla uutisoitiin Israelin ilmaiskuista [1], joissa haavoittui palestiinalaisia lapsia. Juutalaisvaltio on siirtynyt koviin otteisiin Gazassa ja Länsirannalla Hamasin ja Fatahin sovinnon [2] jälkeen.

Eilen Israel teki seitsemän ilmahyökkäystä Gazassa [3]. Juutalaisvaltio aloitti Gazan saarron 2007, mikä on pahentanut jo ennestään huonoja elinolosuhteita, rappeutuvia terveyspalveluita, köyhyyttä ja työttömyyslukuja. Iskuillaan ja taloudellisella painostuksellaan Israel rankaisee palestiinalaisia muun muassa näiden antamasta tuesta sionismia vastustavalle Hamas-puolueelle. Hyökkäyksissä on usein haavoittunut myös naisia ja lapsia.

Maanantaina Israel kaappasi yhteensä 37 palestiinalaista Länsirannalla. Alle kahdessa viikossa juutalaisviranomaiset ovat omien sanojensa mukaan kaapanneet jo yli 360 palestiinalaista ilman perusteita. Palestiinalaislähteiden mukaan kaapattuja on kuitenkin yli 470, joista 11 on tunnettuja lainsäätäjiä.

Pidätykset liittyvät kolmen laittomissa siirtokunnissa asuneen israelilaisopiskelijan katoamiseen. Tapausta ei ole kyetty yhdistämään mihinkään palestiinalaisjärjestöön; esimerkiksi Hamas kiistää olevansa katoamisten takana. Juutalaissotilaat ovat tappaneet jo viisi palestiinalaista (joista kaksi vasta teini-ikäisiä) ”tutkiessaan” katoamisia.

Lisäksi ”Lähi-idän ainut demokratia” on iskenyt vapaata tiedonvälitystä vastaan. Juutalaisvaltion armeija IDF pommitti venäläisen RT-kanavan toimistorakennusta Länsirannalla ja takavarikoi sen laitteistoa. RT on usein raportoinut Israelin sotarikoksista huomattavasti kriittisempään sävyyn kuin esimerkiksi yhdysvaltalaiset ja länsieurooppalaiset mediat. Israel väittää, ettei se koskaan iske sotilaallisesti ilman pitävää tiedustelutietoa. Tv-kanavan toimiston tuhoamista juutalaisvaltio perusteli sillä, että se epäili RT:n tehneen ”yhteistyötä terroristien kanssa”. Järjetön ja perustelematta jätetty väite on syönyt entisestään Israelin jo muutenkin kehnoa uskottavuutta.

Electronic Resistance [4]