- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Israel viskasi Trumpin syrjään kuin rukkasen; Biden on Israelille mieluisempi

Sionistipresidentti Donald Trump tukijoukkoineen kiistää vaalituloksen, syyttäen Bidenin kannattajia vaalituloksen “ryöväämisestä” ja “vilpillisyydestä”. Biden on kuitenkin nyt varmistumassa Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi, mutta tietysti myös yllätyksiä voi tapahtua. Yhdysvaltojen Lähi-idän politiikan ja ulkopolitiikan kannalta Trump olisi tietysti suotuisampi vaihtoehto kuin Israelin lammasmainen palvelija sionisti Joe Biden

 

”… sillä ei ole mitään väliä, johtaako Amerikkaa demokraatti vai republikaani”. ”En näe edessäni demokraatteja tai republikaaneja vaan pelkän Israelin”, Netanjahu kuvaili [1] (JTA. 10.11.2020 [2]).

Sionistipresidentti Trump ei ole, eikä ollut Yhdysvaltojen vapauttaja 

Monet Trump-fanaatikot, kuten QAnon-ryhmät ja Suomessa juutalaiseliitin manipuloimat perussuomalaiset sekä näitä kannattavat tietyt “vaihtoehtomediat” kuvittelevat lapsellisesti Trumpissa personoituvan Yhdysvaltojen vapaussankarin ja negatiivisen globalisaation vastaisen voiman. Kuitenkin sionistipresidentti Trump ei ole ollut kansalaistensa, eikä Yhdysvaltojen pelastaja, vaan juutalaistaustaisten negatiivisten globalistien asialla. Tällainen henkilö ei pysty vastustamaan eliittiä, saatikka vapauttamaan maailmaa negatiivisesta globalisaatiosta. 

Vaikka Trump oli kansainväliselle juutalaisyhteisölle, ja etenkin Israelille erittäin merkittävä palvelija, on juutalaiseliitti päätynyt siihen, että Biden on heille vieläkin merkittävämpi lakeija. Seuraavan neljän vuoden aikana Bidenille on ilmeisesti varattu hyvin tärkeä rooli Lähi-idässä, muutoin häntä ei olisi valittu Yhdysvaltojen presidentiksi. Vaikka vaalit olisivat olleet vilpilliset, Trump ei todennäköisesti saavuta riittäviä tuloksia oikeusteitse, sillä Washington politiikkaa kontrolloiva Israel-lobby ei salli niin tapahtuvan. 

Presidenttinä Trump käänsi takkinsa nopeasti 

Useiden amerikkalaisten motiivina ilmeisesti oli Trumpia äänestäessään presidentiksi, että he uskoivat hänen palauttavan vallan ulkomaalaiselta eliitiltä takaisin omalle kansalle. Äänestäjät halusivat suojella rajojaan ja saattaa pankkiirien ulkoistamat tehtaat takaisin kotimaahan luomaan työllisyyttä sekä omavaraisuutta. 

Trump kuitenkin käänsi takkinsa pettämällä lupauksensa äänestäjille jo muutamassa viikossa. Äänestäjien suosiota hankkiakseen hän kavalsi kansan liehitellessään niitä samoja globalisteja, joita oli vielä koko vaalikampanjansa aikoina rajusti moittinut. Trumpin negatiivisen globalistisen politiikan taustavaikuttajista [3] voitaneen nimetä esimerkkinä kolme miestä, nimittäin hänen vävyynsä Jared Kushner, Goldman Sachs -taustaiseen valtiovarainministeri Steven Mnuchin sekä saman pankin entinen johtaja Gary Cohnin, joka on toiminut Trumpin talouspoliittisena neuvonantajana. Nämä kaikki kolme ovat juutalaisia. 

Yhteisvoimin kolmikko Kushner-Mnuchin-Cohn on edistänyt toimikaudellaan raivokasta globalistista politiikkaa, kuten jättiläismäisten pankkien ylivaltaa [4]avoimia rajoja [5], turvapaikanhakijoiden vaelluksia lietsovaa valtioterrorismia Syyriassa ja Iranissa sekä yhteistyötä ääri-islamistien kanssa Saudi-Arabiassa. 

Tässä oli muutamia esimerkkejä Trumpin selkänsä kääntämisestä, muitakin esimerkkejä kyllä löytyisi. 

Israel syrjäytti Trumpin kylmästi 

Juutalaisvaltio Israel näytti presidentinvaalien myötä Donald Trumpille ja hänen kannattajilleen, ettei  Israeliin Yhdysvaltojen liittolaisena kannata luottaa hiuskarvan vertaa. Juutalaismafia kulkee aina petoksen tietä. Trump, joka oli toiminut Israelin työrukkasena, viskattiin syrjään välittömästi sen jälkeen, kun valtamedia nimitti Joe Bidenin liittovaltion uudeksi presidentiksi. 

Huomionarvoista on vielä sekin, että Trumpin vävy juutalainen Jared Kushner [6] on myös kääntänyt selkänsä Trumpille eli hän on liittynyt juutalaismafian riveihin, eli Israelin puolelle. 

Trump ei kampanjoineen tunnusta vieläkään vaalitappiotaan, kiistäen tulokset ja syyttäen Bidenia  vaalituloksen vääristelystä. Ulkomaista esimerkiksi Kiina ja Venäjä, ovat tilanteen epämääräisyyden takia pidättäytyneet vielä onnittelemasta Bideniä mahdollisesta vaalivoitosta. Sitä vastoin Trumpin ylistämä ja nöyrästi palvelema Israel ei epäröinyt vaihtaa puolta republikaaneista demokraatteihin oitis, kun tilaisuus siihen koitti. 

Donald Trump ja Benjamin Netanyahu .

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu ilmoitti, että ”Israel tulee kohtelemaan Bideniä aivan samalla tavalla kuin Trumpia”, minkä lisäksi ”sillä ei ole mitään väliä, johtaako Amerikkaa demokraatti vai republikaani [2]”. ”En näe edessäni demokraatteja tai republikaaneja vaan pelkän Israelin”, Netanjahu kuvaili. 

Trumpin [7] tekemät myönnytykset juutalaisvaltiolle presidenttikautenaan olivat merkittäviä. Trump ei kaihtanut geopoliittisia riskejä pommittaessaan Syyriaa,  murhatessaan iranilaisjohtajia, tukiessaan Isisin liittolaisia Saudi-Arabiaa ja Bahrainia, lahjoittaen amerikkalaisten veronmaksajien rahaa juutalaisille sekä siirtäen Yhdysvaltojen suurlähetystön tulenaralle maaperälle Jerusalemiin.  

Vuonna 2019 sionistipresidentti Donald Trump [8] oli päättänyt luokitella Isisiä ja al-Qaidaa vastaan Syyriassa taistelevan [9] Iranin Vallankumouskaartin ”terroristijärjestöksi”. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu ilmoitti julkisesti, että päätös oli Trumpin vastaus juutalaisjohtajan pyyntöön. Juuri tällaisella toimillaan Trump itse asiassa on tukenut Isis-terroristeja, jotka Yhdysvallat ja Israel loivat ennen Trumpin virkakautta. 

Kun juutalaiset olivat puristaneet Trumpista kaikki mehut, sysättiin hänet kylmästi syrjään. 

Sionisti Joe Bidenin valinta miellyttää juutalaisyhteisöjä ja Israelia 

Joe Biden näyttää erittäin sopivalta kansainvälisen juutalaisyhteisön intressejä ajatellen Yhdysvaltojen presidentiksi. Toisinaan Biden on intoutunut ylistämään juutalaisia niin antaumuksellisesti, että juutalaiset ovat pelänneet hänen jopa ruokkivan antisemitismiä. 2013 pitämässään puheessa Biden julisti, että juuri juutalaiset ovat tuoneet ”suuren siirtolaismäärän” Amerikkaan. Hän jatkoi: 

Juutalainen [10] kansa on muuttanut Amerikkaa todella paljon. Millään muulla ryhmällä ei ole kokoonsa nähden yhtä paljon valtaa tässä maassa kuin teillä ja kaltaisillanne, hyvä [juutalaisista koostunut] yleisö. Minusta tuntuu, että te itse asiassa aliarvioitte juutalaisuuden vaikutusvaltaa. Minä todella tarkoitan tätä. Minusta tuntuu, että te itse aliarvioitte rankasti sitä kuinka paljon te olette muuttaneet kansakuntaamme.”

”Ajatelkaa! Olen varma, että noin 85 prosenttia muutoksista, tapahtuivatpa ne Hollywoodissa tai esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, on juutalaisten johtohahmojen aikaansaannosta. Valtanne on mittaamatonta! Ja olette päättäneet käyttää valtaanne hyvin.”

Biden on syntynyt katolilaiseen perheeseen. Hän on kuitenkin todennut eräässä juutalaisessa tilaisuudessa 2016 kääntyvänsä juutalaisuuteen, mikäli hän joskus ryhtyy aidoksi uskovaiseksi. Hän on myös kertonut keränneensä uransa aikana laajan kokoelman juutalaisia perinnevaatteita. 

Holokaustiselviytyjä Nesse Godin esitteli varapresidentti Joe Biden Bidenin, joka oli saapunut puhumaan Pohjois-Amerikan juutalaisyhteisön yleiskokoukseen Gaylord National Harbor -kongressikeskukseen Oxon Hillissä, 10.11.2014. (AP Photo/J. Scott Applewhite).

The Times of Israelin [11]   mukaan Bidenin ”siteet juutalaisiin ovat äärimmäisen vahvat”. Kaksi Bidenin kolmesta lapsesta meni naimisiin juutalaisten kanssa. Myös Bidenin tulevan hallinnon varapresidentti, sekarotuinen musta Kamala Harris on naimisissa juutalaisen (Douglas Emhoff) kanssa. Emhoff on painottanut juutalaista identiteettiään julkisuudessa jatkuvasti. 

The Jewish Telegraphic Agency [7]  uutisoi, että Joe Biden [12]  on laatinut presidenttikaudelleen pitkän toimenpidelistan, joka on varmasti juutalaisten mielee. Lehden mukaan juutalaisyhteisö on ollut innoissaan Bidenin lupauksesta mahdollistaa laittomien siirtolaisten perheenyhdistämiset. 

Biden on luvannut pitää Trumpin päätöksen, että Amerikan suurlähetystö sijaitsee myös vastaisuudessa Jerusalemissa. Hän on lisäksi painottanut, että Yhdysvallat jatkaa veronmaksajiensa rahan lähettämistä Israeliin, vaikka juutalaisvaltio rikkoisi kansainvälisiä lakeja. 

Biden on myös ilmaissut vastalauseensa joidenkin demokraattien vaatimuksiin siitä, että Palestiinan sotilaallista miehitystä kutsuttaisiin virallisissa yhteyksissä ”miehittämiseksi”. Bidenin mukaan juutalaisten suorittama miehitys ”parempaa miehittämistä”. 

Biden on kertonut juutalaisille, että joitakin vuosi sitten hän oli harkinnut jo eläkkeelle siirtymistä. Charlottesvillessä järjestetyn valkoisten nationalistien marssin jälkeen Biden kuitenkin päätti jäädä politiikkaan voidakseen ”taistella juutalaisten puolesta antisemitismiä vastaan”. Koko hänen päätöksensä liittyä presidenttikisaan pulppusi siis tarpeesta palvella juutalaisia. 

Sionisti Joe Bidenillä täytyy olla tärkeä rooli Israelille 

Kuten aikaisemmassa artikkelissamme [13] kirjoitimme,  pääteltävissä on seuraavaa:  

Varapresidentti Joe Biden ja pääministeri Benjamin Netanyahu.

Tästä on välittömänä seurauksena se, että Washingtonin sisä- ja ulkopolitiikka sekä talous ajautuvat entistä tiukemmin kansainvälisten juutalaistoimijoiden kontrolliin. Bidenin vallinnan saattelemana Lähi-idän geopoliittinen tilanne luisuu Israelin hallintaan, joka tarkoittaa hyvin vaikeita aikoja erikoisesti Iranille ja Syyrialle. Yhdysvaltojen ja sen tiettyjen liittolaisten aseilla sekä sanktioilla painostettaisiin Irania ja Syyriaa. Tällöin Israelin strateginen asema poliittisessa Lähi-idässä ja suhteessa Itä-Aasiaan lujittuu, luonnollisesti myös Yhdysvaltojen ja sen tiettyjen liittolaisten tukemana. Voidaan ajatella, että pahimmassa tapauksessa tämä prosessi merkitsee kolmatta maailmansotaa, sillä täytyy edelleen huomioida se, että Israel on ydinasevaltio. 

Israel on pyrkinyt ehdottomaan valta-asemaan Lähi-idässä Suur-Kurdistanin muodostamisen 1 [15] kautta. Täten Israel haluaa eliminoida Iranin, ja ehkä vieläkin tahtoo pilkkoa Syyrian osiin. 

Kiinan kehittyminen maailman suurimmaksi talousmahdiksi ja Shanghain yhteistyöjärjestön (SCO) jatkuva sotilaallisen voiman kiriminen jo pian Naton rinnalle. Tällöin Yhdysvaltojen johtama läntinen blokki on ajautumassa Aasian blokin varjoon sekä sotilaallisesti että taloudellisesti. Tässä tilanteessa Israeliin kytkeytyvä juutalaismafia voi yrittää vaikuttaa esimerkiksi Kiinan kansantasavaltaa hallitsevaan kommunistiseen puolueeseen, jotta Israelin ja Kiinan diplomatiat kohtaisivat mahdollisen Israelin ja Iranin konfliktissa. Voidaan ajatella, että Israelissa kuvitellaan demokraattien Joe Bidenin hiukan normalisoivan Yhdysvaltojen ja Kiinan suhteita sekä samalla lähentävän Israelin ja Kiinan suhteita. Kysymys onkin paljon siitä millaiset yhteydet ja yhteisymmärrys Bidenillä on kommunistisen puolueen johtoon. Trumpin hallinnon aikana USA:n ja Kiinan välit eivät ole lientyneet, vaan päinvastoin ne ovat kiristyneet. Taannoin tilanne eteni jo selvään kauppasotaan, kun molemmat osapuolet asettivat harvinaisen laajoja tulleja WTO:n säännöistä välittämättä. Nykyisin Yhdysvallat uhkaa Kiinaa jälleen uusilla sanktioilla, jotka kohdistuvat siihen, miten Kiinan [16]  ilmoitettiin toimineen Hongokongissa. Ehkä Bidenin ja Kamala Harrisin muodostama yhdistelmä nähdään myös Kiinassa suotuisampana vaihtoehtona kuin arvaamaton Trump. 

Markku Juutinen 

Lähteet  

JTA (10.11.2020). https://www.jta.org/quick-reads/netanyahu-says-he-will-not-treat-democrat-biden-any-differently-from-how-he-treated-trump [2]

https://forward.com/news/368913/how-gary-cohn-became-the-hated-jewish-globalist-in-trumps-cabinet/ [3]

https://www.dailymail.co.uk/news/article-4304550/Civil-war-breaks-White-House-trade.html [4]

https://www.reuters.com/article/uk-usa-trump-immigration-companies-goldm-idUSKBN15E1H2 [5]

Jewish Telegraphic Agency: https://www.jta.org/2020/11/07/politics/iran-israel-anti-semitism-and-more-what-to-watch-in-joe-bidens-presidency [7] ; https://www.jta.org/quick-reads [12]   

The Guardian [17]https://www.theguardian.com/us-news/2020/nov/08/russia-and-china-silence-speaks-volumes-as-leaders-congratulate-biden [17]   

Israel News Post: https://www.jpost.com/Israel-News/Benjamin-Netanyahu/Netanyahu-praises-Trump-for-putting-Irans-Revolutionary-Guards-on-terror-list-586125 [8] 

Intelligencer: https://nymag.com/intelligencer/2013/05/biden-praises-jews-goes-too-far.html [10]  

The Times of Israel [11]https://www.timesofisrael.com/5-jewish-things-to-know-about-joe-biden/ [11] 

http://www.islam-radio.net/eng/index.htm [14]

Middle East Institute: https://www.mei.edu/publications/why-assads-alliance-iran-and-hezbollah-will-endure [9]  

  1. Global Research. Suur-Kurdistan. Saatavina:  http://www.globalresearch.ca/hidden-us-israeli-military-agenda-break-syria-into-pieces/31454 [15]