- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Israel vaatii Euroopan hallituksia hyökkäämään ”äärioikeistoa” vastaan

Israelin hallitus julkaisi viikonloppuna raportin [1], jossa länsimaisia hallituksia syytetään siitä, että ”äärioikeiston nousu” on johtanut ”juutalaisvastaisuuden yleistymiseen”. Juutalaisvaltio vaatii hallituksia puuttumaan tilanteeseen ripeästi.

Israelin mukaan juutalaisvastaiset ”viharikokset” yleistyivät eri puolilla maailmaa vuoden 2016 aikana. Väite ei sinänsä ole yllättävä, sillä sionistinen lobby valehtelee joka vuosi, että antisemitismi olisi yleistynyt ”rajusti” edellisvuoteen verrattuna.

Uutta propagandaraportissa on kuitenkin se, että Israel hyökkää yllättävän kärkevästi Euroopan ja Yhdysvaltojen oikeistopopulistipuolueita- ja poliitikkoja vastaan. Yleensä Israel on pyrkinyt hyökkäyksen sijaan kesyttämään maahanmuuttokriittiset puolueet.

Erityisen huolestuttavina maina Israel pitää Brexitin jälkeistä Britanniaa, rajut presidentinvaalit läpi käynyttä Amerikkaa sekä Saksaa, jossa maahanmuuttovastaisten äänestäjien uskotaan syrjäyttävän Angela Merkelin [2] tämän vuoden vaaleissa.

Israel julkaisi antisemitismiraporttinsa symbolisesti vain muutamia päiviä ennen vuotuista holokaustivalheen muistopäivää, 27.1. [3] Israelin mukaan maahanmuuttovastainen ”äärioikeisto” on syyllinen lännen juutalaisten ahdinkoon.

Sionistit ovat erityisen huolissaan ”uudesta oikeistosta”, jolla viitataan nuoriin, jotka ovat ryhtyneet juutalaisvastaisiksi luettuaan vaihtoehtomedioita Internetissä.

forward-immigration-jewshighlight [4]

Propagandaraportti on vaikea pala nieltäväksi ruotsidemokraattien ja perussuomalaisten kaltaisille kosher-nationalisteille [5], jotka ovat aina väittäneet, että Israel on ”liittolaisemme taistelussa monikulttuurisuutta ja islamisaatiota vastaan”.

Israel on perinteisesti yrittänytkin pitää Euroopan oikeistopopulistipuolueet aisoissa lobbaamalla puolueiden johtoon juutalaisia mielisteleviä poliitikkoja. Hyvä esimerkki tästä on Itävallan vapauspuolueen kohtalo [6]. Nyt Israel jostain syystä hyökkää tavallista avoimemmin kaikkia maahanmuuttovastaisia voimia vastaan.

Propagandaraportin mukaan Euroopan kirkkain valopilkku on Ranska, jossa korruptoitunut pääministeri Manuel Valls kavalsi 100 miljoonaa euroa veronmaksajien rahaa ”rasismin” ja ”antisemitismin” vastaisiin hankkeisiin. Israel toivoo, että yhä suurempi osa eurooppalaisten verorahoista suunnataankin tulevaisuudessa monikulttuurisuuden ja sionismin propagoimiseen.

Maailman juutalaiskongressi WJC yritti jo aiemmin tässä kuussa [7] sekaantua Saksan sisäpolitiikkaan vaatimalla, että ”uusnatsistinen” NPD-puolue kiellettäisiin. Saksa ei ole toistaiseksi tahtonut kieltää NPD:tä, koska kiellon pelätään paljastavan salaista tietoa puolueeseen solutettujen poliisien toiminnasta.

Kuten viime viikolla uutisoimme [8], Euroopan neuvoston ”ihmisoikeuskomissaari” Nils Muižnieks on kertonut, että Euroopan juutalaisjärjestöt ovat yhteen ääneen vaatineet neuvostoa hyökkäämään Euroopan ”rasisteja” eli maahanmuuttokriitikoita vastaan.

 

Lue myös:

Eurooppalaishallitus reagoi jälleen salamannopeasti juutalaislobbareiden vaatimuksiin – maahanmuuttovastainen järjestö kiellettiin! [9]
Helsingin juutalaisseurakunta: rajat auki pakolaisille! [10]
Juutalaisaktivisti kertoi, miksi muslimien maahanmuuttoa kannatetaan [11]
Juutalainen Zyskowicz: muslimisiirtolaisia ei tule palauttaa lähtömaahan! [12]