- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Israel raivoissaan Isisin tappioista Syyriassa – sionistit pommittivat Damaskosta!

Syyrian ääri-islamisteja aktiivisesti tukeva juutalaisvaltio Israel (1 [1], 2 [2]) on kauhuissaan Syyrian hallituksen sotilaallisesta menestyksestä [3] Aleppossa. Israel on purkanut turhautumistaan terroripommittamalla Syyrian pääkaupunkia, Damaskosta.

Israelin eilinen terroripommitus kohdistui Damaskoksen lentokentän lähellä sijaitsevaan alueeseen, jonka tuntumassa on myös Syyrian presidentin, Bashar al-Assadin, henkilökohtainen asunto.

Israelin pommitus on seurausta siitä, että Amerikan ja sionistien tukemat ”kapinalliset” eli ääri-islamistit ja muut Syyrian hallitusta vastustavat terroristit ovat menettämässä strategisesti tärkeän Aleppon kaupungin.

Valtiollinen SANA-uutistoimiston [4] mukaan ”vihollisvaltio Israel” käytti hyökkäyksessä maasta maahan –ohjuksia, jotka ammuttiin Tall Abu al-Nadan miehitetyltä alueelta.

”[Hyökkäys oli] vihollisemme Israelin epätoivoinen yritys tukea terroristiryhmiä ja palauttaa edes osa niiden kadonneesta taisteluhengestä,” SANA kirjoitti ja jatkoi:

”Hyökkäys on kuitenkin tehnyt Syyrian puolustusvoimista entistä määrätietoisemman – tulemme leikkaamaan sionistivihollisen terroristiset kädet [eli Isisin ja al-Qaidan kaltaiset järjestöt] irti.”

”Sionistivihollisen täytyy kantaa täysi vastuu rikollisista hyökkäyksistään,” julkaisu painotti.

Terrorists’ Attack Repelled by Syrian Army in Southern Aleppo [5]

Terroristit anovat Assadilta armoa ”ihmisoikeuksien” nimissä

Vain viikkoa aiemmin juutalaisvaltion ilmavoimat pommitti Libanonin ilmatilasta käsin Damaskosta, kun alkoi vaikuttaa siltä, että terroristien päivät Aleppossa olivat luetut.

Aiheesta uutisoinut New Observer [6]muistutti, että tappion partaalla riutuvat terroristijärjestöt yrittävät nyt pelata aikaa vetoamalla ”ihmisoikeuksiin” ja ”kansainvälisiin sääntöihin”.

Ääri-islamistien mukaan Syyrian puolustusvoimat rikkoo ”kansainvälisiä lakeja” moukaroimalla terroristien tukikohtia Aleppossa.

Vaikka al-Qaidan ja Isisin liittolaiset ovat yhtäkkiä löytäneet kansainvälisten ihmisoikeuksien ilosanoman, jatkavat järjestöt Aleppon siviilien kiduttamista, sortamista ja murhaamista tuttuun tapaan.

Israel ja lännen valehteleva valtamedia pyrkivät nyt varmistamaan, että Aleppo pysyy edes osaksi äärijärjestöjen hallussa. Ne pyrkivät saavuttamaan tavoitteensa pommittamalla Syyrian hallituksen turvaamia alueita sekä valehtelemalla länsimaiselle yleisölle Lähi-idän tilanteesta.

haaretz-true-threatfeat [7]

Brittitiedustelu: Israel on ”todellinen uhka” Lähi-idän rauhalle

On mielenkiintoinen yhteensattuma, että vain hieman Israelin ohjusiskun jälkeen juutalaislehti Haaretz [8] myönsi, että Britannian tiedustelupalvelun mukaan ”Israel on Lähi-idän rauhan todellinen uhka”.

Tuoreen tietovuodon mukaan brittiläinen GCHQ-tiedustelupalvelu pitää juutalaisvaltiota alueen todellisena ruutitynnyrinä, vaikka korruptoituneet poliitikot [9] kutsuvatkin Israelia Britannian ”liittolaiseksi”.

Tietovuodosta selvisi, että turvallisuusviranomaiset pelkäävät erityisesti Israelin harrastamaa Iranin-vastaista sodanlietsontaa.

Israel-lobby ei ole toistaiseksi onnistunut sytyttämään sotaa Iranissa, mutta sionistien ja ääri-islamistien yhteistyö Syyriassa osoittaa, että GCHQ:n mietintö osui naulan kantaan.

 

Lue myös:

Israel suunnittelee ”turva-aluetta” Syyrian terroristeille [10]
Mossad-johtaja myönsi televisiossa Israelin tukevan al-Qaidaa [11]
Israel auttaa ääri-islamistista terroristijärjestöä leviämään Syyriassa [12]
Suomen juutalaislehti valehtelee Israelin tuesta Isisille ja al-Qaidalle [13]