- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Israel: Pohjois-Korean ydinohjelman lakkauttamisen politiikkaa on sovellettava myös Iraniin

Sionistivaltio Israel provosoi jälleen nostattaen vihaa Irania kohtaan. Tällä kertaa Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu [1] käytti tekosyynä Donald Trumpin ja Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin tapaamista.

[2]

Netanjahu uhkui vihaa ja tuhoamisen halua Irania kohtaan puhuessaan American Jewish Committee -lobbausjärjestön järjestämässä tapahtumassa.

– Niiden, jotka tukevat Amerikan presidentti Donald Trumpin pyrkimyksiä lakkauttaa Pohjois-Korean ydinohjelma, tulisi kannattaa samaa politiikkaa myös suhteessa Iraniin, sanoi American Jewish Committee -lobbausjärjestön järjestämässä tapahtumassa Jerusalemissa puhunut Netanjahu.

 

Kuinka Pohjois-Korean ydinaseistariisuntaa sovellettaisiin Iraniin?

Ensinnäkin kuinka samaa ydinaseistariisunnan politiikka sovelletaan Iraniin, jolla ei ole ydinaseita eikä ydinaseohjelmaa?

Tunnettu tosiasia on, että Israel on selvästi valehdellut väittäessään Iranin kehittävän ”ydinasetta”. Israelin jatkuvana vaatimuksena on sotilaallinen hyökkäys Iraniin ”ydinuhan torjumiseksi”.

IAEA:n raportin [3] mukaan Iranin ydinaseohjelmasta ei löydetty mitään todisteita. Lisäksi CIA [4] ei ole löytänyt mitään todisteita siitä, että Iranilla olisi siviilihankkeidensa ohessa salainen ydinaseohjelma. Sen sijaan Israel on vaarallinen ydinasevaltio, joka on uhkana maailman rauhalle [5], sillä maata hallitsevat sotaisat ja julmat sionistit [6].

 

USA ja Israel pitää riisua täydellisesti aseista

Maailman turvallisuuden kannalta ensimmäinen tehtävä olisi riisua Yhdysvallat ja Israel ydinaseista ja kaikista aseista. Israelin valtion oikeus olla juutalaisvaltiona pitäisi nopeasti lakkauttaa ja taata samat kansalaisoikeudet kaikille maan asukkaille.

Hiljattain ilmeni, että Israel on aloittanut laittoman ydinteknologiansa myymisen [7] myös ääri-islamilaiselle valtiolle Saudi-Arabialle.

Lähi-idän tilanteen tarkkailijat pelkäävät, että saudien kautta ydinteknologia voi päätyä Isisin kaltaisten terroristijärjestöjen käsiin.

Sionistijohtaja itse totesi, että:

– Vaarallisilla mailla ei tulisi olla ydinohjelmaa

Varmaankin Netanjahu tarkoitti sillä Israelia, sillä eihän Lähi-idässä ole muita vaarallisia ydinasevaltioita kuin Israel. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan milloin Israelin hävittäjät iskevät Israelin ydinlaitoksiin.

 

Loppuarvio

Israel pyrkii Iranin ja Syyrian hallitusten nujertamiseen [8], sillä nämä muodostavat sionismia vastustavan rintaman Hizbollahin kanssa. Israel ei kuitenkaan yksin kykene tähän tuhotyöhön, vaan yrittää korruption ja kiristyksen välityksellä pakottaa muut valtiot sotimaan puolestaan. Israelin tavoite on Suur-Israel sekä siihen liittyvä Lähi-idän uusjako.

Pyrkimyksenä on myös syvemmän Aasian valloitus, jota Yhdysvaltojen kannattama Pohjois-Korean aseista- ja ydinaseistariisunta politiikka edustaa.

Pohdinnan arvoista on vielä sekin, miksi Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un yllättäen ja passiivisesti näyttää antautuvan sionistisen Yhdysvaltojen vaatimuksiin? Luultavasti kysymyksessä oli globaali poliittinen näytelmä, jossa Pohjois-Korealle varattiin ”tuhman pojan” rooli, jonka varjolla sionistinen USA pystyi ylläpitämään vastakkainasettelua akselilla Itä-Aasia vastaan Euroopan unioni ja Yhdysvallat. Siten keinotekoisten uhkien kautta globaali valtaeliitti kykeni ja edelleen pystyy kokoamaan poliittista, taloudellista ja ennen muuta sotilaallista voimaansa Uuden maailmanjärjestyksen rakentamiseksi.

Markku Juutinen

 

Lähde

The New Observer [1]: http://newobserveronline.com/netanyahu-tries-to-hijack-trump-kim-jong-un-meeting-to-spread-more-lies-about-iran/ [1]

https://archive.is/Cm0b0 [9]

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/lehti-valkoinen-talo-ei-usko-cia-n-iran-raporttia/2205518#gs.x1erxxs [4]

http://www.presstv.com/ [10]

http://english.alahednews.com.lb/essaydetails.php?eid=26902&cid=390#.WyPXsCB9g_6 [6]

http://www.presstv.com/Detail/2018/05/31/563499/Israel-Saudi-Arabia-Ami-DorOn-iHLS-Pakistan [7]

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-05-10/can-putin-stop-israel-and-iran-going-to-war [8]