"On väärin kysyä, miten holokausti oli teknisesti mahdollista toteuttaa. Holokausti oli teknisesti mahdollinen, koska se tapahtui."

Fernand Braudel

Israel pelkää Hizbollahin uusia lennokkeja

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,33
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Eilen uutisoitiin, että Hizbollah on aloittanut miehittämättömät lennokki-iskut ääri-islamisteja vastaan Libanonissa. Al-Manar-uutistoimiston mukaan Israel pelkää libanonilaisen verivihollisensa teknistä kehitystä.

Lukuisat israelilaismediat ovat julkaisseet videon, jossa Hizbollahin lennokki tuhoaa Israelin ja länsimaiden tukeman Al-Nusran rintama –terroristijärjestön tukikohdan lähellä Libanonin ja Syyrian rajaa. Sionistit pelkäävät, että lennokit tulevat kylvämään tuhoa myös Israelissa, kun juutalaisvaltio seuraavan kerran yrittää tunkeutua Libanoniin.

Israelilaismediat myös kertoivat, että juutalaisvaltio tekee yhteistyötä Golanin kukkuloilla majailevien ääri-islamististen terroristiryhmien kanssa. Ainakin 1 300 taisteluissa haavoittunutta islamistiterroristia saavat hoitoa Israelin sairaaloissa. Kansainvälinen yhteisö ei ole tuominnut Israelia terrorismin tukemisesta. Sionistit tukevat terroristeja heikentääkseen Iranin, Syyrian ja Hizbollahin asemaa alueella.

Electronic Resistance

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*