- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Israel auttaa ääri-islamistista terroristijärjestöä leviämään Syyriassa

Euroopassa juutalaiset valittavat julkisuudessa Islamic Staten (IS) ja al-Qaidan uhasta sekä ”lisääntyneestä” antisemitismistä. Todellisuudessa juuri juutalaisvaltio Israel on tarjonnut ääri-islamisteille kasvualustan [1]. Viime päivien tapahtumat vahvistavat tämän.

Israelin tuoreet iskut Syyrian hallituksen puolella taistelevia Iranin Vallankumouskaartin ja Hizbollahin sotilaita vastaan osoittavat, että juutalaisvaltio tahtoo äärimmäisestä väkivallastaan tunnetun IS-terroristijärjestön voimistuvan. Samalla Israel asettaa koko Euroopan vaaraan, sillä sodista palaavat islamistit voivat tulevaisuudessa turvautua äärimmäiseen väkivaltaan myös täällä. Tästä huolimatta sionistit vaativat erityissuojelua ja esimerkiksi laajennettuja aseiden omistusoikeuksia [2] ainoastaan Euroopan juutalaisväestöille. Mistä oikein on kyse?

hizbollahfuneral [3]

Hizbollah-sotilaan hautajaiset.

Israelin ilmaiskussa Golanin kukkuloilla kuoli yksi iranilainen ja kuusi libanonilaista sotilasta. He sotivat Bashar al-Assadin laillisen hallituksen puolella ääri-islamistisia kapinallisia vastaan. Länsimaat eivät ole rohjenneet tuomita Israelin suorittamaa ilmatilaloukkausta ja murhia. Hizbollahin uskotaan kostavan [4] juutalaisten rikokset ankarasti, mutta välttäen aloittamasta varsinaista sotaa Libanonin ja juutalaisvaltion välille.

Valtamedia on vain harvoin tohtinut uutisoida avoimesti Israelin ja ääri-islamistien kummallisesta liitosta. Viime syksynä Business Insider [5] (BI) kuitenkin julkaisi tekstin Israelin ja al-Qaidaan kuuluvan al-Nusran rintaman yhteistyöstä. BI:n mukaan Israelin ja ääri-islamistien välillä on epävirallinen tulitauko, minkä lisäksi juutalaisvaltio aseistaa muslimiterroristeja, jotka ovat tunnettuja julmuuksistaan siviilejä vastaan.

Emojärjestö al-Qaidan tavoin al-Nusran rintama ei koskaan hyökkää Israelia vastaan, vaan käy sotaa itsenäisiä arabihallituksia vastaan. Israel ei ole puolestaan halunnut osallistua YK:n hankkeeseen IS:n tuhoamiseksi. Syyrialaisia murhanneet al-Nusra-terroristit ovat myös saaneet usein hoitoa Israelin sairaaloissa [6].

israelleviaa [7]

Israelin taktiikka on kyyninen ja tarkkaan harkittu: usuttamalla arabit ja muslimit tappamaan toisiaan juutalaisvaltio voi turvata asemansa Lähi-idän voimakkaimpana maana. Strategiaa on kutsuttu myös Yinon-suunnitelmaksi [8] opin kehittäneen juutalaistoimittaja Oded Yinonin mukaan.

Yinon julkaisi 1982 suunnitelmansa suur-Israelin rakentamiseksi [9]. Jotta juutalaiset voisivat hallita, on arabit pirstottava riitaisiksi pienheimoiksi. Mikäli lännen valtamedia uskaltaisi kirjoittaa Yinon-suunnitelmasta, ymmärtäisivät suomalaisetkin paljon paremmin Lähi-idän konfliktien ja inhimillisen kärsimyksen taustoja.

 

Lue myös:

Hizbollah tuomitsee Pariisin iskut – arvostettu juutalaissionisti syyttää murhista Eurooppaa! [10]
”Holokausti” ja Euroopan politiikka – kaksi tärkeää tuoretta videota [11]
ISIL-terroristijärjestöllä yhteyksiä Israeliin [12]