- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Isoäidille jälleen vankilatuomio ”holokaustin” epäilemisestä Saksassa

Uutisoimme keväällä [1], että juutalaisjärjestöjen ja Saksan poliisin vainoama 87-vuotias toisinajattelija Ursula Haverbeck ei aio luovuttaa painostuksesta huolimatta. Nyt hän on saanut jälleen uuden ehdottoman vankeustuomion [2].

Kuten arvata saattaa, myös Haverbeckin viimeisin tuomio liittyy ajatusrikoksiin. Haverbeck on osoittanut, ettei juutalaisia murhattu järjestelmällisesti toisen maailmansodan aikana. Koska kukaan ei kykene kumoamaan hänen argumenttejaan, yritetään hänet hiljentää lukitsemalla hänet vankilaan.

Haverbeck joutuu virumaan vankilassa 8 kuukautta, koska tuomioistuimen mukaan hän syyllistyi juutalaisia loukkaamalla ”kapinan lietsomiseen”.

Koko nykyisen Saksan mätä poliittinen järjestelmä on rakennettu holokaustivalheen perustalle. Holokaustitarinan ristiriitaisuuksien osoittaminen on siis saksalaiseliitin mukaan ”kapinointia” koko korruptoitunutta yhteiskuntaa vastaan.

Haverbeck sai viime vuonna jo 10 kuukauden ehdottoman vankeusrangaistuksen holokaustirevisionismista. Hän valitti tuomiosta, joten hän ei ole joutunut vielä istumaan vankilassa. Haverbeckille on kertynyt yhteensä siis jo 1,5 vuotta vankeutta, mikäli valitus ei mene läpi.

Viimeisin tuomio liittyy kirjeeseen, jonka Haverbeck lähetti Detmoldin pormestarille. Kaupungissa oli tuolloin meneillään 94-vuotiaan entisen Auschwitz-vartijan Reinhold Hanningin oikeudenkäynti. Hanning paiskattiin viideksi vuodeksi vankilaan tekaistuin perustein.

Haverbeck totesi pormestarille osoittamassaan kirjeessä, ettei Hanningia tulisi tuomita, koska on selvää, ettei Auschwitz ollut tuhoamisleiri vaan työleiri. Haverbeck totesi myös, ettei Hanningia vastaan todistaneilla ”silminnäkijöillä” ollut lainkaan uskottavuutta.

Saksassa ”holokaustisilminnäkijöitä” on valmennettu [3] jo vuosikymmenten ajan valehtelemaan oikeudenkäynneissä.

Haverbeckin ”rikos” on joka kerta ollut se, että hän on osoittanut esitelmissään, kirjoituksissaan ja haastatteluissaan, että valtavirtainen tarina juutalaisten ”joukkotuhonnasta” on ristiriitainen [4] valhe. Kansallissosialistit eivät todellisuudessa toteuttaneet minkään ihmisryhmän kansanmurhaa.

Saksan lakien mukaan valtavirtaisen holokaustitarinan kumoavia tutkimuksia ei saa käsitellä edes oikeudessa. Syyttäjän ei tarvitse todistaa kaasukammiomurhia, ja puolustus ei saa esitellä esimerkiksi Germar Rudolfin kemiallisia tutkimuksia [5], jotka kumoavat kaasukammiovalheen.

 

Lue myös:

Ursula Haverbeck, ”holokausti” ja oikeudenkäynnit [6]
Yleisradio valehteli Ursula Haverbeckin oikeudenkäynnistä [7]
87-vuotias saksalaisrouva vankilaan ”holokaustin” epäilemisestä! [8]
Video: 86-vuotias rouva kumoaa holokaustimyytin Saksan televisiossa [9]
86-vuotias nainen haastaa Saksan juutalaiset oikeuteen valehtelusta! [10]
Ursula Haverbeck kutsuu sisäministerin kriittiseen holokaustikonferenssiin [11]