- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

ISIL-terroristijärjestöllä yhteyksiä Israeliin

Syyrian, Irakin [1] ja Libanonin kansalaisia terrorisoiva ääri-islamistinen ISIL-järjestö jatkaa leviämistään. Beirutilainen politiikan tutkija Redwan Rizk kertoo, että on todisteita Israelin avusta [2] terroristiryhmälle.

Yhä useampia ISIL-terroristeja on siirtynyt Syyriasta Libanoniin tekemään iskuja siviilejä vastaan. Beirutissa poliisi on onnistunut estämään lukuisia iskuja esimerkiksi poliittisiin ja uskonnollisiin kohteisiin. Pidätetyt terroristit ovat kertoneet, että pommi-iskuilla yritetään aktiivisesti lietsoa epäluuloja ja väkivaltaisuuksia sunni- ja shiiamuslimien välille.

Irakin tilannetta seurannut David Duke muistuttaa tuoreessa artikkelissaan, että Israel hyötyy arabien välisistä väkivaltaisuuksista. ISIL:n kaltaisten järjestöjen rahoittaminen on osa sionistista hajottamisen ja hallinnan strategiaa. Duke vertaa ISIL:n terrorikampanjaa ja Israelin reaktiota WTC-iskuun. Kun NY Times kysyi juutalaisvaltion pääministeri Benjamin Netanjahulta mitä mieltä hän oli WTC-iskusta, hän vastasi: ”Se oli erittäin hyvä! Tai ei nyt erittäin hyvä, mutta se tulee lisäämään sympatiaa [Israelia kohtaan].”

net-divide [3]

Irakin nykyinen hallitus on Yhdysvaltojen rakentama. NBC-kanavalle 22.6. antamassaan haastattelussa Netanjahu kuitenkin väitti Irakia Iranin liittolaiseksi. Netanjahu totesi suoraan, että Israelin sylikoira Yhdysvallat ei saa antaa kummankaan osapuolen – ISIL:n tai sen vastustajien, kuten Iranin – voimistua liikaa. Väkivaltaisuuksien on jatkuttava eikä selvää voittajaa saa olla, sillä tämä palvelee Israelin etua.

Eniten Netanjahu myönsi pelkäävänsä Iranin voimistumista. Juutalaisjohtaja antoi Yhdysvalloille määräyksen: Amerikka ei saa luovuttaa koko Irakia ISIL:lle. Toisaalta amerikkalaissotilaiden on myös varmistettava, ettei Iranin vaikutusvalta Irakissa kasva. ”On taisteltava kahdella rintamalla ja heikennettävä molempia osapuolia,” Netanjahu neuvoi. Samalla hän todisti itse, että rauha Lähi-idässä on mahdotonta saavuttaa niin kauan kuin Israel on olemassa.

Press TV [4]
DavidDuke.com [5]