- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

”ISIL on sionistien työkalu”

Iranin puolustusvoimien kenraalimajuri Hassan Firouzabadin mukaan Syyriassa ja Irakissa aktiivisesti toimiva terroristijärjestö ISIL [1] on sionistien työkalu.

Firouzabadi totesi haastattelussa, että sionistit käyttävät ISIL-järjestöä hyväkseen yrittäessään puhdistaa Israelin rajat vallankumouksellisista sionisminvastaisista ryhmistä. Kenraalimajurin mukaan Israel ja sen käsikassara Yhdysvallat eivät ole tyytyväisiä irakilaisten äänestyskäyttäytymiseen. Yhdysvallat toi ”demokratian” Irakiin pommeilla; nyt, kun irakilaiset käyttävät demokraattista järjestelmää ”väärin”, rangaistaan kansaa joukkomurhalla ISIL:n nimissä. Firouzabadi syyttää Yhdysvaltoja ISIL:n perustamisesta.

Huhtikuun lopussa Irakissa järjestettiin ensimmäiset vaalit sitten yhdysvaltalaisjoukkojen poistumisen. Vaalit onnistuttiin järjestämään ISIL:n kaltaisten ääri-islamistien uhkauksista huolimatta. Äänestysprosentti oli noin 60, ja suurin voittaja oli pääministeri Nouri al-Malikin puolue.

ISIL:n terroristit ovat valloittaneet Irakissa jälleen uusia alueita ja he uhkaavat iskeä myös pääkaupunki Bagdadiin. Ryhmä tunnetaan etenkin siviilien summittaisesta murhaamisesta.

Amerikkalainen toimittaja Kevin Barrett [2] on samaa mieltä Firouzabadin kanssa ISIL:n kansainvälisistä yhteyksistä. Hänen mukaansa ISIL:n tukeminen on jatkoa Irakin sodalle. Väkivaltaisuuksilla ylläpidetään epäjärjestystä Israelin kannalta geopoliittisesti äärimmäisen vaarallisella alueella.

Myös Hizbollahin johtaja Sayyed Hassan Nasrallah [3] otti kantaa ISIL:n leviämiseen sunnuntaina libanonilaisille partiolaisille pitämässään puheessa. Hänen mukaansa terroristijärjestö voisi vaivatta miehittää Libanonin pääkaupunki Beirutin, mikäli Hizbollah ei suojelisi sitä.

Press TV [4]