- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Isänmaallinen veronmaksaja, Yle vakoilee sinua sinun kustannuksellasi!

Suomen ja Norjan yleisradioyhtiöt Yle ja NRK kertovat tiivistävänsä yhteistyötä voidakseen vakoilla kansallismielisiä ihmisiä nykyistä tehokkaammin. Tarkoituksena on myös levittää valepropagandaa mustamaalaustarkoituksessa.

Pohjoismaiden yleisradioyhtiöiden yhteistyöelin Pohjoisvisio (Nordvision) uutisoi [1], että veronmaksajien rahoittamat mediat tulevat mahdollisesti käyttämään entistä suuremman osan budjetistaan isänmaallisten kansalaisten tarkkailuun Neuvostoliitosta tuttuun tapaan.

Pohjoisvision haastattelema Yle-toimittaja Marko Hietikko kertoo innoissaan, että hän on jo nyt päässyt ”agenttielämää” muistuttaviin tilanteisiin levittäessään kansallismielisiä vastustavaa propagandaa.

Hietikko viittaa Esa Henrik Holapan [2] kanssa tekemiinsä haastatteluihin, jotka suoritettiin turvallisuussyistä täysin salassa. Hietikko ja Holappa pelkäsivät ilmeisesti turvallisuutensa puolesta siksi, että he levittivät tänä keväänä valheita suomalaisista kansallissosialisteista.

Holappa itse jätti kansallismielisen liikkeen reilu vuosi sitten, kun hänen yrityksensä Fenrir Förlag joutui talousvaikeuksiin samalla, kun hän oli riitaantunut entisten ystäviensä ja entisen vaimonsa kanssa. Holappa pakeni ongelmiaan suojelupoliisin ja valtamedian suojiin.

Vastineeksi suojelusta Holappa valehteli kansallissosialisteista Yleisradion artikkeleissa, joita Kansallinen Vastarinta oikoi tänä vuonna: 1 [3], 2 [4], 3 [5], 4 [6].

Marko Hietikko. [7]

Marko Hietikko.

Erityisrahoitusta vakoiluun

Hietikko kertoo ihastuneensa agenttielämään niin palavasti, että hän tahtoo tulevaisuudessa osallistua uusiin vastaaviin projekteihin, joita rahoittavat yleisradioyhtiöiden kautta pohjoismaalaiset veronmaksajat.

Hietikko on hämmentänyt suomalaisia esiintymällä samassa poliittisessa tapahtumassa [8] aloitteellista väkivaltaa kannattavan äärivasemmistolaisen Varisverkoston perustajajäsenen kanssa sekä naureskelemalla [9] poliisin raudoittaman kansallismielisen pahoinpitelylle.

Pohjoisvision mukaan Ylen ja NRK:n kansallismielisyydenvastainen yhteistyöhanke on saanut nyt erityisrahoitusta. Tarkoituksena on tehostaa kansallismielisiin kohdistuvaa vakoilua tulevina vuosina.

 

Lue myös:

Journalistiliitto yllyttää vakoilemaan maahanmuuttovastaisia suomalaisia! [10]
Huhumylly-verkkosivu yhdistää Yleisradion ja väkivaltavasemmiston [11]