"Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."

Jeesus juutalaisille

Suomen Uutisten kuva.

Isänmaallinen 612-soihtukulkue järjestetään sunnuntaina

14 ääntä, keskiarvo: 4,71 / 5 tähteä 514 ääntä, keskiarvo: 4,71 / 5 tähteä 514 ääntä, keskiarvo: 4,71 / 5 tähteä 514 ääntä, keskiarvo: 4,71 / 5 tähteä 514 ääntä, keskiarvo: 4,71 / 5 tähteä 5 (14 ääntä, keskiarvo: 4,71)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Helsingissä järjestetään itsenäisyyspäivänä 6.12. isänmaallinen soihtukulkue, johon ovat kaikki tervetulleita.

Kulkue järjestetään nyt toisen kerran. Magneettimedian toimittaja osallistui viime vuoden kulkueeseen ja kirjoitti kokemuksistaan artikkelin ”Itsenäisyyspäivä: valtamedian sota suomalaisuutta vastaan”.

Tapahtuman järjestävä yhdistys 612.fi kertoo tapahtumasta kotisivuillaan:

Soihduista on kyselty paljon, joten aloitetaan niistä. Soihtuja on saatavilla paikan päällä kaikille kulkueeseen osallistuville. Tapahtuma alkaa Töölön torilla puoli seitsemältä illalla. Lyhyen ohjelman jälkeen lähdemme kulkueessa kohti Hietaniemen hautausmaata. Omia kynttilöitä ja seppeleitä saa ehdottomasti tuoda mukaan haudoille laskettavaksi.

Kulunut vuosi on ollut varsin tapahtumarikas monessakin mielessä, joten yhdistys näkee entistäkin tärkeämpänä järjestää vuotuisen kulkueen suomalaisuuden puolesta. Monet tavalliset ihmiset ovat huolissaan sekä omasta että Suomen tulevaisuudesta, ja me toivotamme näistä asioista huolestuneet kanssakansalaiset mukaan osoittamaan hiljaisesti mieltään isänmaan puolesta. Kaikin puolin kiristyneen ilmapiirin keskellä haluamme omalta osaltamme muistuttaa, että positiivisuus, kunnioitus ja yhteen hiileen puhaltaminen ovat suomalaisia arvoja, joista on syytä pitää kiinni jatkossakin.

Tältä pohjalta yhdistys ilmoittaa, että marssi järjestetään tänäkin vuonna. Tapahtuma ja siihen olennaisesti liittyvä soihtukulkue ovat edelleen poliittisesti sitoutumattomia, eikä yhdistys edusta mitään poliittista kantaa. Poliittisten merkkien ja tunnusten esilläpitäminen ja käyttäminen tapahtumassa on edelleen kielletty. Myös kulkueen kärjessä liikkuva yhdistyksen asettama lippuairueen saattama Suomen lippu on ainoa sallittu banneri, viiri tai lippu.

Tältä pohjalta toivotamme kaikki isänmaalliset suomalaiset mukaan kunnioittamaan edellisten sukupolvien työtä ja uhrauksia 6.12.2015.

 

Soihtukulkuetta ei tule sekoittaa muihin itsenäisyyspäivänä Helsingissä järjestettäviin tapahtumiin, kuten Jotain Rajaa! –ryhmän tapahtumaan.

Jotain Rajaa! –tapahtuma loppuu 17:30, joten siihen osallistuvat ehtivät hyvin osallistumaan myös 612-soihtukulkueeseen.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

3 Kommentit

 1. oikea isänmaallisuus ei ole itsekkyyttä

  Joskus sentään jotain järkevääkin ja ylevää. Oman kansan hyvän puollustaminen on isänmaallisuutta ja sen tarkoituksena on pysäyttää kansan degeneroituminen ja mielten avaaminen Jeesusta kohden, joka ainoana on helvetit täydellisesti voittanut. Tarkoitus oikealla isänmaallisuudella ei siis ole ateismi ja ylpeä tekopyhyys. Kansan tarkoitus ei ole alistaa toisia kansoja ja oikealla isänmaallisuudella ei ole mitään tekemistä itsekkyyden kanssa. Ei ole mitään vikaa rakastaa kansansa ihmisten hyvyyttä ja sitä edistää elämällään. Jokaisen tulee tehdä parannus.
  Kansojen kohtalot määräytyvät kansojen suhteesta Jumalaan. Harva ymmärtää tämän. Jumalattomat tuhoavat itse itsensä sitä itse ymmärtämättä. Totuusliikkeessä monet kuvittelevat, että pahat oikeasti ymmärtäisivät tekevänsä pahaa. Eivät he ymmärrä vaan kuvittelevat omaa pahuuttaan hyvyydeksi. Herra Jeesus Kristus suojelee niitä kansoja, jotka Hänet käytännön parannuksessa ottavat vastaan. Hyvä ja järkevä voi OIKEASTI JA TÄYSIN olla vain Jeesuksesta.

  (10)(1)
  • ”Hyvä ja järkevä voi OIKEASTI JA TÄYSIN olla vain Jeesuksesta.”

   Jos tuo on noin niin toimiiko Jumala kuin lottokone? Tarkoitan, että entäs ne ihmiset, jotka elivät ennen Jeesusta tai eivät ole ikinä kuulleet Jeesuksesta? Kun kynnyskysymyksenä on Jeesus, niin eikö se ole epäreilua näitä edellämainittuja kohtaan?

   (6)(2)
 2. Erkki Hänninen

  Anarkisteille turpaan! Sieg Heil!

  (17)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*