- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Iranin ylin johtaja kyseenalaisti ”holokaustin” vainojen uhrien muistopäivänä

Iranin ylin johtaja ajatollah Ali Khamenei [1] julkaisi ”vainojen uhrien muistopäivänä [2]” videon, jossa hän kyseenalaisti ”holokaustin [3]”. Länsimainen sionistinen yhteisö raivostui videosta.

Video julkaistiin Khamenein englanninkielisillä kotisivuilla otsikolla ”Are the Dark Ages Over?” eli vapaasti suomennettuna ”Elämmekö yhä pimeällä keskiajalla?”.

Videolla otetaan kantaa Israelin kansainvälistä ylivaltaa [4] tukevaan holokaustikulttiin ja siihen, että sionistit ovat pahoinpidelleet ja vanginneet jo vuosikymmenten ajan tutkijoita, joiden mukaan esimerkiksi kaasukammioiden olemassaoloa ei ole voitu teknisesti todistaa.

Videolla todetaan, että Yhdysvaltojen johtamat länsimaat tekevät likaisen työn Israelin puolesta. Vaikka länsi väittää taistelevansa ”terrorismia” ja ISIS:iä vastaan, on todellisuus päinvastainen [5]. Tätä ristiriitaa länsi yrittää piilotella vetoamalla ”holokaustiin”, jonka varjolla Lähi-idän sionistista väkivaltaa on pyritty oikeuttamaan jo vuosikymmenten ajan.

Khamenein mukaan Euroopan suhde holokaustiin on epätieteellinen. Holokaustin kyseenalaistamista pidetään ”syntinä”, joten aihetta ei saa tutkia. Videolla näytetään kuvia esimerkiksi juutalaisten pahoinpitelemästä tutkija Robert Faurissonista [6] sekä vankeuteen holokaustin kyseenalaistamisesta tuomituista 87-vuotiaasta Ursula Haverbeckistä [7]ja Wolfgang Fröhlichistä [8].

Videon lopussa Khamenei välittää viestin sekä iranilaisille että valtiojohtajille ympäri maailman: Iran vastustaa tietämättömyyden kulttia, jota kutsutaan ”holokaustiksi”. Iran on aiemmin järjestänyt muun muassa kansainvälisiä holokaustirevisioinistisia kokouksia.



Video: Faurisson puhumassa Iranin holokaustikonferenssissa 2006.

Lukuisat länsimaiset tiedotusvälineet niin poliittisesta vasemmistosta kuin oikeistosta tuomitsivat videon ja pitivät sitä järkyttävänä. Iranin ydinsopimuksen jälkeen poliitikot ja tiedotusvälineet ovat esittäneet julkisesti toivomuksen, että parantuneet kansainväliset neuvotteluyhteydet tekisivät Iranista liberaalimman ja sionistiystävällisemmän maan.

Kansainvälisiä suhteita tutkivat realistit eivät sen sijaan usko liberaalien tavoin, että tuore sopimus tulisi tekemään Iranista toisenlaisen valtion.

Amerikan sionistisesta lobbystä kirjoittanut politiikan tutkimuksen professori John Mearsheimer esimerkiksi totesi hiljattain [9], että ydinsopimuksen vuoksi Iran voi aloittaa laillisesti ydinaseen rakentamisen reilun 10 vuoden päästä, eikä ole mitään merkkejä siitä, etteikö maa niin tulisi myös tekemään.

 

Lue myös: Holokausti on maailmanpoliittinen ase [10]