"Ne harvat, jotka tietävät totuuden pankkijärjestelmästä, ovat joko täysin riippuvaisia siitä tai janoavat sen mahdollistamia voittoja. Tämä ryhmä ei siis tule vastustamaan sen vääryyksiä. Sitten on suuri enemmistö, joka ei kykene alkuunkaan ymmärtämään koko talousjärjestelmää. Heistä tehdään maksumiehiä ilman, että he edes tietävät sitä."

Rotschildin veljekset Lontoossa

Iran julkisti valmistamansa häivelennokin

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

2011 Iranin elektronisen sodankäynnin yksikkö sai haltuunsa huippumodernin amerikkalaisen vakoojalennokin, joka oli tunkeutunut Iranin ilmatilaan. Iran otti tapauksesta hyödyn irti ja maa osaa nyt myös itse valmistaa vastaavia lennokkeja.

Lennokin menettäminen oli Yhdysvalloille suuri nöyryytys. Amerikkalaiset yrittivät selitellä menetystään väittämällä mediassa, ettei Iran kykenisi selvittämään nykyaikaisen lennokin teknisiä salaisuuksia. Sionistit olivat väärässä, kuten Iranin vallankumouskaartien ilmavoimien järjestämä US RQ-170 -mallin häivelennokin esittelytilaisuus osoitti.

Iranin puolustusvoimat onnistui jopa murtamaan amerikkalaisen vakoojalennokin salauksen ja armeija julkaisi laitteen kuvaamat tiedusteluvideot. Videolla voi muun muassa nähdä sionistien käyttämän afganistanilaisen Kandaharin lentotukikohdan ympäristöä.

Iranin maavoimien komentaja Ahmad Reza Pourdastan ilmoitti myös toisesta harppauksesta. Maan taisteluhelikoptereissa on tätä nykyä erittäin täsmälliset ohjusjärjestelmät, jotka soveltuvat myös epäsymmetriseen sodankäyntiin. Yhdysvalloilla on pitkät perinteet levottomuuksien lietsomisessa ja sissijärjestöjen varustelussa Lähi-idässä, joten sissejä vastaan soveltuvalle kalustolle on Iranissa luonnollisesti tilausta. Iran on jo nyt maailman kolmanneksi voimakkain ”helikopterisuurvalta”.

Press TV
Al-Manar

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*