- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Irakin Hizbollah tulitti terroristeja avustanutta amerikkalaishelikopteria

Electronic Resistance –median mukaan Irakin Hizbollah-pataljoonat (Kata’ib Hizbollah) avasi tulen amerikkalaishelikopteria vastaan Fallujan alueella. Helikopteri oli huoltamassa alueella toimivaa ääri-islamistista Islamic State (IS) –terroristijärjestöä.

Irakin Hizbollah-pataljoonat ei ole virallisesti osa Libanonin Hizbollahia, mutta sillä on kunnioittavat välit niin sanottuun Vastarinnan akseliin [7]. Hizbollah-pataljoonien tunnus muistuttaa paljon esimerkiksi Libanonin Hizbollahin, Palestiinan Kansan vastarintakomiteoiden [8] sekä Iranin Vallankumouskaartin symboleja. Yhdysvallat määritteli Irakin Hizbollah-pataljoonat ”terroristijärjestöksi” 2009, mikä osoittaa sionistien kyynisen petollisuuden. Kumpi on todella terroristi: Yhdysvallat, joka aseistaa Islamic Statea vai Hizbollah-pataljoonat, joka taistelee isänmaansa puolesta sekä Yhdysvaltoja että Islamic Statea vastaan?

howcome [9]Myös Libyassa [10] IS on saanut hiljattain jalansijaa Yhdysvaltojen jättämän valtatyhjiön vuoksi. Yhdysvallat käytännössä murhasi Libyan poliittisen järjestelmän [11], koska Gaddafi halusi pitää maansa talouden erossa kansainvälisestä pankkikartellista. Sionistien vuoksi Libyasta on tulossa yksi IS:n tärkeistä tukialueista.

IS on al-Qaidan tavoin Israelin ja Yhdysvaltojen luoma poliittinen ase [12] voimakkaita arabivaltioita ja Irania vastaan. IS ei koskaan tee sotilaallisia iskuja Israeliin, vaikka länsimaisen valtamedian mukaan ääri-islamistit inhoavat kaikista eniten juutalaisia.

Valtamedia myös väittää, että Yhdysvallat käy aktiivista sotaa IS-terroristeja vastaan Lähi-idässä. Fallujan tapahtumat ovat jälleen yksi todiste siitä, ettei väite pidä paikkaansa. Tammikuun alussa [13] Iranin Basij-joukkojen komentaja Mohammad Reza Naqdi totesi, että IS:n terroristioperaatioita johdetaan Yhdysvaltojen Bagdadin suurlähetystöstä. Naqdin mukaan amerikkalaiset auttavat terroristeja asetoimituksin ja huoltamalla näitä.

Irakilaissotilaat ovat löytäneet maastosta tarvikkeita, joita Yhdysvallat oli pudottanut IS-miehille. Irakin parlamentin turvallisuus- ja puolustuskomissioon kuuluva kansanedustaja Majid al-Gharawi kertoi vuodenvaihteessa, että amerikkalaislentokoneet olivat tuoneet IS-terroristeille patruunoita ja aseita muun muassa Salah al-Dinin maakunnassa.

Irakilaispäättäjien mukaan Yhdysvallat ei ole maassa taistelemassa IS-järjestöä vastaan, vaan sotkemassa alueen poliittista ja sotilaallista ilmapiiriä. Samalla Yhdysvallat yrittää kiristää Irakin hallitusta voidakseen perustaa omia sotilastukikohtia eri maakuntiin. Mikäli Yhdysvallat tahtoisi tuhota IS:n Irakissa, olisi se jo tehnyt tämän ylivertaisen armeijansa voimin.

Kun Israel ja Yhdysvallat tekevät parhaansa, jotta väkivaltaisuudet Irakissa ja Syyriassa jatkuisivat, ovat Iran ja Libanonin Hizbollah vaatineet yhteiskunnallisia uudistuksia rauhan saavuttamiseksi. Al Jazeeran haastatteleman asiantuntija Nicholas Noen mukaan Hizbollahin johtaja Hassan Nasrallah on hiljattain alkanut puhua yhä painokkaammin poliittisten muutosten tarpeesta Syyriassa.

Vaikka Hizbollah on Syyrian pitkäaikainen liittolainen, on Nasrallah valmis uudistuksiin, jotta Syyrian verinen sisällissota saataisiin viimein loppumaan. Rauhaneleenä Syyrian presidentti Bashar al-Assad voisi esimerkiksi jakaa valtaa nykyistä laajemmalle. Länsimainen valtamedia ei tietenkään ole maininnut sanallakaan Hizbollahin rauhanehdotuksia.

Israelin korviin puhe Syyrian rauhasta oli myrkkyä, joten muutamia päiviä myöhemmin juutalaiset murhasivat [14] joukon libanonilaissotilaita ja iranilaiskenraalin Syyrian maaperällä kärjistääkseen sotaa. Israelin sotarikos käynnisti tapahtumaketjun, joka johti lopulta siihen, että hätääntyneet juutalaiset tappoivat lisäksi espanjalaisen YK-rauhanturvaajan [15]. Espanjan hallitus on ollut turhautunut siitä, ettei kansainvälinen yhteisö ole halunnut rangaista Israelia, sillä juutalaisvaltiolla on kirjoittamaton erivapaus murhata kenet tahansa se tahtoo. Israel tulee tekemään kaikkensa, jottei Syyriaan saada rauhaa.

 

Aiheesta lisää: Dokumentti: Hizbollah suojelee siviilejä ääri-islamisteilta [16]