- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Inkivääri tappaa syöpäsoluja vaarallisia syöpälääkkeitä tehokkaammin

Inkivääri on maustekurkuman sukulainen, joka tunnetaan myös tehokkaana syöpää hillitsevänä lääkkeenä. Mikä hämmästyttävintä, se tuntuu päihittävän jopa useita yleisesti käytettyjä syöpälääkkeitä, joista osa ei kasvaimiin tehoa, vaan jopa heikentää potilaan tilaa ja jouduttaa kuolemaa. Inkiväärin käyttö lääkkeenä ja lisäravinteena juontaa juurensa Aasiaan tuhansien vuosien taa. Nykyäänkin sen terveysvaikutukset ovat tunnettuja ympäri maailman ja sen lääkitsevät ominaisuudet ylittävät monen teollisen lääkkeen kyvyt.

Yhdysvalloissa Georgian yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan inkiväärinjuuren uute tehosi hiiren eturauhassyöpään pienentäen sitä huimat 56 %. Inkiväärin syöpää parantavien ominaisuuksien lisäksi havaittiin sen vähentävän tulehduksia ja sisältävän paljon terveellisiä antioksidantteja. Kymmenet muut tutkimukset ovat päätyneet samankaltaisiin tuloksiin ja vertaisarvioidut tutkimukset vahvistivat inkiväärin toimivan yli sataan sairauteen ja vaivaan, ilman sivuvaikutuksia tietysti.

Entä syöpälääkkeet? Voisiko tämä yksinkertaisen ruohokasvin maavarsi päihittää edistyneet kaupalliset syöpälääkkeet, joita niin usein kutsutaan ’ainoaksi pelastukseksi’ syövän hoidossa? Näitä lääkkeitä määräävät syövän hoitoon erikoistuneet lääkärit, vaikkei niiden tehosta olla yksimielisiä. Joistakin syöpälääkkeistä on saatu näyttöä jopa syöpää edistävistä vaikutuksista. Tällaiset ovat syöpää sairastavalle kuin kuolemantuomio, kuten asian ilmaisi Beth Israel Bostonin Deaconess Medical Centeristä.

Tohtori Raghu Kalluri totesi: ”Syöpien käsittely voi vaikuttaa myös haitallisesti ja saada ne lisääntymään ja kasvamaan etäpesäkkeitä, mikä lopulta johtaa potilaan kuolemaan”. Eräät syöpälääkkeet ovat näin jouduttaneet potilaan kuolemaa, kun syöpä on muuttunut aggressiivisemmaksi ja levinnyt nopeasti metastaaseina, jolloin sen poistaminen leikkauksella on monin kerroin vaikeampaa.

Miksi siis alan ammattilaiset ja johtavat lääkärit määräävät näitä vaarallisia lääkkeitä ja sädehoitoa, kun luonnon omasta apteekista löytyy niin hienoja ja tehokkaita syöpälääkkeitä kuin inkivääri ja maustekurkuma?

Alkuperäinen artikkeli: http://naturalsociety.com/ginger-destroys-cancer-more-effectively-than-cancer-drugs/ [1]